kör som in i helvete !

känns som de ända jag gör är att köra, de kostar att ligga på topp, men vafaan skit i de .. Skitskönt är det ! ..
Bensinen har ju gått ner lite nu också ! Uppdaterar mer imorgon, e svintrött :P ,
heeeej !

Köööörkooort !


Hely klart, visst fan klarade man sitt körkort idag ! Fy fan vad jag är så sjuuuuukt bra ! ;]


benvärmare till sensation.. klara !

jaha, då har denna dagen gått och jag och Helenis har sytt våra fina benvärmare ! , haha .. Men de gick faktiskt bättre än vi trodde ! , dom blev inte helt fy skam. Lägger upp bilder på dom, men ignorera gärna mig. Kommer se mycket bättre ut när man inte är skittrött och är redo för kvällen på Sensation White ! ;) .. Fy vad kul det ska bli ! ..

 

ignorera mitt feta jag .. haha ! .. Men fy fan vad jag och Helenis är bra på att sy !




vi ska sy och vi ska klippa !

idag har jag jobbat , och även varit på Djursjukhuset ! Avlivade Åmans katt, usch så hemskt! Har växt upp med lilla Sussie ju  .. En riktigt söt kise ! Må hon vila i frid, underbara lilla kisekatt !

Kom precis hem, ska bara precis kasta i min lite mat och byta om , sen ska jag till körskolan, och efter det ska jag och min Helenis sy, hur fan det nu ska gå ! .. Haha , ajja hoppas på de bästa !

Uppdaterar ikväll och kanske lägger in bilder på hur fint vi sytt ! haha ,
syverkstaden , here we come
!

glöm det !

Glöm igår, Lev idag, Be för imorgon!
- lifestyle !

... eller ...

Lägenhet eller hus: vettifaaan ;P
Stan eller landet: Landet :)
Bil eller cykel: Bil , latmask som man är !
Singel eller förhållande: De är väl till och från hur man känner, men jag trivs i mitt förhållande!
Barn eller djur: Båda ! =)
Jobb eller arbetslös: Arbetslös, fast pengarna ska rulla in ändå i så fall ! :P
Pizza eller Mc Donalds: Hmm, vet ej :P
Havet eller pool: Pool !
Blond eller brunett: Brunett fast blondt är också fint !
Mobil eller Hemtelefon: Mobilen för faaan !
Polis eller brandman: Firefighter ;)
Silikon eller ej silikon?: vill man ha silikon skaffat man de !


jobb , jobb bara jobb !

sitter här hemma nu, ska snart dra mig iväg till jobb! Orkar verkligen inte, idag är en sådan dag som jag bara vill ligga kvar i sängen och inte göra ett skit alls.. Sitter och tittar på Rocky, han har det bra han.. Han kan sova när han vill, han får mat serverat på fat leker hela dagarna när han inte sover, alla tycker om han och alla vill alltig kela med honom. Fy tusan va bra han har, jag ska bli hund i mitt nästa liv. Så det så..

på tal om annat, har börjat tänka på de här med svenska hjältar. Fan det finns många människor som ska ha feta kreds för va dom gör. Kolla bara på aftonbladets hemsida: http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article3619766.ab blir sjukt glad i hjärtat när man tänker på att sånna människor finns. Om jag någongång råkar ut för någonting, så hoppas jag fan att där finns någon hjälte i min närhet! TACK !

Och på tal om något helt annat, stor The Voice lyssnare som jag är så skrev jag ett mail in till The Voice idag, och dom läste precis upp det i direksänd TV. Josefin
Crafoord
sa att jag var en underbar tjej, tack för det ! :)
Dom är riktigt underbara allihopa ! Tack för världens bästa program !
Morgonen blir fan så mycket bättre när man tittar på dom direkt när man vaknar, testa själv allihopa!

ny design.

nu jag har fått ny design på bloggen, lite roligare nu när man börjar fatta sig på PS lite. Men sen att fatta sig på själva bloggdesign skitet är inte det lättaste, men testar man en massa så går det ju till sist! Har en del kvar att göra, men det får komma en annan dag. Orkar verkligen inte mer idag, hehe ! ..

