ryggmög!

usch, var hos läkaren idag igen ! Inte så konstigt kanske att jag hade ont i ryggen, två av mina kotor i ryggen hade flyttat på sig efter krocken ! , de va ju inte allt för roligt ! De va ju inte direkt skönt när han tryckte till rätta dom, usch och fy ! .. ska tillbaka till jobb imorgon och testa jobba, fiunkar de inte.. Blir de sjukskrivning som gäller, men jag vill verkligen inte de .. Klättrar på väggara bara efter en vecka hemma från jobb! .. BLÖÖ !

visste du att ... ?

visste du att..
- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som cement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.

- Tjejerna har redan läst klart
- Killarna tittar fortfarande på sin tumme!

tårana bara rinner !

detta har varit den jobbigaste dagen på länge.. Orkar inte ens skriva så mycket om de , men kan ju säga såhär att bilen behöves skrotas, jag har fått besöka läkaren igen för mina muskler i ryggen har sträckts ut i krocken.. Och försökringsbilag kan suga röv ! ..

- HATAR ALLT JUST NU ! , dra åt helvete me pengar, bilar och försäkringar !

- saknar min tigra ! , ska dit och tömma den imorgon sen ska den skrotas, och de gör så ont i hjärtat ..

Jag bara gråter och gråter ! ... FY FAN !

mögdag !

dagen började skitbra, var ute en runda i de fina vädret med Rocky, gick hela vägen till Mikaelas jobb och tillbaka, hem och duschade för jag skulle hämta upp Mikaela igen när hon slutade jobba klockan 4 .. Och de gjorde jag!

Sen kom helvetet !

Körde till stan, och av den renaste sanning så kommer jag inte ihåg vilken väg eller om vi har stannat någongång på vägen, har sånna otrliga minnesluckor och jag är fortfarande i chock.. och om ni undrar så hände följande..

Vi kom i min älskade Opel tigra på Ängelholmsvägen, när jag helt plötsligt fick slänga mig på bromsen, .. Jag minns bara att jag hann tänka: NU SMÄLLER DET ! , sen sa de pang och sen var den krocken klar. Det gick så himmla fort alltihopa! Vi var 4 bilar inblandade i krocken, vilket resulterade till långa köer ut på motorvägen!

Det var såhär att bilen framför mig hade inte direkt ögonen där han skulle och reagerade inte på att bilar började bromsa in för rött ljus, så när han väl tittade där han skulle var det för sent och fick ställa sig på bromsen, men lyckades bara precis nudda bilen framför sig. Men eftersom allt gick så jävla fort och han bara tvärnitade hant jag inte tänka från det sa pang. Vilket resulterade till att bilen jag körde in i, körde in i bilen framflr sig igen, vilket resulterade att även den bilen körde in i bilen framför sig !

Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv och själklart skulle min bil ta mest skada.. Min bil var den ända bilen som fick börgas därifrån , och de två första bilarna började över 3 repor i lacken! När jag står bakom med en bil som ryker och läcker och inte har någon front, för den sitter stort sätt inne i bilen! De tog mig 10 minuter efter polisen kommit dit att fatta vad som hänt och då började jag gråta.. De var skitjobbigt, och jag är fortfarande i chock..

Efter många om och men så slutade med att alla kom därifrån som de skulle och min älskade Opel fick bärgas, så nu väntar jag på morgondagen då jag får veta om den går att laga eller om den ska skrotas .. Kul, haft den i en månad.. HEJ DÅ , 40 000 åt helvete !

Först en timme efter chockades jag och Micki rejält och båda skakade och hade oss.. Jag hade otroliga buksmäror så de slutade med att vi satt på akuten, dom tog in oss med en gång.. Kollade allt och fick fylla i trafikskadejournaler och allt på en gång. Konstigt man blev snurrig liksom.. Anledningen till att jag har sånna otroliuga buksmärtor ät för att jag antagligen fått ratten rakt in i magen, och med tanke på att verken min eller Mikaelas krock kudde utlöstes så blev de ju lite kraftigate.. Tacka gud för bilbälte !

