Hipp hipp hurra för Kimbo som blir 1 år id...

img_9763 (MMS)

Hipp hipp hurra för Kimbo som blir 1 år idag! Vi älskar dig till stjärnorna och tillbaka! <3


Är det bra jag som älskar att ligga inne n...

Är det bra jag som älskar att ligga inne när det regnar? Ligger på soffan med en ovanligt kelen prins bredvid mig, tittar på Barnkanalen och hör regnet smattra utanför. Vilken mysig morgon <3


Tungt..

Tungt..


Imorgon blir en jobbig dag. Du fattas oss ...

img_9864 (MMS)

Imorgon blir en jobbig dag. Du fattas oss Mikael! Ett helt år har gått.. Saknaden är enorm! Vi älskar dig.. <3


SMS-inlägg

img_6921 (MMS)


-3,6 kg redan.. Jag är nöjd.. Bara 12,2 kg...

-3,6 kg redan.. Jag är nöjd.. Bara 12,2 kg kvar! Det här ska jag fan klara, känner mig mer motiverad än vad jag någonsin varit! Och för en gång skull känner jag mig pigg och att min kropp mår bra..


Kärlek!




Han skrattar till tusen, och har en vilja av stål! <3

För en gång skull sitter jag vid datorn, vet ej när det hände sist. Det ända jag gör annars vid datorn är att betala räkningar, så jag sitter här drygt en gång i månaden..

Tänkte skriva ett riktigt långt inlägg, men vad ska man skriva om?
Att Kimbo snart fyller 1? att jag snart börjar jobba?! att jag har börjar min viktkamp igen..
Vad vill ni läsare veta? Ni kan ju ställa frågor om ni så vill :) Hade varit kul..

Jo så sant som det är sagt, har börjat min viktkamp igen, och denna gången bannemig så ger jag mig inte. Jag mår skit av att se på mig själv. Det är hemskt när man känner sig som en helt annan människa än hur man ser ut.. Jag är inte såhär på insidan. Och jag vill inte att folk ska se ner på mig pga min vikt.. Dock skiter jag i vad andra tycker, helt och hållet. Men det är för min egen skull, bara MIN! Jag vill kunna gå i jeans och en tight topp. Inte leva i mina leggings och tröjor som döljer både mage och armar.. Och jag har börjar få sådan enorm komplex för mina bröst. Dom är för stora, dom gör att jag ser större ut än vad jag nog är.. Konstigt med tanke på hur jag bara längtar efter en bröstoperation. Men förhoppningsvis är jag nere på min målvikt (57kg) den dagen jag väl gör det.. Och då känns det nog så mycket bättre! Jag ska dock vara glad att jag slapp bristningar under min graviditet, fick inte en enda. Men eftersom jag var ENORM om magen så får jag ju räkna med all lös hängande hud. Men vad gör det om 100 år? Jag har fött barn, kunde fått hur mycket bristningar som hälst för jag hade ända burit ett barn i min kropp.. Och det är något jag är stolt över.. Ajja. viktresan har startat, och som sagt.. Denna gången ger jag inte upp! Jag ska kämpa, in i det sista!!

Ja, och om 12 dagar fyller vår lilla Knodd 1 år.. hela 1 år.. Var har tiden tagit vägen? Minns det som i går på BB och nu springer han runder här hemma, inte alls lika liten. Han har tänder, han äter vår mat, han skrattar till tusen, har en egen vilja (av stål), går, klappar händer.. Ja allt som en nyfödd inte gör.. Han är så stor, vår älskade lilal guldklimp <3




Den 3 spetember skolas han in hos dagmamman, jag har en stor klump i magen. Men det kommer säkert gå jätte bra.. Förhoppningsvis.. Han är ju så fruktansvärt mammig, så därav det jobbiga! :/ Men samtidigt så ska det bli skönt.. Att komma in i gamla rutiner igen. Att få vara "Sarah" för en stund, och inte bara "Mamma Sarah"..


Imorgon kommer helena och äter frukost, ska bli kul :) Min underbara Helena, min fina vän!

Nä, nu ska jag faktiskt lägga mig.. Kimbo är lite förkyld och gnällig och sover inte så ba, så får passa på att sova när han sover!