Ska köra min mörkerkörning i morgon, halv 6 .. Så blir en jobbig dag imorgon, först jobb sen bara hem och äta sen körskolan , och sen går ju hela kvällen där sen är det bara hem och slänga sig i sängen! Haha ..

Jaha, va händer annars då? Inte ett skit, .. haha är allmänt seg ! Jocke kommer väl förmodligen snart tror jag, lär väl somna innan han är här. Haha ! , trööött !

Var på Mormors grav idag, jag hans och Rocky, tände ljus ! - jag saknar dig såå !

photoshop och ny dator?

idag har varit en seg dag, måttligt seg efter gårdagens bravader.. Men det sägs ju, man mår som man förtjänar ! .. Har iallafall varit på väla idag, tittade på en ny dator som jag var jättenära på att köpa, hans lovade att betala den till mig! Men efter ett tags funderande kom jag vuxet fram till att jag köper den så fort jag har betalat allt annat som ska betalas, men sen ska den bli min. Rikigt fiin var den, kan ha med den överallt och bara blogga !

Har även börjat lära mig Photoshop lite, och måste erkänna att jag är rätt stolt över den första bilden jag lyckats åstadkomma ! haha , men lär väl mig mycket mer sen. Nu ska ja slänga mig på soffan ! Kraam allihopa !


min första PS bild ! :)

sensatiooon ! ,



som jag längtar !


bowling!

nu sitter jag och Hans hemma hos mamma och väntar på att Mattias och Sussie ska komma, mamma ska nämligen köra oss allihopa till bowlinghallen, där ska vi äta och bowla och ha lite myyyys :) , hihi.. Ska bli kul att göra något me kusinen, hon e ju bara min underbara lille coccosiiin !
hiihii, får se hur kvällen blir senare, men tror det blir en underbar kväll !

Byeeee ! ;)

tidsfördriv !

 

snart !

kom precis hem, ska bara precis hinna ut me Rocky sen byta om sen ska jag iväg till körskolan. Efter det ska jag träffa Helenis och då ska vi och hämta vårt efterlängtade tyg ! =)

vänner , ..

jag har kommit på en sak med vänner ! , dom kommer och går, man knyter nya kontakter samtidigt som man tappar andra.. Vilket är både bra och dåligt, för sanningen att säga så är inte alla ens vänner så bra som man tror, det är sånna jag vill ta och kalla bekanta eller kompisar ! Vänner finns liksom alltid där!

Man ska ha alla sina vänner nära ens hjärta, en dag kanske man vaknar upp och insett att man förlorat en Diamant, när man var upptagen med att samla stenar. Det är bättre med få diamanter än många stenar! ( -men allvarligt, stenar kan vara unika dom också på sitt lilla sätt, ! ) ...


Vänskap och kärlek är det bästa jag vet ! ..  / this is me , then !

xtravaganza.

jag funderar på att börja på xtravaganza igen, det gav ju jävligt bra resultat förra gången,.. trotts att det inte höll så länge! Men denna gången måste det hålla.. Jag vill verkligen börja på det så fort jag får råd så typ i Januari någon gång ?! För då har man iallafall nästan ett halvår på sig innan sommarsäsongen kommit , .. Jaa så ska jag nog göra ! Jag behlver verkligen det ! Jag måste tillbaka i mitt gammla jag, det tog mig en dag att vänja mig och trivas i den kroppen jag hade, men efter 19 år har jag fortfarande inte vant mig vid den kroppen jag lever i nu ! .. Jag känner mig som en fånge i min egen kropp, det här är inte jag ! .. Det är bara inte det ..


en runda med Rocky ..

nu har jag precis varit ute med Rocky en runda, jag var totalt livrädd hela tiden.. tänk så hade den pille-visande saken dökit upp igen ! , fyy .. asså jag ryser bara jag tänker på det! Äckligt, och skrämmande på samma gång!