Har gråtit många tårar idag och fler lär de komma.. Orkar ingenting, huvudet är fortfarande inte som de ska och jag har otroliga minnes luckor ! JAg behöver ng sova och imorgon får man ringa runder en massa jävla försökringsbolag och skut ! .. JAg vill bara ha min bil tillbaka ! ..

Denna daghen suger röv, och inte nog med det så börjar jag böla nu igen ! .. Detta är fan de värsta jag varit med om..

Och som de står på HDs hemsida så behlvde ingen uppsöka sjukhus, men jag och mikalea gjorde det efter allt var lart på oluycksplatsen, först då den riktiga chocken kom.. För dom säger ju att man märker inte om man har nt när man är i chock, men just nu tar min mage kål på mig ! .. Tårarna rinner, fy fan ! GE MIG MIN OPEL TIGRA TILLBAKA !!!!!

http://hd.se/lokalt/2009/03/25/koeer-efter-seriekrock/

bloggen blir lidande!

ja tyvärr är det så att bloggen blir lidande när man har mycket att göra!

- var ute med mikaela igår, så kul jag hade ! .. HAHA

Orkar fan inte skriva mer, är sjukt trött !

HEJ DÅ !

idag !

idag har jag jobbat, sen stack jag till lägenheten och hämtade lite post, sen tränade jag :) Så jävla skön träning idag .. kännde mig riktigt på topp , sen efter det hämtade jag emily så stack vi till Maxi i hyllinge och storhandlade .. De behövs när man bara lever på grönsaker hahaha ! , sen stack vi hem och lagade mat, sen mötte vi mikaela så kom hon hit.. Så satt vi bara och snackade lite sen skulle micki träna så jag körde emily hem.. Precis städat lite, håller på attt tvätta.. Sen blir de slappe för hela slanten. Fruckost med mamma imorgon på Norrehed, muuums.. Ska bli gott ! .. Tonfisk mackorna där är super ! :)

Nej .. Back to tvätten !, heeeej :D

att inte röka dödar! .... det sociala livet!



- Ni ska veta att det tar emot sjukt mycket att skriva detta blogg inlägg, men jag känner ett stort MÅSTE !

Eftersom jag vet att en stor del av min familj och måga av mina vänner läser så känner jag väl att de är bättre att ta detta här än att sitta och förtrycka sig inför varje person.. Speciellt då min familj !

Det här med rökning, jag ska komma till poängen med detta inlägg med en gång.. Jag social rökar, om man nu kan kalla det så, jag kallar iallafall det så.. Feströka, ja det gör man ju och det kan jag inte sticka under stol med. Men jag rökar även när jag umgås med mina vänner, och snackar lite skit. 99,9 % av mina vänner röker, så det kanske är förståligt!
Jag skulle dock ALDRIG kunna tända en cigarett i mitt eget sällskap, om det inte är så att jag är väldigt ledsen, arg och mår dåligt.. Jag kallar inte heller det grupptryck, för detta är mitt eget val. Jag är 20 år gammal, en vuxen människa och jag bestämmer över mig själv! Missförstå mig inte för det är inte så att jag stor röker så fort jag är med mina vänner, utan en cigarett då och då ! Och jag hade kunnat sluta utan problem, för jag är inte beroende. Men som min rubrik lyder, så känns det som att om man inte röker nuförtiden kan man lika bra sitta i ett hörn! Det dödar liksom ens sociala liv på något sätt ! JA ni för tycka att jag är förvirrad över vilka åsikter jag har. Men det är såhär det är..

Och speciellt nu när jag vet att större delen av min familj läser, dom får hata mig hur mycket dom vill ! Men det är såhär jag funkar och ingen människa ska kunna betsämma över mig. JAg älskar min familj och jag hoppas dom älskar mig lika mycket ! Majoriteten i min familj är rökare, beroende rökare ! Och jag respekterar inte dom mindre för det ! ..

Jag vill inte att NÅGON kommenterar detta inlägg rakt i mitt ansikte, utan ta det som det är och vill ni slänga in en kommentar. Gör det här i bloggen !.. Jag vet att många är besvikna, men som sagt .. Rökare rökar ett paket om dagen, jag kanske ett paket i månaden. Och det är liiite skillnad faktiskt ! tycker jag..

