10 saker ni inte visste om mig (vissa kanske vet :p) onödig fakta i brist på annat att skriva :)

1. Jag föddes med ett höftledsfel och gick ha en speciell skena på mig dygnet runt fram till jag var 1år, fick inte ens bada hemma så det fick dom göra på sjukhuset. Därför idag har jag konstant värk i min rygg! :/

2. Jag har enorm komplex för min (vad jag tycker) höga panna och mitt hårfäste!

3. Jag har små fötter, 35. Och ändå har jag stört fötter av mig och mina 3 systrar. Alla äldre än mig! :)

4. Jag vill gå ner ca 15 kg och må bra över min kropp!

5. Jag biter fruktansvärt mycket på naglarna, biter så långt ner så det gör ont! :/

6. Har ingen komplex alls över mitt ärr från keisarsnittet med Kimbo. Tycker det läkt fint och är stolt över att ha det.. <3

7. Jag sjunger högt för mig själv när jag kör bil ensam, med inlevelse. (tur ingen hör mig) haha!

8. Drömresemål, miami! Dock flygrädd.. Varför? Läs nästa punkt.

9. Jag lider av klaustrofobi och höjdskräck.. Är även sjukt rädd för clowner :/

10. Önskar att jag trodde mer på mig själv!


Ta tag i ditt liv!

Ta tag i ditt liv och banta lite tjockis.. Rör på dig gör helvete!!


Igår..

Igår gjorde jag det, äntligen... Som jag har längtat.. Är dock rätt öm idag, men ej så farligt som jag trodde :)


Imorgon!

Imorgon 16.30 så händer det, det som jag velat göra så många år! Äntligen, kommer kännas som en liten lättnad. Bara titta i spegeln och se bra ut :) :)


Grattis älskling!

Grattis på 5 års dagen min lilla håriga lurv. Jag älskar dig, till stjärnorna och tillbax! <3


Morgonmys!

Morgonmys med min håriga älskling undret tiden mina andra två älsklingar fortfarande ligger och sussar sött i sängen.. 5 minuter till sen ska jag lyfta denna feta röv och ta mig till jobb :)


Har nog bestämt mig :)

Har nog bestämt mig för två av mina kommande tattueringar nu :) har ju så mycket idéer i huvudet. Men tror dessa två är spikade in My mind just nu ;D

Kimbo har somnat, ska passa på att sova nu också innan han vaknar igen så man kan få lite sömn i natt i alla fall :)

Och ska passa på att skeda med min underbara lurv som är hemma igen :)


Städa?!

Kimbos feber har stigit till
40,3. Gissar på att han fått 3 dagars febern. Alvedonen vill knappt verka heller. Just nu sover han, jag hade behövt städa. Men orkar inte :s "gör det lite senare i stället" ;)


Ett långt inlägg!

Långt och långt, ser hur mycket jag orkar skriva..

Blir en hemma dag idag, Kimbo har blivit sjuk. Han vaknade inatt vid 4, jättevarm! Gick ner och tog tempen; 39,9! Herre Gud! Bytar på honom och ska ställa mig och göra välling när jag ser hur han kräker ner dig själv. In och tvätta av det, tar vällingen och hinner precis sätta oss (i sen förövrigt nytvättade soffan) och vips så kräks man ner totalt. Inte nog med det så vred jag mitt knä någonstans i denna stress, gör satan i gatan ont. Känns som något gått av eller hoppat ut led :s får väl känna efter lite senare hur det är, är inte direkt sugen på att åka till akuten :/ men men.. Kimbo somnade om ett tag, dock inte jag. Martin kom hem från jobb vid 6, pussade oss och gick och la sig. Nu sitter jag och Kimbo här i soffan och tittar på Barnkanalen som i vanlig ordning på morgonen. Bara det att idag stannar vi här hela dagen i pyjamas och bara myser! <3

På tal om något helt annat :/ min motivation till min viktnedgång försvann någonstans på vägen :/ jävla skit! Jag som var så duktig :s vill så gärna bli smal igen. Jag mår bajs av att se ut såhär.. Blä! Jag äcklas av mig själv så jag skulle kunna kräka :/ Ååh måste ta tag i detta nu! Nu jävlar..

Har fått enormt sug av att tattuera mig igen, eller det suget känner jag alltid. Men just nu vill jag så gärna! Har massa massa idéer. Dock hittade jag en tatuering idag jag kärade ner mig totalt i.. Love love <3 frågan är hur fan man kommer se ut när man är klar ;p hahaha!

Nä, nu ska jag fortsätta mysa med min sjukling! <3 hejs svejs!


Zenya!

Full dag på jobb idag. Kimbo har varit med Martin hela dagen :) efter jobb har det bara varit lugnt, skönt :) nu kallar snart sängen. Ska bara titta klart på "underbart är kort" en serie på 4an om kortväxta människor. Jätte gulligt :) hihi! Dagmamman för Kimbo i morgon och full rulle för mig på jobb! Skönt att vara igång igen.. Bjuder på en bild på mig och Zenya från igår :) mys!


