Jag vet att jag inte skulle blogga förrän ...

img_3586 (MMS)

Jag vet att jag inte skulle blogga förrän 1 januari. Men jag måste! Jag måste berätta för hela världen att jag är stolt över att ha en sån fin vän som dig Helena... För Det finns många som låtsas bry sig om och säkert inbillar sig att de vill väl, utan att inse hur mycket det sårar för man vet hur falska dom är! Men din ärlighet gör att jag tror på dig och din vänlighet visar att du vill väl. Vet du hur mycket det betyder att du finns där och orkar lyssna på vartenda ord jag säger. Och din värme visar att du bryr dig om mig och det krävs så lite för att ge någon tröst! Bara att visa att man har intresse för vad någon annan gör bekräftas genom det du säger.. Vill bara säga att jag tycker om dig för du är exceptionell och du bryr dig! Jag vill visa för hela världen att det finns personer som faktiskt är som du och sprider leenden min vän. Du ställer upp i vått och torrt och du förstår alltid mig så väl, till och med när jag inte ens förstår mig själv! Och det är jag dig evigt tacksam för! Jag skulle göra allt för dig om jag kunde, jag skulle plocka ner stjärnorna för dig! .. Min underbara vän.. Jag vill ge dig ett stort TACK!  "En sann vän sträcker ut din hand, och rör vid ditt hjärta!" 💜


1 januari menade jag givetvis i förra inlä...

1 januari menade jag givetvis i förra inlägget! Tack o hej ;)


Blogg Paus!

Jag kommer ta en paus från bloggandet.
Jag kommer börja igen den 1 Januari, alltså pausar jag December ut..
Har så mycket att tänka på nu vid juletider så de får bli så!

Välkommen tillbaka den 1 December ;)


Det snöar !! :p

Det snöar !! :p


Någon som har ett wee att låna ut en månad...

img_9664 (MMS)

Någon som har ett wee att låna ut en månad? Eller bara mottagaren kinect till Xbox? :)


Har varit en helt underbar helg memorera v...

Har varit en helt underbar helg memorera verkligen inte skriva nu. Skriver om helgen i morgon i stället :)


Gud , jag är så otroligt trött. Såhär tröt...

Gud , jag är så otroligt trött. Såhär trött har jag inte varit på riktigt länge. Låg och vred och vände på mig och somna nog mellan halv 2 och 2. Sen gick jag upp i morse när älskling kom hem och åt frukost med han och gav även Kimbo mat. Älskling gick upp och la sig och jag tänkte att jag och Kimbo stannar på soffan ifall Kimbo inte riktigt vill somna om. Men de gjorde han nästan med en gång och jag tänkte fy vad skönt. Så jag somnade också men gick bara sova en halvtimme för sen skulle de bannemig inte sova mer. De ska gärna lekas pratas och studsa lite, verkligen inte ligga ner :s jag är så trött så det tåras i ögonen. Hoppas på i alla fall en timmes sömn till om Kimbo vill vara snäll mot mamma och somna lite :)


Nu blir det nys med tre av mina 4 killar i...

img_0961 (MMS)

Nu blir det nys med tre av mina 4 killar i soffan. Kimbo, Rocky Atlas och jag ska nu mysa ner oss framför A cinderella story. Faktiskt en mycket bra och rolig film, och Chad gör ju sig lika bra i denna filmen som i alla andra ;) haha..


Fick även tummarna ur röven att skriva på ...

img_2246 (MMS)

Fick även tummarna ur röven att skriva på stenen som Martin så snällt slet hem för några månader sedan. Så nu har den stått på tork över natten, så när Martin vaknar så får han gärna bära ut den eftersom den väger en hel del :p


Ignorera att det ät stökigt. Men så blev g...

img_3041 (MMS)

Ignorera att det ät stökigt. Men så blev gardinerna :)


Kimbo sitter i soffan och tittar på tv, sa...

img_6708 (MMS)

Kimbo sitter i soffan och tittar på tv, samtidigt som han leker med sina fötter. Syster Camilla och Victor har varit här på frukost, jätte mysigt och trevlig! Mamma kom också en sväng, hon hade även med mina nya gardiner som hon lagt upp, tack mamma <3 skulle gemytliges till Åstorp nu med Tintin och träffa lite mammor och bebisar, är fortfarande osäker på om jag ska. Hade varit skit trevligt, men är inte riktigt på humör för det idag :s man har ju sina dagar. Träffar ändå henne i morgon ju :) nu spraka de i brallan på Knoddis, bäst att byta :p lägger upp en bild på gardinerna snart också ;)


RSS 2.0