en bild säger mer än tusen ord ...



... jag älskar dig <3

Hoppsan! Så kan det gå.. Man blir ju rikti...

img_9969 (MMS)

Hoppsan! Så kan det gå.. Man blir ju riktigt glad av att se sånt ;p skadeglädjen är den sanna glädjen ;)


solen skiner!

Gårdagen spenderade jag med mamma, eftersom martin jobbade var mamma snäll och passade kimbo under tiden jag totalt rensade ut förrådet. Så nu kommer man in där igen hahah.. Sen var vi bara här hemma och sen åkte vi till mamma. Sen när martin slutade jobba hade mamma kimbo någon timme så jag, Martin och matte kunde köra i stan en runda. De är ju inte allt för ofta man får tid till sig själv längre, så var skönt att  mamma tog honom :)

idag är en rastlös dag, samtidit som jag är så trött. Vill ut i solen, men orkar inte.. Haha! Väntar i alla fall på Kimbo ska vakna sen ska vi nog köra till Maxi och köpa Ostbågar och ingredienser till varm smörgåstårta :) MUMS :)
Och ikväll ska jag minsann bli miljonär på Bingo Lotto ;)

Nä nu ska jag ta tag i denna dagen, puss o hej!


Helena, du vet var jag finns om du behöver mig :) Jag älskar dig min vän..
Ioh Ioh, vad är jag för djur ;) <3

Mhmm...



Springer och småstädar och plockar undan, man får ta lite i taget när man har barn. Man kan liksom inte göra saker på samma sätt som förr längre.. Så man får ta lite här och lite där =) Just nu sitter han i lekhagen och har roligt för sig själv så passar på att slänga in ett blogg inlägg innnan jag ska slänga in en maskin tvätt!

Malin kommer även nu klockan 11 och dricker lite kaffe och flabbar lite skit!
Så får väl avsluta här.. Har jag tid så skriver jag mer lite senare =) Annars blir det imorgon :)

Puss & Hej ;)


Ryckten skapas av hatare, sprids av fittor...

img_1746 (MMS)

Ryckten skapas av hatare, sprids av fittor och accepetras av idioter!


just being me ..


Åååh vad jag längtar till den 2 april, då ...

img_2283 (MMS)

Åååh vad jag längtar till den 2 april, då blir det LCD :) .. Blir tufft men det ska gå, ser fram emot sommaren om allt går som det ska :)


Godmorgon! Hade en väldigt trevlig kväll m...

img_7844 (MMS)

Godmorgon! Hade en väldigt trevlig kväll med min älskling och Helena och HG igår.. Massa Tacos och snack :) Kimbo somnade lagom till vi skulle äta, så det var ju skönt. Då var klockan drygt halv 8. Han sov som en stock hela tiden och sov fortfarande klockan 1 när vi gick och la oss. Men eftersom han normalt lägger sig tio kan ni ju själva förstå hur länge jag varit vaken nu.. Och han har faktiskt börjat somna tidigare om kvällarna, vilket resulterar till extremt tidiga morgnar. Och jag som e såååå morgonpigg, NOT! Men när någon ligger och klättrar rundor i hela sängen och sparkar en i revbenen och drar en i håret så har man ingen vidare lust att ligga kvar. Så nu sitter vi i soffan och har morgonmys till Bolibompa :) idag blir en mycket lugn dag, är sugen på att gå ut och gå en lång runda, men vädret ser rätt tråkigt ut.. Får se om de blir bättre sen :) Sen ikväll blir det smörgåstårta , älsklings mormor och morfar kommer hem efter 5 månader på Teneriffa.. Precis som var vinter :) Ååh gottegrisar :) nää, nu blir det mer mys med min lilla älskade.. <3


Tacos ...

Idag har varit en underbar dag, har spenderat den med Kimbo, Mamma, Nike och Nea nere i stan.. :) Va mycket trevligt..

Ikväll kommer Helena och Hg, då står det Tacos på Menyn.. Åååh underbart jävla gott!
Nä nu har jag lite att göra, så som tvätt och lite sånt skit hahaha..

Taco hej ;) HAHAHAHAHH !

"Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?"




SMS-inlägg

img_8186 (MMS)


Åh jag älskar dig! <3

img_7663 (MMS)

Åh jag älskar dig! <3


Hjälp oss att hitta den!

img_3959 (MMS)

Hjälp oss att hitta den!


Kimbo Gungar!



Idag har Kimbo varit ute och gungat.. Han tyckte det var jättekul.. Dagen har vi spenderat med mamma, och vi har haft de mycket trevligt :) Nu har Kimbo precis somnat och jag sitter och inväntar min man som snart slutar jobb =) Så ska vi mysa lite till BB och sen är de natti natti =)

haha gamla bilder ;)

Haha åkte hem till mamma eftersom jag hade tråkigt hemma, och hon har min gamla bärbara dator.. hittade massa gamla bilder där på mig och massa annat skit! haha tänkte bjuda på lite :)


chokladbollar!

