jag hittade en sysselsättning haha !

jag fick för mig att göra Spikes i Hans hår nu när de har blivit så lång haha, längtar tills jag e frisk för då ska både jag och Hans till frissören :) Ska bli nice :)

Bilden går inte att ladda upp :(

tips på sysselsättning?!

åååh, detta gör mig frustrerad ! Jag har suttit inne i 100 år känns det som, nej men sen i Lördes, och jag är sjukt rastlös. Jag börjar må lite bättre men hostan tar kål på mig, så snälla ! Har ni tips på någon sysselsättning eller har ni tips på huskurer för hosta ?!

Im going insane ! , ...

svinifluensan ,

Åh nu ska jag berätta, alla e så nyfikna.. Och jaa.. Jag har fått svininfluensan, och tro mig .. De e inte så jävla stort som alla tror!

Jag började känna mig krasslig redan i Fredes när vi skulle ha vår tjejkväll, men de struntade jag ju fullständigt i.. För ut skulle jag iallafall.. Hahah ! Innan vi hann sticka ut kom hans och störde i vår tjejkväll, han hade stuckit hem från HG för att han mådde dåligt han med.. Men det blev utgång för min och tjejernas del, och trevligt var det...

Men när jag vaknade upp i Lördes kände jag mig fruktansvärt sjuk, näsan rann och jag kallsvettades som en gris.. Trodde jag hade åkt på en vanlig förkyldning, och de har jag strtt hela tiden.. Men ju mer tiden gick, ju mer feber fick jag.. Ohc i förrgår natt vaknade jag av att jag knappt fick luft, jag grät och skrek och hade mig, som när ett litet barn får kolik typ :S och hostade som tusan gjorde jag,.. Jag var jätterädd, och hans som är lika sjuk som jag blev rädd, och jag trodde seriöst jag skulle dö.. JAg vntae stort sett bara på att hans skulle ringa ambulansen, men trotts att han själv mådde dåligt lugnade han ner mig och till sist kunde jag krypa ner under täcket igen..

Men när jag vaknade dagen efter så hostade jag och febern gick inte ner.. Igå hostade jag så mycket så jag kräkte 3 ggr när jag och Hans var ute med Rocky, så idag beslutade jag mig för att gå till läkaren.. Ringde halv 12, fick tid klockan 1..

Efter läkaren ställt några frågor o m hur jag mådde och jag hade hostat upp lite svar till honom så gav han mig en konstig blick och sa jag kmmer snart, när han kom tillbaka såg han ut som en människa i rymden, typ.. Han hade sån mask för munnen och var iklädd en konstig blå dräkt, alla prver fick han ta för tydligen fick inte sköterskorna komma in till mig, så dom stod utanför och väntade..

Och ja, jag hade ju svinifluensan, så när jag skulle gå därifrån så fick jag gå ut via nödutgången, jag fick inte gå ut den vanliga vägen ovh de känndes ju,. Hmm, Snäll?! , jag kännde mig som ett fucking UFO !

Pappa hade ju kört mig dit, så han skulle köra mig hem.. Kännde mig lite dum att sitta där breve han och veta att jag har svinfluensan, jag vill ju inte smitta någon.. Men de har jag redan lyckats göra tydligen ! :S

Så nu e jag hemma och kurerar mig, och efter ett samtal till Sjukvärdsrådgivningen så skulle inte hans ta sig till enläkare, utan utgå från att han också har det.. Så nu får vi ligga här båda två, isolreade tills det går över helt enkelt ! .. KÄNNS JU SÅDDÄÄÄÄR!!!

Och det här med vaccinet.. Nu när jag fått influyensan är jag tydligen inum mot detta, men även om jag inte fått influensan så skulle jag inte tagit vaccinet, min bror har forskat lite i detta vaccin och för er sm vill veta km han fram till följande:

Detta vaccin har varit ute tidigare (1976) då vi hade en liknande "pandemi".