Iallafall, vet ej om jag ska jobba idag, har kräkt .. usch ! Så är det att ha mensverk, fyy !
Men behlver egentligen jobba så funderar på att hoppa in i duschen nu och ta tag i dagen trotts allt! , Måste ju hämta tyget idag också och sätta igång snart så det bli gjort någon gång ! ..

25 dagar kvar till sensation
27 dagar kvar till tattoo omgång Nr.1
37 dagar kvar till tattoo omgång Nr.2


i kind of miss myself ! .

jag är rädd, jag kräker snart!

jag måste bara blogga om detta för att få mig att lugna ner mig..

Var ute med Rocky precis och kände jag ville gå en extra lång runda för han ska va hemma lite längre än vanligt idag! , så gick vi in i skogen.. och vid en buske stannade Rocky och skulle nosa lite och då sätter han sig och bajsar så jag säger duuktig Rocky, samtidigt som jag känner att någon tittar på mig. Jag tittar in i busen och där står en man, utan byxor och i min uppfattning vad jag hinner se står och tar opå sig själv. Jag blev livrädd för jag såg hur han tittade på mig, jag började gå fortare och fortare och vågar inte titta bak, jag hör prasslande buskar så det känns som han är efter mig, eller var det en inbilldning för jag var så rädd, jag vet inte.. Det var så obehagligt.. Jag kommer ut från skogen in på Industriområdet och går mot en dörr till en firma och tänker knacka på , för jag vågade inte gå längre.. I samma veva tittar jag bak och ser inte mannen så jag överväger istället att springa hem. vilket jag gör, när jag ska gå genom buskarna som jag måste för att komma hem prasslar de till igen, och jag började storböla så rädd jag blev. Jag hade bara en sak i huvudet hela tiden, jag trodde jag skulle bli våldtagen! Självklart hade jag inte mobilen med mig, typiskt så de första jag gör när jag kommer hem är att ringa Hans och Mamma , jag vågar inte ens gå ut igen och gå till jobb. Mamma kommer snart och hämtar mig, ..Hans tycker ja ska ringa polisen, men jag vet inte ! Jag är ju osäker på om han förföljde mig eller ej .. Men iallafall stod där ju i vilket fall som hälst en naken man där.. Ja jag vet inte, jag gråter fortfarande och jag skakar som fan, ända sättet för mig att lugna ner mig är att skriva av mig, så nu ska jag gå och lägga mig på soffan innan mamma hämtar mig..
känns som jag ska kräka, så rädd är jag !

följ min blogg !

Följ min blogg med bloggkoll !  <--- klicka där!

- prenumerera gärna ! :)

grattis brossan !

idag vill jag grattulera min storebror Johan på föddelsedagen, vi pratar inte så ofta längre, vilket jag tycker är tråkigt, men jag blev bjuden på hans kalas så idag ska jag hem till Johan ! ,

Det var en gång för så länge sen ,Du och jag slogs mot dumheten. Vi följdes åt till   våra drömmars stad, Vind i håret och vår sikt låg klar. Vi visste allt pojkars   övermod, Ett farligt vapen var vår blinda tro. Det var en gång i ett annat liv, Ett   annat dom mot ett annat vi och jag. Ambitionen var ett långsamt gift, Du höll ut länge men du föll till sist. Och jag den   svage, jag står ensam kvar, En sista rest av en utdöd art och jag. Den fria viljan var   vår tonårsdröm, Men vi är bara instinkt, bara djur och allt är lögn..

Vill även grattulera Filippa, hans systerdotter som fyller två år idag!

Och även ett Grattis till mig och Hans som idag varit förlovade i 2år ! , älskar dig hans !

smarties !

jag har kommit på att smarties är sjukligt gott, var bara så sugen på det hela dagen idag, och innan idag fick jag det. Känndes som hela kvällen blev räddad,.. Jag säger bara! tacka gudarna för smarties :) (och för dom som brukar läsa min blogg, jag har lagt ner VLCD .. hade inte tålamod till det längre)

Jag är en tjej med former, så är det bara! Och smarties tycker jag om , och mina former också ! hahaha ..