Idag är det en såndär skön dag igen, solen skiner och humöret är på topp..
Idag var jag och Älskling och tittade på nytt boende, de var väl inte riktigt en höjdare så vi letar vidare och håller ögon och öron öppna.. =)
Nu jobbar martin och jag håller på att städa och tvätta här hemma, har en sånt lust att sortera i vartända vrå, men man hinner inte så mycket när man har en liten och två hundar ;P Kimbo somnade för en halvtimme sedan och man kör liksom allt i rallyfart så fort han sover, försöker tillockmed hinna med att blogga lite ju hahah ;) Men men.. Har väl inte så mycket vettigt att skriva :P Eller joo, baka har jag också hunnit med hihi.. Blev chokladbollar snabbt och lätt ;P

*paus*


nu bara för de vaknade kimbo, jag som trodde jag skulle hinna en snabbdusch också :P så nu sitter han när i mitt knä när jag avslutar detta! tack och hej!

Revenge? Naaah, I´m to lazy. I´m gonna sit here and let Karma fuck you up!

Livet är bra härligt =)

Åh en härlig dag idag, verkligen vaknat på rätt sida idag. Skönt när man mår såhär. Och sen kommer älsklig hem och då blir de ännu bättre :) Funderar på att få ut och gunga lite med Kimbo. Eller väntar jag till Martin kommer hem .. Nej nu ska jag fajtiskt inte skriva mer, för de är sol ute och idag är jag glad, jag behöver göra ve mig, städa, hänga tvätt och ta hand om barn och hundar =)

Livet är bra härligt ibland !
'


Igårkväll somnade Kimbo såhär i vår säng. ...

img_9984 (MMS)

Igårkväll somnade Kimbo såhär i vår säng. Sittandes och poff så föll han framåt med kroppen och somnade så. Underbara unge! Och inatt har han sovit hela natten, utan att vakna en enda gång.. 10-7, inte illa.. Så idag känner jag mig riktigt utvilad :) nu har jag städat lite och hängt tvätt, och nu landade jag precis i soffan med min underbara lilla påg. Snart kommer Helena och hälsar på ett tag. Ska bli kul, inte träffats på ett tag nu och jag saknar henne! :) sen i eftermiddag ska jag och Martin hitta på något, bara han och jag! Ja och Kimbo förståss :) hihi.. Nää lite frukost nu och snart tar väl Kimbo en liten powernap så då ska jag passa på att duscha :) puss o hej !


Till salu. Använda 2 gånger.. Storlek 36 :)

img_4684 (MMS)

Till salu. Använda 2 gånger.. Storlek 36 :)


Unge! Inatt har Kimbo inte sovit bra.. Så ...

img_4369 (MMS)

Unge! Inatt har Kimbo inte sovit bra.. Så han fick sova i vår säng.. Men han brer ju sig som bara den och klockan 6 i morse var det någon som sparkades, skallades, klättrade överallt och drog mig i håret. Nu var det minsann färdig sovit och efter ett olyckat försök med att få han till att lugna sig och somna om så var det bara till att gå upp. Underbara (jäv*a) unge! ;) nu sitter vi i alla fall och har morgonmys. Ska ut och hjälpa Josefin och sätta i hennes hår lite senare sen ikväll blir det bara lugnt! Martin börjar ju jobba i morgon igen.. Nää, nu blöjbyte sen lite mer morgonmys :)


Helt sjukt så mycket gladare och piggare m...

img_4990 (MMS)

Helt sjukt så mycket gladare och piggare man blir så fort det är fint väder ute. Har mått super nu dessa dagarna.. På något sätt känns allt lättare när solen tittar fram :) nu är Martin ledig några dagar så ska passa på att njuta av att ha honom hemma :) ställde mig på vågen igår, skjut mig seriöst! Jag är inte den som skäms så jag ska ärligt säga att den stannade på 68kg, fattar ni..... 68kg?! Och när jag blev gravid vägde jag 62 och se tyckte jag var mycket, och när jag var som mest gravid vägde jag 74.. De är ju bara 6 kg till så är jag som när jag var gravid.. Fyyyy fan! Tjockis man är eller vad haha! Ah skitsamma, man lever bara en gång :) nää.. Nu ska jag ta tag i denna dagen :) puss o hej leverpastej ;)


Hahaha, klockren!

img_6218 (MMS)

Hahaha, klockren!


Morgonmys! Efter att Martin kommi hem från...

img_9032 (MMS)

Morgonmys! Efter att Martin kommi hem från jobb var det någon som verkligen inte ville sova. Han ville helst av allt ligga och snacka och dra i pappas täcke. Inte så bra, så vi gick upp i stället vid halv 7 :) tände lite ljus och bara myser i soffan! Det är något jag verkligen tar vara på och njuter av nu när man är mammaledig, morgonstunderna.. De mysiga underbara stunderna på soffan! Med tända ljus ( dom fina ni ser på bild fick jag av söta Ulrika och wella i födelsedagspresent ) :).. Orkar faktiskt inte skriva mer. Ska njuta och mysa med min lilla knodd som by the way blir 7 månader denna månaden! Sjukt! :p


RSS 2.0