Resultatet av vaccinet var att 400 fler dog pga. vaccinet. Men nu när läkemedelstillverkare
Var tvungna att få fram ett vaccin snabbt pga. hysterin så släppte de ut samma vaccin igen, men med ett krav. Och det var att de inte skulle hållas ansvariga för konsekvenserna.. Ett mail gick ut till alla annställda på läkemedelsföretaget om att de inte skulle ta vaccinet och att de skulle uppmana nära och kära att avstå från det... Vaccinet innehåller tiomersal som är kvicksilver som ite är bra för våra kroppar !

 

lycka till med ifluensan, nu ska jag sova ! :)

 

Puss/diva.

sjuk som en gris !

ja bokastavligt talat , är sjuk som en gris. Legat sjuk sen i Lördags morse, och idag var jag hos läkaren efter många om och men, och mycket riktigt.. Jag har fårr svinifluensan, det känns ju inget vidare ! Just nu orkar jag inte skriva så mycket mer, bloggar lite senare ikväll, just nu vill jag bara vila ! :/

puss/diva.

imorgon blir det fest ! :)

Imorgon är jag ledig från jobb, ska bli skönt att sova lite längre i morgon, fast ska köra Hans till jobb klockan 7, men efter det kan man åka hem och lägga sig ett tag igen :) Sen när jag vaknar ska jag börja städa och sånt tråkigt haha !

Nej, nu har jag precis tittat färdigt på filmen Click eller hur fan det stavas haha .. Så nu ska jag gå in i sovrummet och krypa ner under täcket hos Hans och Rocky, bloggar nog lite i morgon också ! :)

Puss/diva.

- Mamma & Pappa, jag älskar er ! <3

jag älskar mina syskon !

Jag har suttit och funderat nu ett tag, och tänkt på hur mycket mina syskon betyder för mig. Vissa träffar jag mindre än andra och det är synd, men jag önskar att dom alla visste hur mycket dom betyder för mig. Det är inte många som har lyckan att ha 5 underbara syskon! Att dom är äldre än mig har jag alltid sett som något positivt, för jag vet att skulle jag behöva prata eller ha råd så vet jag vart jag kan vända mig! Och alla dessa underbara syskonbarn, mina syskon har världens underbaraste ungar. Så fina, inifrån och ut!

Amela, Melissa, Emily, Josefin, Victor, Nova, Simon, Max, Isak, Nike och Nea.. Och även den kommande lilla saken som är i Michelles mage!

Åh vad jag älskar er ! <3

Tack Camilla, Mia, Sofie, Johan och Andreas för ni är så underbara syskon
- mycket kärlek till er !

ikväll blir det dans !

Ikväll så blir det träning med Dansen, åhh just nu vill jag bara röra på mig så ska bli nice att träna idag.
Har precis ätit god mat med älsk, vi gjorde mat direkt efter jobb. Hans har ju fått jobb och jobbade sin första dag idag, de känns skitnice :)

Nu ska jag diska, sen har jag lite att göra innan dansen, hörs senare !

Puss /diva.

jag vill ha fredag.

nu e bingo slut, och inte ett skit vann man :/ haha.. Tråkig ! HAr precis vatt inne hos Hg och Helena och snackat lite skit, och se när vi skulle gå så stannade Rocky där, så han ska sova där inatt. Känns redan tomt här hemma .. Haha ! Men med tanke på att både jag och Hans ska jobba i morgon så blir det bäst så, för då får han sällskap i morgon :)

Usch usch, jag är riktigt trött nu , ska väl städa undan det sista nu sen krypa under täcket.

Åhhh som jag längtar tills Fredag, är så sugen på Utgång, ska bli riktigt jävla kul :)

Sov gott allihopa,

Puss / diva.

bingo lotto ! YEAAH !

Nu e vi hemma från kalaset, glömde blogga innan vi stack, hade inte riktigt tid! Men men, nu e jag hemma iallafall.. Väntar på Helena och Hg ska komma hem, ska dit och snacka lite skit ! :)

Sen ikväll blir det Bingo Lotto som vanligt haha , och ikväll ska jag fan vinna mer än förra gången, då vann jag iallafall 100 kronor, haha .. Alltid något ?!