Så förlåt mamma, pappa, syskon, släkt och vänner ! .. MEn detta är jag, ta mig som jag är !

ÄLSKAR ER ! Och nu när detta är skrivit känns det skönt, för förr eller sensre skulle folk ändå få veta det, om dom inte redan förstått det ! Och anledningen att jag inte sagt detta tidigare är för att det finns EN person jag inte vill ska veta, och eftersom han är gammal ng att inte ens veta vad en blogg är så vet jag att han inte läser heller. Och jag hoppas verkligen inte någon berättar för min MORFAR! , .. Nu får man bara ta koncekvenseran i efterhand. Men som sagt jag är vuxen !


hej då allihopa , vink vink ! :)

vinner ugglas, då skjuter jag mig !

en låång och trevlig dag.

Började med att man vaknade av att Armani låg och tuggade sönder en bläckpenna. Inte allt för gott kan jag då tycka! Hehe, gick upp vid 10. JAg liksom bara vaknade och pang sen var ja påklädd i en inte allt för vacker outfit. Så med joggingställ och hans stora tröja, solbrillorna på bad jag mig direkt till Hyllinge och tvättade bilen..  Ni kan tro det var kö till biltvätten, så jävla typiskt svenskar. Så fårt det blir fint väder, då ska bilarna och allt tvättas. Och jag är en utav de där "typiska" sveskarna.. Haha,., Efter jag tvättat den stack jag till Maxi och handlade lite. Sen blev de hem och käkade fruckost! .. GOTT!

Duschde och lite sånt allmänt och sen vid 4 körde jag Amela och Sosso till stan, men först in om väla en vääldigt snabb sväng ! .. Sen åter hem igen och lagade mat. Mums så gott det blev ! ,

Vid 7 körde jag hans hem till Seid och jag stack hem till Dennis och kollade FelediFedevalen som jag kallar det. Och jag lovade mig alla att om Ugglas vann , dåå skulle jag sjuta mig själv. Och TACK och lov, för mig egen del.. Och även för svenska folkets, så vann hon inte ! :)

När de va slut ugglade jag kvar hos Dennis en timme sen stack jag till Micki och snackade lite skit me henne. Och efter det stack jag och hämtade min inte allt för nykta pojkvän. Haha ! Han ligger här på sängkanten och vet nog inte var han har röven någonstanns. Men så kan det bli ibland när man har roligt , och de hade han tydligen ! haha..

Så nu när han ligger och kvider så passar jag på att blogga lite.. Och jag ska vara ärlig, jag är glad att jag står emot alkohol nuförtiden, för de e fan va man mår dåligt av det, och speciellt dagen efter. haha ! ..

Nej, trött som man är så känner jag att snart vet jag inte heller var jag har röven, så jag antar att jag får säga hej då nu !

Så sov gott allihopa, så hörs vi imorgon förmodligen !

puss & hej

kul dag !

måste säga att jag har haft en super duper dag med min underbara Mikaela, haha.. Inte skrattat så mycket på länge.. HAde velat skriva ner allt de roliga här som sagt idag, men kommer fan inte ihåg allt ! , haha.. Men ack så roligt ! .. "PING"

bananer och ramlösa Mango, det är livet ! Haha..

nu ska jag sova, och det är en ny dag imorgon ! , se ya !

dagens kärlek till: Mikaela Jordekorren Olsen !

nyklippt !




idag har jag klipt mig och färgat mitt hår.. Blev jättenöjd, fast ja känner min väääldigt "flickig" hehe.. Hade vatt bättre om man hade fått i lite löshår på längden också bara.. fotot syns de inte så mycket på.. Synd mer i verkligheten.. Så vill ni se, får ni träffa mig :P haha..

snö.. var tog våren vägen?

fy vilken snö storm idag .. BLÖÖ !

jag älskar er !

Jag älskar
  • mamma och pappa, dom är värda ALLT!
  • alla mina syskon oerhört mycket och alla mina syskon barn.
  • min morfar och även mormor, farmor och farfar som tyvärr inte finns i livet mer.
  • Hans och Rocky ( min egen lilla familj ) :)
  • Hans familj, tummen upp för dom med !
  • Alla mina vänner, dom är super att ha ! Mycket kärlek till dom..
  • Och jag älskar så klart mina andra släktingar och framförallt då sussie ! <3
Det finns så mycket kärlek jag vill ge till folk, men de känns som det inte är tillräckligt !
Så därför skriver jag såhär, så jag hoppas dom förstår !