Snyggt!

Haha, den blåklockan glömmer jag aldrig :p Godnatt!


Namnlöst!

Sitter i soffan, precis duschat. Kimbo har somnat en runda.. Men han vaknat väl snart igen.. Blir en lugn dag idag.. Jobb imorgon, och nu på riktigt. Nu är Kimbo inskolad och börjar enligt schema imorgon :) Ååh stora killen! Tiden går så sjukt fort :/ men men.. De är bara till att ta vara på tiden. Nu ska jag ta på mig och slänga i mig en macka! Sen ta och fundera på vad man kan göra idag :)


Fantastisk kväll!

Har haft en mysig kväll men syster och barnen. Nu soffläge! Godnatt :)


Goddagens :)

Väntar på Kimbo ska vakna upp ur sin middagssömn sen ska vi köra med mamma till skopunkten :) möjligtvis en runda på maxi också :) sen i eftermiddag kommer mina systrar och syskonbarn. Blir massa mys med god mat och gotte :) ska bli mysigt! Sen ikväll när kimbo somnat så ska jag bannemig fira lördagen ned ett glas vitt ;D det är jag värd :)


Nä, nu slänger jag mig rak lång på soffan! Godnatt!


Skoskav!

Nä men Skoskav är väl alltid härligt! Speciellt när det Blir djupa sår. Har nog världens känsligaste fötter :s blir nog ett fotbad ikväll när Kimbo har lagt sig! Mina fötter måste koppla av, och så även resten av kroppen :/ en helkroppsmassage, ja tack! Och gärna en kotknäckare också! Blöö!

Idag är det fredag, tråkiga tråkiga fredag :/ hädanefter lär jag väl älska fredagar eftersom att från och med måndag går jag tillbaka till mitt jobb helt och hållet. För nu är Kimbo inskolad och kommer nu vara hos Liselott enligt schema :)

Blir en lugn dag idag.. Jag, Kimbo, soffan och tvn :) perfekt!


Tidigare inlägg

I lägger som publicerades innan skulle publicerats i morse men ville ej komma upp då. Därför det kom upp nu :) om no undrar ;)


Godmorgon!

Nu sitter jag och Kimbo i soffan i väntan på att bege sig till dagmamman och sen vidare till jobb för min del. Tycker morgnarna har blivit så mycket mysigare nu, dels för man har inte så mycket tid innan man ska iväg och sen är det så mysigt nu när det börjar bli mörkt :)

Drömde massa hemskt och konstigt inatt :/ usch!

Nu ska vi mysa vidare ett tag till sen ska vi ta tag i denna dagen :)


I brist på annat!

I brist på annat så kan man lika bra röra på fläsket och ta en promenad mellan fjärestad och bårslöv :)


Jobb!

Påväg att lämna av Kimbo hos dagmamman. Sen blir det jobb. Känns rätt skönt att vara tillbaka på banan igen faktiskt. Och Kimbo trivs jätte bra så känns inte så jobbigt längre att lämna honom. Visst saknar man honom, men man vänjer sig :)


En jobbig dag!

Idag har varit en jobbig och tråkig dag. Har varit hemma hela dagen eftersom Kimbo var på väg att bli förkyld. Men klockan 10 idag vände allt och han blev piggare än piggast och febern försvann. Och han fick spring i benen, men ville hålla oss inomhus ändå så han och jag har myst och lekt här hemma hela dagen :)

När man går så hemma en hel dag så tänker man så himla mycket, man tänker på så himla mycket, man tänker på människor man saknar som nu är i himmeln, man tänker på vikt och självkänsla.. Men sen tänker man på annat skit också, tänker inte skriva det här men finns så mycket i mitt huvud som snurrar där nu.. Mycket som gör en ledsen och frustrerad.. Hoppas fan allt vänder snart för snart orkar jag inte mer! Så trött på det.. Tur älskling finns där och kan krama om mig och lova mig att allt blir bra! ..

Nu har Kimbo precis somnat, så jag ska hoppa in i duschen och sen mysa ner mig under en filt i soffan och vänta på att min älskling ska komma hem..

Hej sålänge :)

(bjuder på en söt bild på Kimbo och Freja) :)


Men grattis!

Men grattis, för första gången någonsin fungerar blogg appen på min telefon. Nu kanske man kan börja blogga lite mer igen?! Om man orkar haha! Kimbo har blivit förkyld så idag är vi hemma och jag vabbar! Segt när man precis kommit igång på jobb, men inget som kam hjälpas ju :/ stackars liten. Knappt sovit någonting inatt :( .. Skriver kanske mer ikväll, orkar inte nu :p


Testar

Testar blogga från denna mög App som aldrig har funkat för mig :/


RSS 2.0