. hej dåå ! , kisses and hugz !

kvällen..

trodde denna kvällen skulle bli en hemma kväll som de senaste helgerna har blivit, men just nu befinner sig Jonas, Crister, Baloo, Helena, Jocke.. och såklart Hans och Rocky sig i vår extremt lilla lägenhet. Det finns ju fördelar med att ha en liteb lägenhet har jag kommit på nu, att man behöver inte va så mycket folk för att det ska kännas som man har asmycket folk hemma :P haha , men men.. Öl drickande blir ikväll då, vet ej om de blir utgång eller ej. Fattig som en gris nu , massa att betala.. Och speciellt då körkortet som är SVINDYRT ! .. Men men, skit i det.. Man har ju nytta av de när de väl kommer så :) , .. nej nu ska jag vara social :) , pussss ! ...


nå några timmar uppdaterar jag denna blogg igen, nu har Sara, Hanna och Philip kommit.. Meroch merfolk, blir nog dock ingen utgång. :P Vi har det bra här ! :)

rockstar !



I’m gonna trade this life for fortune and fame,
I’d even cut my hair and change my name.


‘Cause we all just wanna be big rockstars, And live in hilltop houses, driving fifteen cars. The boys come easy and the drugs come cheap, We’ll all stay skinny ‘cause I just won’t eat. And I will hang out in the coolest bars ,In the VIP with the movie stars. Every good gold digger’s gonna wind up there, Every Playboy bunny with her bleach blond hair. And we’ll hide out in the private rooms, With the latest dictionary and today’s who’s who. They’ll get you anything with that evil smile, Everybody’s got adrug dealer on speed dial well...
Hey hey I wanna be a rockstar



If you're not in it for the love of the music, would you please fuck off!




I remember the day I first heard electronic music, I knew back then this illegal computer sound was gonna be my call.  My heart got hooked on 4 by 4 beats, When house took his journey with Jack Chicago and Acid House.

Now my heart is hooked forever, I don't care if it's french-tek, hardstyle, hardcore, old school or jump..

I don't understand people who are satisfied with ordinary pop music, They just listen to whatever radio stations decide they should like. Followed by an overkill of ring tone commercials meant for kids, And my god, they like it!

Some people even think that house clubs are for weirdos only! Maybe they're right, maybe we are weird. Maybe this music is weird and maybe the clubs are overrated, But we're in this together, we're in this for the love of beats, for the love of loops.

If you're in the scene, being a DJ seems like a natural path to follow. Ha, and back in the days DJ's were weird people who liked music in a weird way, Back then you would have to be a nerd to become a DJ.

Nowadays everybody wants to be a DJ,
Nowadays everybody wants to be that nerd,

It sickens me, I hate those smart asses who think that DJ is an easy way to get laid. Well .. Get a life! If you're not in it for the love of the music, would you please fuck off!



har du ? ..

SKULLE DU HELLRE
Pierca näsan eller tungan? - tungan.
Vara seriös eller rolig? - beror på.
Dricka röd eller blå mjölk? - röd
Brinna upp eller drunkna? – gärna inget av det !
Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar.

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om någon? - jaaa :)
Sol eller måne? - sol
Vinter eller höst? - höst
Vänster eller höger? - höger.
Soligt eller regn? - soligt
Vaniljglass eller chokladglass? - Choklad

OM DIG
Hur mycket är klockan just nu? – 15.49
Fullständigt namn? - Anna Sarah Emmelie Nielsen
Vart vill du bo? - hemma !
Hur många barn vill du ha? - 2
Vill du gifta dig? - japp,
Rullar du spagettin eller skär? – olika,
Har du ätit sushi? – ja, blää !
Favoritglass? - magnum !
Hur många olika flingor har du i skåpet? - haha inga :P
Hur mår du nu? - kunde mått bättre !