HejHopp!

Idag blir en lugn dag, ska bara till morfa...

img_8679 (MMS)

Idag blir en lugn dag, ska bara till morfar och hälsa på sen ingenting mer planerat! Bloggar mer kväll, orkar inte nu :p


Jag och Kimbo sitter och morgonmyser i sof...

img_2687 (MMS)

Jag och Kimbo sitter och morgonmyser i soffan.. Ibland går det, men inte allt för ofta. Han har ju energi för en hel arme och att sitta still brukar inte vara ett alternativ. Men just nu verkar han tycka det är okey och då njuter jag, som bara den! :) jag är så sjukt sugen på att baka, dock ej det man brukar baka.. Utan just nu är jag sugen på Lchf kladdkaka.. Har alltid varit jätte skeptiskt till Lchf, tror dock att innerst inne är det inte bra för kroppen.. Men nu när mitt hälsosamma liv har börjat så är jag faktiskt sugen på att införa Lchf som en del av vardagen.. Ja vi får väl se hur de blir :) nä nu ska jag mysa vidare så länge det går :) skriver mer ikväll, ska se om jag kan börja ta tag i bloggandet på allvar igen :)


Melker och Kimbo på busfabriken igår :) un...

img_7494 (MMS)

Melker och Kimbo på busfabriken igår :) underbara ungar! <3


Jag är såååå trött, Kimbo har sovit jätte ...

Jag är såååå trött, Kimbo har sovit jätte dåligt inatt :/ och nu har han precis somnat om igen, jag hade också velat sova igen.. Men måste verkligen hänga tvätt, dammsuga och duscha! :/ Blä!


Usch vad tiden går fort.. Imorgon börjar M...

img_0703 (MMS)

Usch vad tiden går fort.. Imorgon börjar Martin jobba igen efter nästan 2 månaders semester.. Och snart, den 3 september skolas knoddis in hos dagmamman.. Och sen börjar jag jobba.. Efter 1 år och 5 månader hemma.. Usch kommer bli segt, men även skönt!  Om mindre än 3 veckor blir Kimbo 1 år.. Herre Gud! 1 år?! Tiden går så himla fort :/ imorgon börjar jag även mitt nya liv.. Nu jävlar ska kilona bort och denna gången ger jag mig inte.. Till jul ska jag ha gått minus 11 kilo har jag bestämt.. Sen dom resterande 5 ska väck innan sommaren kommit :) så de så :)


Jag älskar dig, till stjärnorna och tillba...

img_5258 (MMS)

Jag älskar dig, till stjärnorna och tillbaka miljontals gånger om <3


Dagen har spenderats på busfabriken med äl...

img_0460 (MMS)

Dagen har spenderats på busfabriken med älskling, Kimbo, mamma, Nike och Nea :) Mycket trevligt! Hade en väääldigt trött son när vi skulle därifrån men eftersom den var 2 timmar till läggdags gjorde jag allt jag kunde för att hålla han vaken, och jag lyckdes.. Så ni kan ju tro han somnade som en stock nu vid 8 :) Blir soffläge resten av kvällen! Orkar inte skriva mer heller ändå! Tack å hej ;)


What to say? Blogga är inte min grej längr...

img_6415 (MMS)

What to say? Blogga är inte min grej längre, värken skriva blogg eller läsa blogg! Njuter i stället av den sista lediga månaden. Den 3 september börjar Kimbo hos dagmamman och jag börjar jobba. Herre Gud vad tiden gått fort.. Den 25 augusti blir Kimbo 1 år.. Herregud! Tänk när han var en liten liten bebis, känns som inte alls längesen.. Nu är han en trotsig klåfingrig liten sak som springer rundor överallt!.. Mammas och pappas stora hjärta <3 idag ska vi till busfabriken med Nike och Nea. Var där i förrgår också med Sabina, Nova, Sabrina och viliam :) det var mysigt.. Nä nu ska jag fortsätta mysa med min son som för en gångs skull sitter still (?!) och myser i mitt knä.. Händer väldigt sällan nuförtiden.. Hejs svejs!


RSS 2.0