Nästa år ska jag börja blogga på riktigt! Thats True :)


<3


Tack!

Har världens bästa man, han piggar alltid upp mig när jag har en dålig dag. Igår fick jag bland annat dessa fina byxorna ifrån ZARA av honom :) fy fan vad jag älskar honom! <3


Projekt!

Projektet startat.. Gissar på 3-4 mån innan jag är klar.. Men fy fan så obehaglig känsla, men ska man vara fin får man lida pin ;)


Rätt bra ändå!

Efter en riktig skitdag så dimper dessa ner i brevlådan. De gjorde i alla fall dagen lite bättre :)


Yes!

Nu har man laddat upp inför vintern.. Har ju redan sett nästan allt, men vill börja på nytt och se de få avsnitten man missat! Lovely <3


Dålig dag!

Idag känns det som en sådan dag då allt är fel.. Känns som allting bara går nedför.. Det ända som går uppför är vikten.. Och hur jävla kul är det då? :/ fan kan vår tur ta och vända snart.. Och ovanpå allt så blir det djursjukhuset både denna och nästa vecka! Jag pallar snart inte mer!


Kärlek!

Finns det något bättre?!


<3

Kan min underbart fina parajumper jacka ta och komma snart :)


;)


Jag blev bortskämd!

Natten som var den var underbar. Kimbo somnade 20.00 och sen vaknade han 07.00 .. Det har inte hänt på lite mer än en månad då han varit både förkyld och att 3 av kindtänderna ploppat upp. Han har sovit jätte oroligt och dåligt vilket gör att man själv inte sover så mycket.. Men som sagt inatt blev jag riktigt bortskämd.. Och i drömmarnas värld hoppades jag på att det skulle fortsätta så.. Men för en timme sedan vaknade han och hostade som bara den, 5 minuter senare kräkte han ner mig.. Och jag som precis lyckats somna efter 1 timmes snurrande :/ så nu sitter han och jag i soffan och kollar valvakan.. Känns som detta kommer bli en lång natt! Heja Obama! Godkväll!


Fina!


Underbaraste!

Vad hade jag gjort utan dig?


Trött!

Jag är så trött på detta, vill här i från. Vill flytta.. Jag har så mycket som jag vill ska hända! Det är alldeles för segt nu.. Vill börja om på nytt..


RSS 2.0