längtan !



...att man kan längta så mycket !


blööö..

Inte fan händer de något, visst... De e dock 8 dagar kvar, och imorgon är de exakt en vecka!
Men snälla du, tänk på mammsen och pappsen och kom ut lite tidigare =)

Eftersom de inte är lika många läsare läng...

Eftersom de inte är lika många läsare längre och nästan ingen som kommenterar funderar jag på att lägga ner bloggen ! Hade dock varit kul att skriva och lägga upp bilder på Kimbo i framtiden. Men känner inte direkt att de e så lönt om de inte är så många som kollar längre :s åtestå att se hur jag gör! Hej hej :)


Nej än har de inte hänt något, folk har ri...

img_0490 (MMS)

Nej än har de inte hänt något, folk har ringt.. Helena var orolig för jag inte hade uppdaterat min blogg! Och enligt sussies uträkning skulle plutten komma ut idag.. Men de får vi väl se ;p dock känns allt lite annorlunda idag så man kan ju hoppas att hon har rätt, de återstå att se :) i övrigt är det annars tio dagar kvar till beräknad datum! Vi var hos barnmorskan i morse och skitungens huvud går fortfarande att rucka på .. Men de kan ju ändras fort så de får ju gärna hända något idag, hade absolut inte gjort någonting! Tur älskling har tålamod och klarar av en gnällig och gråtfärdig fru ;) Ne ja uppdaterar om de händer något! Hej hej ! ;)


Väldigt lugn söndag, har inte ork till så ...

img_0489 (MMS)

Väldigt lugn söndag, har inte ork till så mycket! Bara att titta ut gör mig deprimerad.. Har inte så mycket att skriva heller, idag är jag extremt tråkig ! Ska dock duscha snart, känner mig som en svettig flottig fet köttbulle :s .. 13 dagar kvar nu, var tusan har denna tiden tagit vägen? Tiden har gått så himla fort, men när man tänker på att det är 13 dagar kvar så känns det som en hel evighet :s


Jag känner mig mest som en svullen köttbul...

img_0481 (MMS)

Jag känner mig mest som en svullen köttbulle nu ;p


Såhär ser jag ut dagligen typ, jag orkar v...

img_0461 (MMS)

Såhär ser jag ut dagligen typ, jag orkar verkligen ingenting! Ja känner mig svullen och helt sliten! Och de är jag också, Gud vad jag längtar tills man orkar göra ve sig igen och ha något annat på sig än mamma kläder och joggingställ! Idag är de 15 dagar kvar, hade lite samandragningar i natt men inget direkt märkvärdigt! Han förstår nog inte riktigt att vi vill att han gärna får komma ut lite tidigare :p i morgon är de bara två veckor kvar, men skulle inte förvåna mig om han hade tänkt stanna inne 4 veckor till, ungjäkel ;p Ne soffan nu, och hoppas tiden går fort till älskling kommer hem! Han och Fredde fick ju ett ryck och körde till Västerås klockan 3 i natt! :p ne ha de gott allihopa! Hey hey !


18 dagar, känns segt! Var hos bm idag och ...

img_0460 (MMS)

18 dagar, känns segt! Var hos bm idag och han är inte fixerad än, men hoppas på att han vill titta ut snart ändå :) ska tillbaka den 27e sen den 3e. Sen den 6e ska lillskiten komma :) hoppas han inte segar, vill inte gå över tiden! Jag vet inte vad mer jag ska skriva, blir väl lätt så att man bara skriver om vilken jävla väntan de är med tanke på att de är stort sett de ända man tänker på :s nu ska jag vila på soffan ett tag till, älskling e på Familia med Jonas! Vänta vänta, hörde ni de? Jag ligger på soffan och älskling är på Familia. Snacka om omvända roller, nu förstår ni säkert hur trött jag är om dagarna :p haha! Nej nu orkar Ja inte skriva mer, de får räcka för idag! Tack o hej :)


21 dagar kvar, exakt 3 veckor :) låt denna...

img_0450 (MMS)

21 dagar kvar, exakt 3 veckor :) låt denna tiden gå fort ! Nu har älskling semester , skönt att ha han hemma. Känns mycket tryggare då! Och idag kommer även storskiten hem igen , älskade lilla Atlas :) nu ska jag ta och piggna till lite, fast jag är sjukt trött! Vill bara sova, så de blir väl soffan igen efter vi hämtat Atlas :)


25 dagar kvar nu.. Fy helvete vilken natt ...

img_0433 (MMS)

25 dagar kvar nu.. Fy helvete vilken natt jag haft inatt.. Hade jätte svårt för att somna, satt rakt upp i två timmar och hade skit ont överallt. Tur jag blir trött av att titta på tv, för sen somnade jag som en stock. Dock vaknade jag många gånger igen , men hade inte lika mycket problem med att somna om! Nu har jag och Rocky precis varit och lämnat cigaretter till älskling på jobb och sen gick vi en lång runda, så nu har vi precis kommit in och vet ni vad?! Jag har lagt mig på soffan, ovanligt va?! Tänkte jag skulle in och duscha snart och ta mig i kragen och åka till mamma när hon har slutat jobba. Så man kommer ut lite iallafall. Dock känner jag mig själv, antingen skiter ja i de för jag orkar inte eller åker jag dit och slänger mig på hennes soffa i stället haha! Njaa, vi får väl se! Jag ska i allafall ligga här ett tag till :) tack o hej för mej ! ;)


Pappa är räddaren i nöden! Han har köpt en...

img_0432 (MMS)

Pappa är räddaren i nöden! Han har köpt en fläkt till mig, nu kan jag äntligen ligga på soffan om dagarna utan att svettas ihjäl! Tack far, du är en pärla! :)


:)

Har ju glömt att visa min lilla konst inne i dator rummet :P
Blev inte så tokigt .. Och min man blev nöjd , då är de ju bra !