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
Sjungit? – ja , med mamma i bilen ! :)
Blivit kramad? – nej
Kännt dig fånig? - hmm njaa :S
Saknat någon? – jess,
Dansat galet? – nej :P
Klippt håret? - nej
Gråtit? - jess ..
Ljugit? - nej,

på tal om blogg..

sitter och kollar / lyssnar på Vakna med The Voice, världens bästa morgon program. Har börjat kolla på¨det varje morgon, finns inget bättre än att vakna i sängen, så på The Voice och sakta vakna upp till deras program. Helt underbart bra. Och då på tal om dagens samtalsämne, bloggar .. Så var jag ju tvungen att gå in nu på morgonen och uppdatera min blogg, fatta folk tjänar pengar på deras bloggar. Tror också jag ska bli sån bloggkändis, så kom igen nu allihopa. Läs min blogg för faaan ! =) haha,..

Väntar iallafall på att Helena ska hämta mig, vilket hon nog gör snart! Vi ska bort till min mamma och äta fruckost, sen ska hon ha rocky undertiden jag jobbar. Slipper man tänka på att han är hemma själv, och sen i eftermiddag ska jag ju träffa Helenis igen ..



Nu ska jag iallafall börja göra ve mig, ser ut som spöket själv ! .. haha ,
se ya later ..

en bra helg !

detta var en bra helg, eller ja iallafall en bra Lördag.. Fredagen satt jag bara hemma, men de va ju rätt mysigt det också faktiskt ! Mysigt att spendera tid me de personerna(hundar?!) , man älskar .. Rocky och Hans !

Lördagen , gick upp tidigt .. gick hem till mamma vid 9 och åt fruckost.. Köpte med min bullar och allt, stanna hemma hos mamma halva dagen typ och sen åkte jag hem. Satt och funderade på vad som hände, alla skulle ju ut men luspank som jag är , och rätt trött också, så övervägde jag att stanna hemma..... ett tag i allafall !

senare på kvällen beslutade jag ändå mig för att följa me christer på fest, och mycket riktigt så blev det.. Gjorde ve mig här hemma sen körde Baloo och hans mig till Crister, men först hämta ja cider hos Hans mamma, tack så mycket Annica! haha.. Kom till festen där Crister var, vid 9.. Riktigt snälla folk, visade ju sig att man kännde någon och visste vem någon var. Riktigt underbara människor, och tydligen han jag var hos, David jobbar tilsammans med Daniel :) Världen är liten den.. iallafall hade skitkul, ..
Jag och David satt och pratade om jobb, och vi kom fram till att så länge man trivs med sina arbetskamrater, så blir oftast jobbet i sig roligt. Davis syftade på att även om man hade ett yrke, som att plocka svamp t.ex. så blev det ett roligt jobb om man hade någon rolig att jobba med... och jag skrattade, och där gick att över styr, vi börjaed prata om att vi skulle måla Ek-ollon han och jag och gå runder och sälja, för vi hade varit bra arbetskolegor han och jag. haha, så jävla roligt iallafall !

Drig ner i stan rund halv 1 (tror jag?!) hur fan lyckas man bli av med 16 personer? alla bara försvann, så till sist var vi 4 kvar, och när vi väl skulle in på UtPosten var det bara jag och Crister kvar, hmm.. Ajja, skitsamma.. Kul hade vi iallafall !
Träffade massa folk där och hade skitkul, förutom när en invandrare försökte sno min jacka, och mina nycklar ...och min öl.. IDIOT! Drog vidare ner till stekan sen, träffa massa roligt folk där också, synd inte lilla Helenis var kvar bara!.. Dansade med Josefin och Nadja och massa andra , och även me Daniel ! Haha , kul var det ! Tommy hämtade mig Josefin och Crister sen och kärde oss hem, på vägen hem skulle josefin spotta ut sitt tuggumi genom rutan, men vad vi inte märkte var att de hamnade i bilen, och just där skulel jag sen sätta min hand. Mycket fräscht !

Mycket rolig Lördag, tack allihopa!