Kärlek i alla former, det är livet !

vikt !

glömde skriva hur de går på bantningen.

Startvikt: 73,25kg
Vikt nu: 63,10

Och nu har jag snart ätit mat i två veckor och än så länge sår det skiiitbra !
Men ska ner till 55 , och jag ger mig ICKE !

efterlängtat inlägg!

Jag får först be om ursäkt för att jag inte bloggade igår som jag lovade. Och eftersm jag vet att det finns folk som slår mig i skallen ( min syster Mia ), om jag inte bloggar !..  Så kära syster Mia, det är för din skull jag bloggar nu.. För jag har verkligen INGEN ork till att blogga just nu ! .. haha!

I helgen flyttade jag och Hans till Bjuv. Hem till min pappa, av ett och annat skäl. Men jag ska faktiskt säga att än sålänge så går det bra. Mycket bra fatiskt ! Känns så skönt att ha mer utrymme att röra sig på, plus att få komma till Bjuv där jag har vänner och familj. och så klart min pappa :):) , Saknar bara lilla mammsen i Helsingborg.. Men vi jobbar ju på samma jobb, så jag får ju se henne stort sättt var dag ändå. Tack och lov ! hehe.. Rocky trivs jätte bra, nu har han ju tillockmed en uteplats att röra sig på. Han var lite förvirrad de två första dagarna men nu går det skitbra..

Idag har jag jobbat som vanligt, sen flyttat massa skit ffrån den andra lägenheten! Jävla slitande, sen när ja kom tillbaka till Bjuv så åt jag och lite sånt.. Sen körde jag och Micki till familia och gick en sväng där. Träffade syrran och hennes la familia :)  trevligt. Snackade även me Mickis mamma ett tag.. Sen stack jag hem och åt.. IGEN, eftersom jag måste äta regelbundet 6 jävla gånger om dagen haha !

Blööö, orkar inte blogga mer.. Men känner ett måste ! ..

Caroline, min underbara snäcka är tillbaka i Helsingborg. Och de känns såå bra ! Och jag vet att hon tycker detsamma... Hon hör liksom hemma här.. OCh hennes lilla son Leon, världens goaste unge.. Skrattar så man gråter bara man tittar på han för han gör så roliga miner hela tiden.. Haha lille snutte verkligen en riktigt underbar en.. Precis som sin mor ! :)
Ååh, ser fram emot alla roliga stunder med dom !

Nej , nu får de faktiskt vara slut på de roliga, jag måste komma i säng. Ska vara i stan 8 imoron och ska hinna hänte Tönne Emily först ! ..

Sov gott allihopa ! - puss


Mamma, du är världsbäst !

sorry !

det händer så mycket just nu så jag hinner knappt med själv, ooch bloggen blir ju självklart utsatt ! Men jag lovar att på Måndag ska jag försöka komma igång med att blogga dagligen igen. Så ni kan snoka i mitt liv ! , hehe ..jätte roligt.
MEn de e kul att jag har så många läsare iallafall, synd bara att ni kommenterar för sällan :(

Måste bara berätta m en sak som hände hans och rocky idag när jag jobbade.
Hans skulle handla i vår lilla affär här nere och då brukar han låte vår lille chihuahua rocky sitta utanför och vänta. Men bara om han vet va han ska ha, för vi lämnar ALDIG rocky så annars.
Men just idag när hans kommer ut ut affären, var rocky genomblöt och stod och skakade av rädsla. Då hade några jävla små ungar stått och hällt läsk på rocky och tyckt det var jätte roligt. HAns blev förbannad och de blev ett jävla liv, så han som jobbar i affären , Magnus kom ut. Och nu ser han till så dom inte får handla där igen. Ungarna går nämligen på skolan mitt emot så dom är igenkända i affären. Fan man skulle polisanmäla det, jävla idioter ( med utlänskt ursprung ) .. Vill inte använda andra ord här i bloggen, men fan vad jag är arg !