26 dagar kvar, helt sannslöst! De går fort...

img_0421 (MMS)

26 dagar kvar, helt sannslöst! De går fort, även om de känns som det går extremt sakta! Igår var en hemsk dag, hade ont och de tryckte och hade sig överallt! Stort tack till min underbara gubbe som fixar allt här hemma medana jag mest ligger och tittar på. Igår städade han hela huset, klippte gräset, städade bilen och lagade mat! Vilken man :) och jag är lycklig nog att ha han i mitt liv ;) .. Nej nu blir det soffläge som vanligt, dock har jag varit lite duktig och hängt tvätt idag redan och slängt in en ny maskin! Ska se till att få allt tvättat idag, nästan inget rent alls :p


29 dagar kvar, låt detta gå fort! Jag orka...

img_7357 (MMS)

29 dagar kvar, låt detta gå fort! Jag orkar inte mer, och jag vill veta vem du är! :) fy helvete vilken kväll och natt jag haft, ont överallt och det trycker och har sig. Varmt är det och svullen är jag ! Soffläge nu precis som vanligt, godnatt! Ursäkta min blogg är tråkig nu och de ända jag gör är att gnälla. Men jag orkar faktiskt inget annat :s


Stackars liten, tycker inte alls de e kul ...

img_0400 (MMS)

Stackars liten, tycker inte alls de e kul me strut på huvudet! Jag förstår honom :s nu ska vi gosa ner oss i soffan efter en jobbig förmiddag ! Så ska vi bara mysa på soffan hela dagen :)


Idag är de exakt en månad kvar, tänk vad t...

Idag är de exakt en månad kvar, tänk vad tiden går fort! Lika gnällig är jag idag precis som vanligt ! Legat på soffan hela dagen och här ska jag ligga också!


lite allmänt !

 
När fick ni reda på att du var gravid? Hmm kommer ej ihåg exakt datum men var precis i slutet av November/ början av December :)

Beräknat förlossningsdatum: 6:e Augusti 20100

Var det planerat? Ja ;)

Berättade för familjen: Jaa de gjorde jag ganska fort :P

Har du mått illa? Som fan, gör fortfarande ibland :S

Foglossning? Ja, :/

Andra krämpor? Halsbränna, ryggont, svullnad, Karpaltunnel syndrom m.m. You name it ;P

Cravings: De varierar från vecka till vecka, just nu.. Nypotatis :P

Avsmak för något?: Egentligen all mat :S

Vad tror du att det blir för kön? De är en liten påååg ;)

Första ultraljudet: Var när vi trodde jag hade fått missfall i v.12

Andra ultraljudet: Rutinultraljudet v. 18

Hur mycket har du gått upp i vikt: 10 kg ;P

Behöver du kissa ofta? Hela tiden! :P

Är du rädd inför förlossniningen? Börjar bli lite smått :S , mest lite nervös !

klaga?!

Man ska inte klaga, men joo det gör jag !
Idag har jag ont överallt, framförallt håller min rygg på att ta dö på mig!
De är fint väder, ändå håller man sig inomhus.. Går jag ut så faller ja väl ihopa !
Jag ser ut som en padda, jag är svullen och mina fötter är stora som hus.. Tårna ser ut som potatisar!
De gör ont att gå!
Kimbo sparkar som en dåre idag, hej vilt !
Jag behöver städa, orkar inte .. Vill göra något, orkar inte!
Soffläge, ja de orkar jag ! .. Men knappt de .. Vet knappt om man ska stå, sitta eller ligga !
Gnäll, gnäll, gnäll !

I morse var jag hos barnmorskan, magen växer och han ligger fortfarande me huvudet neråt så nu kommer han stanna så.. Inte fixerad än, men de är ju ändå en hel månad kvar! EN MÅNAD?! Låter jätte drygt, men samtidigt är de så snart att de skrämmer mig .. Jaa, joo .. Jag börjar seriöst bli lite nervös, och rädd på samma gång !
Vägningen hos barnmorskan idag visade EXAKT 10 kilo plus .. 10 kilo under en graviditet, tjaa inte så farligt ! Några till lär de väl bli under den kommande månaden, men mest vätska !
De känns som skulle någon putta på mig hade jag börjat rulla !
Vill att älskling ska ha semester nu .. Vill ha han hemma!

Aah vet inte va jam ska skriva mer, de får fan ta och bli soffan nu ! ..

Snälla bebis, kom ut nu ! =)

Och namnet är fullbordat nu verkar de som: Kimbo Maximilian Magnuson !
Snopen man blir om de kommer ut en tös ;P

 

Har glömt att visa er avgjutningen jag och...

img_0353 (MMS)

Har glömt att visa er avgjutningen jag och Martin gjorde på mig :) var jävligt kladdigt men kul hade vi haha ;)


33 dagar kvar, Ååh ja orkar inte mer ! Är...

33 dagar kvar, Ååh ja orkar inte mer ! Är helt slut , jätte trött.. Kan inte sova om nätterna, är bara stor och svullen.. Och våra 27 grader i sovrummet gör inte saken bättre! Ååååh jag börjar bli som en gnällig gammal tant :s


36

36 dagar kvar ..
Låt de gå fort !

RSS 2.0