 

jaha ...

en tråkig fredag har åter igen kommit, usch .. Blir lika rastlös var dag man inte har något att göra. Riktigt tråkigt, här sitter man och tråkar hemma, när alla ens vänner har kul med alla andra vänner man har ! Men men.. Sånt är ju livet, har ju min älskade Hans och Rocky här hemma, och i just detta ögonblick sitter Rocky i mitt knä och vi pussas :) jättemysigt, han är det bästa jag vet .. han är min bebis ! ,

hela denna helgen kommer suga röv, .. men sånt är ju livet på en pinne !? eller..
tråkigt är det iallafall.. Ja och det SUGER !


stort behov av att blogga?!

stod och gjorde ve mig i morse framför spegeln när jag kom på att jag ite bloggat på ett tag, eller ja någon dag. Men med tanke på hur ofta jag bloggade innan så känndes de konstigt, så fast jag snart måste sticka till jobb så var jag tvungen att starta datorn och blogga lite. Börjar jobba 8.15 sen ska jag vara på körskolan 13.00, hoppas det går bra idag ;]

Jaha va händer idag då? , de får man see. Ska nog ringa Helenis och fråga om hon vill gå/jogga en runda. Känner jag behöver röra på mig! ajja, bloggar igen senare!


hejshejs !

nya vecka..

ny vecka, nya tag!
Händer ju en massa kul denna vecka , eller hur ? ;) ..

tack kit !

tack kit för gårdagen ! Jättekul verkligen!

igår kom Kit och hämtede mig efter hon hade slutat jobba sen körde vi till maxi, köpte OC boxen, säsong 2. Det var så vi tillbringade vår dag/kväll. Haha , bänkade framför TVn ! sen fick vi ett ryck och skulle sticka till affären i Ekeby och handla, där jag gör bort mig totalt. Eftersom jag går på min VLCD så äter jag barnmat, vilket innehållet mycket få kcal.. Inne i affären tappar jag glasburken med barnmat rakt på golvet.. och PANG ! .. Haha rätt pinsamt, men någon som va mer pinsam va gubben som sa till i kassan att jag tappade en glasburk. Jävla Gubbjävel ! :) , haha .. Kul hade vi i alla fall ..


Idag händer väl inte så mycket, får väl sitta hemma idag ! Inte så kul att gå ut me sina vänner när man inte kan dricka :S , men men .. !

VLCD ! - jobbigt ..

ja, VLCD är det jag håller på med just nu .. Skitjobbigt verkligen, men jag har ju klarat det innan. Varför inte klara det nu?! Började nu den 1/10, och de ska hålla månaden ut iallafall, vill droppa iallafall 10kg ..

För er som inte vet vad VLCD är:
Jo, VLCD är en förkortning på very low calorie diet och följer livsmedelverkets ramar för måltidsersättning innehållande max 800 kcal per dag. Krångligare än så är det inte!

detta är otroligt jobbigt , men jag ska klara det!

Ikväll ska jag till Kit, ska bli kul ! =) , min Båtlack , haha !

Städa nu , jaaa då ! pusss ,

simma !

ja de kan jag, de fick jag bevis på idag .. haha, jag och helena var och motions simmade, duktig sarah, duktig helena :) haha, skönt som fan var det iallafall! Jobbat har jag som vanligt också gjort idag, är riktigt slut. Skönt det är Helg imorgon. Ska förmodligen ut till Kit en runda i morgon, ska blii såå kul ! =) Se deras fina hus .. hehe , .. Sen annars blir det bara slappe. Ska inte dricka något. Håller ju på att banta stenhårt nu till senation white, så man kanske kan trycka på sig en lite mindre tröja än vanligt. Får se hur de blir med den saken. Haha !

Idol nu ja, trevligt kvällsnöje. Sitter bänkade , jag hans rocky och Baloo.. haha , eller ja killarna skiter väl ganska mycket i Idol! :P , men men..

Nej återkommer senare , ... eller imorgon!

, kiss my ass !

sova snart?

idag har man jobbat , som alla andra dagar ! efter jobb stack jag och älsk till tobias, han hade kalas ;P haha .. Gulligt, kalas ! =) , sen nu är Emily här, hon ska sova här ! .. Guuud vad jag är trött, ... och hungrig ! .. Börjat me diet skit igen , .. som alltid :P haha , men måste fan gå ner till sensation .. =) , naaaajs.. Finns ju skitfina kläder till smala människor, jag vill vara en av dom .. Haha ! Natti !

RSS 2.0