65,1 kg. En viktminskning so far på 7,5 kilo :) har dock minst 5 kilo kvar.. Detta går ju bra :)


Säng!

Börjar detta inlägget med att dig har jag och Martin blivit med ny säng. Äntligen! Har velat ha det nu ett bra tag.. Blev inte den vi ville ha, blev en mycket finare :) wihoooo! Lycklig!

Det är segt på blogg fronten nu.. Längtar tills vi får upp datorn igen, då ska jag börja blogga mer igen :) hatar att skriva långa inlägg på telefonen :p

Viktmindskningen flyter på och kilona rasar! Tänk att man kan må så mycket bättre i själen av att tappa lite kilon. Man mår sååå mycket bättre! Inte deppig och ledsen lika ofta! Så skönt.. Träningen går kanon, har Tillochmed börjat gå lite abstinens om jag inte tränat på en dag.. Jag MÅSTE träna.. Seriöst, jag trodde jag skulle vara den sista människan på jorden som kunde säga på allvar att jag älskar att träna.. Men jo det gör jag, jag ÄLSKAR att träna :)

Tänka sig, om bara några dagar är Kimbo 18 månader, förstår ni?! Ett och ett halvt år? Vafan hände? Hur gick det så fort? De känns som igår han var liten bebis man kunde sitta och snusa på :) men snart kommer ju en ny bebis man kan snuuuuusa på.. Helena och Andres bebis! Gud som jag längtar! Tänk att världens finaste vän ska få en liten knodd! Jag är sååå lycklig! Jag kommer gråta ihjäl mig av lycka den dagen h*n kommer till världen :)

Nä nu känner jag att det är dags att sova.. Ska vara iväg och byta jävla bildrutan på jobb bilen i morgon bitti! Wihoooo! En ny hel framruta, amazing!

Natti Natti!


I love you ❤


Mys!

Ikväll ska jag och min lilla familj ha en myskväll i stan. Titta på all ljusdekoration som finns där! Ska bli så mysigt! Ta på sig en massa varma kläder och bara gå och titta, kanske sätta sig någonstans så mina män kan äta, mesans jag tittar på hahah! Underbart ❤ nu ska jag sätta in Kimbo i duschen efter en ganska kladdig frukost. Sen ska vi ta på oss och ut och rasta hudarna :)


Orkar inte!

Har redan tappat fäste om bloggen, får bli ändring på det nästa vecka! Orkar faktiskt inte heller måtta mig denna helgen, jag ger er bara min vikt: 66,8 :) så nästan 6 kilo än så länge.. De tar sig ;) nästa vecka ska jag typ bo på gymet har jag bestämt. Ska försöka gå ner lika mycket på två veckor framöver som jag nu gjort på 4, vi får väl se helt enkelt ;)


:)

Mina resultat såhär långt :)


Sjukling!

Herre Gud vad detta tar på mig, och inte tala om hur mycket de tar på lilleman. Spenderade hela förrgårkväll och sen natten på både vårdcental och barnakuten. Han syresatte sig inte som han skulle och fick andas in någon konstig ånga, inte nog med det så har han jätte hög feber och ont i halsen. Konstaterade att det var astman som krånglade och halsfluss på de :/ igår sov han precis hela dagen och tänkte han lär ju inte sova inatt. Men jodå, somnade 21 igår och vaknade 9 idag.. Han känns lite piggare idag, dock börjar jag få ont i halsen nu .. Alltid något :/ men men.. Bara att kämpa på! Min lilla snuffe, jag älskar sig så <3


...

If paybacks a bitch, and revenge is sweet! Then im the sweetest bitch you will ever meet!


Heja mig!

En liten uppdatering såhär på fredagen!
Jag är en glad tjej, det går framåt! Detta är vad jag åstadkommit på 14 dagar :)

Vikt: 69,8 (-2,8kg)
Lår: 63 (-2cm)
Midja: 99 (-3cm)
Höft: 99 (-3cm)
Överarm: 30 (-1,5cm)

Det är bara att fortsätta, när man redan ser resultat, blir man genast mer motiverad! Heja mig! :)


RSS 2.0