Tillåt mig att skratta..

Hahahahaaaa!


Uppdatera?!

De här med bloggandet, nja jag vet inte riktigt! Känns som jag inte riktigt har tid att prioritera det alltid! Har så mycket annat att tänka på, min familj, släkt, vänner.. Ibland kan jag sitta och tänka på mitt liv, hur det har sett ut och hur det ser ut idag. Jag ångrar inte en sekund de valen i mitt liv som förde mig hit.. Jag mår bra nu.. Jag lämnade lögner, svek och falskhet bakom mig. På många sätt och vis! Jag har det bästa idag, äkta och underbara vänner, en underbar familj och folk som jag älskar runt omkring mig! Kunde inte bett om något bättre!

Jag mår bra nu!

Och snart är det sommar.. ❤

Jag älskar min man och min lilla påg! Ni är finast för mig! 💕


...

Helena ska de givetvis stå i förra inlägget och inte Heléns :)


Lilla pyret!

Äntligen kom du, som vi alla har längtat! Du är så fin, dina föräldrar ska vara så stolt över dig. Och det vet jag att dom är! Sötaste liten! Stort grattis till min bästa vän Heléns och hennes sambo André till en helt fantastisk litet pyre! All lycka till <3


63,9

Har ju inte uppdaterat angående vikten på ett tag.. Men 63,9 kilo :) alltså en viktnedgång på 9 kilo.. Jag är stolt över mig själv! Fan vad detta känns bra! :)


Kommsi kommsi..

Ja kommsi kommsi lilla bebben! Jag undrar så vem du är! Jag längtar så jag håller på att spricka. Och de vet jag att din mamma och pappa med gör :)

Min finaste vän helenis, var beräknad igår. Nu går man på helspänn hela tiden.. Tänk när man får vet att det är på gång, jag kommer vara helt till mig.. Kommer ju inte veta vart jag ska ta vägen! Ååh lilla pyret, nu får du ta och titta ut :) <3


RSS 2.0