Nej, hörs senare !

Puss ! / diva.

godmorgon !

Hej Alla Glada !

Nu e de söndag, och ännu en helg har flögit förbi. Nu sitter jag och Älsk i soffan och tittar på reprisen av Idol, vi har precis kommit upp från badet. Myyyys ! , snart ska vi på kalas till Oscar, Hans lille kusin :) Ska bli nice, sen ikväll ska jag och älsk ha myskväll och äta god mat !

Imorgon är det back to work, ska nog ta en dag ledigt på fredag, känner jag behöver det :) Ska ju ut med mina älskade GIRLs och festa då , först lite mat och så här hemma. Ska bli så jävla kul :D

Nu ska jag göra ve mig, bloggar nog igen innan jag sticker ;)

PUSS ! / Diva


en bra blogg ! :)

Denna tjejen har en jätterolig blogg, hon hittar massa roliga saker hela tiden, typ japanska tändare. As grymt. Kolla in henne på:

http://nicolesjostrom.blogg.se/




namnlösa hamstrar !

tror det är många som har saknat mitt bloggande, för helt plötsligt steg statistiken. Och det är ja glad för, ska börja satsa på bloggen lite snart. SOmmaren är ju snart över och den kalla vinten börjar , så då kan man sitta inne och blogga :) Myys..

Snart kommer Jocke hit, han och hans ska titta lite fotboll sen ska vi äta något. Sen vet i fan vad som händer ikväll, är sugen på att göra ngt ! , ..

Rocky bara älskar hamstrarna, han sitter och tittar på dom hela tiden känns det som. Så därför har vi gett han en liten pall så han kan titta precis när han vill haha ! , .. Dom är fortfarande namnlösa, ge förslag !!!


vardagsrummet ! :)

Nu e de så att folk har frågat om jag kan ladda upp bilder på nya lägenheten, så visst de kan jag göra. Men bara på Vardagsrummet, för det är de som är mest färdigt.. Inte riktigt klart än, de e rätt tomt på väggar och så, och taklampan sitter inte riktigt där den ska haha .. Men de tar sig sakta men säkert! Hehe..

Har inte fått tillräckligt bra bild på mina hamstrar än, och jag har faktiskt inte ens namn på dom. Jag ville som skulle heta Hulken och Tyson.. Så hade det liksom blivit Rocky, Tyson och Hulken.. Men nu har jag ett dilemma, dom är honor båda två. Så vad fan ska dom heta? Förslag någon? .. Haha ..





så detta är vad ni får se än sålänge haha ! ..


puss å hej ;)

Idag var vi ute och köpte lite mer möbler till den nya lägenheten, de börjar ju se ut som ett hem nu, riktigt fint börjar det ju bli :)

Och sen fick vi tillökning i familjen idag då jag införskaffade två dvärghamstrar haha :) , jättesöta är dom.. Visar bild i morgon :)

Sova nu, puss å hej !

natti natti !

Godnatt mina hjärtegull, dags att sova ! Ska vara på jobb 06.30 , så natti natti ! ..


åh vad jag älskar dessa bilderna, haha :)




Bingo Lotto

Nu lär det nog bli lite mer bloggande, det känns som att sommaren är slut och dags att spendera dagarna inomhus. Och nu när de börjar se ut som ett Hem i vår lägenhet så är det faktiskt rätt så mysigt att sitta inne :) hehe..

Ikväll blir det Bingo Lotto, haha .. Helena och HG kommer hit, och kanske pappa.. Sen vet ja inte om mamma tänkte kolla hit en sväng också. Trevligt trevligt !

Tänker på min underbart saknade vän Kit, som ligger på sjukhuset och ska föda när som hälst. Jag önskar henne och Dennis all lycka och hoppas att förlossningen går bra! <3

Nu ska jag ta och bädda rent i vår säng med våra nya påslakan sett, sen blir det väl städa lite innan folket tittar in ! ,

Puss&Kram på er allihopa :)


RSS 2.0