Sova ! Yes .. Mycket att göra i morgon. Jobb, Hem oacka lite och lasta in, IKEA sen Bjuv !

So long !

lång historia kort !

hänt en hel del nu de senaste dagarna som jag inte bloggat, men jag har verkligen inte orkat blgga heller !

Var på Kalas hos morgan igår, trevligt trevligt ! Och var även hos pappa, där jag och Hans fattade ett beslut. Vi ska flytta till Bjuv, och gör de så snart som möjligt ! Så idag har vi sagt upp våran lägenhet ! .. Orkar verkligen inte förklara så mycke mer, den som vill veta får helt enkelt fråga !

Idag har jag varit hos farbror doktorn, och tagit brt två leverfläckar, för den sm är intresserad av att veta det. Och fick en remiss till Hudkliniken för att ta bort en till som inte doktorn ville ta bort nu med en gång. Satan va de kliar nu efteråt , haha ! Ska dit om en vecka och ta stygnen !

Efter det jobbade jag som vanligt och sen stack jag hem och lagade mat. Jag började ju faktiskt äta idag oc de blev en del sallad. Men fy fan va gott det var ska ni veta, att överhuvudtager bara tugga ! haha ..

Efter det hämtade jag mikalea i Bjuv, stack hem till mig igen sen stack vi hem till Fia. Trevligt trevligt, haha Fia e ju alltid lika gla fan ! .. Haha ..

Vid halv 8 drog vi oss ut till Rydebäck och dansen, skiitnajs ! hehe..

Körde Mikalea hem till Robban efter det och nu sitter jag här och beklarar mig över mitt öga. Något konstigt har hänt. De har bara svullnat som fan och de bara rinner, kan knappt se heller ! . Tror de e typ en SKITSTOR knast ! Gör bajs ont verkligen, har de inte släppt till imrgon vet ja inte vad jag gör .. Har fan ont i hela huvet tack vare de..

Nej nu ska ja kolla Sex and the City kllart, sen ska jag krypa till kojs med mina två älsklingar. Hans och Rocky, min lilla familj ! , <3

Hejs ! )

fantastisk kväll !

ikväll har jag haft de roooligt ! ,

gjorde ve mig och stack ut till Hanna och där va tjejerna i full gång med att äta och dricka.. Utom lilla jag, jag fick ju dricka vatten. Men ja hade det trevligt ändå. Vi spelade "Jag har aldrig" och de är alltid lika roligt ! haha.. Satt där ett tag men eftersom klockan började bli mycket oc jag hade lovat Sara att komma till stinsen så stack jag och Anna, ja skulle köra henne hem. ch sen körde jag till Stinsen, hade skitkul faktiskt.. Asså, bara att få se så mycket folk. Känns som man har gävt in sig i sin egen lägenhet nu när man bantar och inte inser att de finns ett liv utanför denna lilal värld .. Haha ! Träffade en del man kände och de va najs :) Va en kille som enbjöd mig pengar om han fick shota tequila från mina bröst. Men så billig är jag inte ! Men de va kul ändå, för hur ofta blir man frågad de liksom ! .. Hahaha .. Han vat typ villig att betala hur mycke som hälst.. Usch va slampigt det lät nu.. Vidare till annat.. Jag sa farväl till sara drygt halv 12 sen körde jag och handlade cigaretter till hans och sen hem igen ..

Nu sitter ja här hemma, i soffan framför Tvn. Laptopen i knät och kollar UFC på tv, så jävla najs ! Börjar nog bli beroende av de, va är inte bättre än halvnakna svettiga killar som slåss och kramas .. haha ! Kan inte min gubbe också göra de så hade de vatt de ultimata ! hehe !

Rocky ligger precis brevid mig, lika söt som alltid ! Ska fan ta en bild med en gång och lägga upp den så ni kan få se hur söt han är när han sover .. haha ,

Nej, kolla med UFC sen sova. Låter som en plan ! Kalas hos Morgan imorgon , najs :)

PUSSPUSS !



mörk bild, men den får duga ! För går jag upp och tänder lampan så vaknar lille plutten , och de tycker han nog inte om :)

RSS 2.0