eftersm jag lovat!

Varje gång jag slutar uppdatera min blogg så finns det en person som inte blir glad på mig, nämligen min kära syster Mia. Så nu lovade jag henne att skriva en lång novell :) haha, så de får jag väll göra! :)

Sussie kom hit igår, hon skulle sova här , kul :) Blev mycket prat igår om ett väldigt känsligt ämne, nämligen min älskade mormor. För att göra en lång historia kort så har jag fått för mig att min mormor vakar över mig varje kväll, jag ser en skugga i hallen var kväll. Den känns sm någon står och tittar på mig. Och det är obehagligt, riktigt obehagligt. Men om de nu är mormor vore jag bara vara glad.. Men trots att jag saknar henne och älskar henne så vill jag inte att hon visar sig, de får mig att bli ledsen och känna obehag. Och igår berättade Sussie en konstig dröm hon haft. Det är nämligen så att innan mormor gick bort sa sussie till min mormor: "När du dör, så kom inte och spöka hos mig, det vill jag inte. Det är obehaglig". Så häromdagen drömde sussie om att vi skulle hälsa på mormor, ch att jag först hade arit inne hos mormor och när jag kom ut hade jag bara satt mig på en bänk och varit ledsen och sagt "gör inte så mot mig", när sussie sedan skulle gå in till mormor, tar hon i handtaget till mormors lägenhet och sen vaknar hon. Så sussie tror, och när jag tänker efter så tror jag också, att mormor går till mig istället för till sussie. Jag vet att hon bara vill se till att jag har det bra, och finnas vid min sida. Och de är jag glad för, men som sagt. Det är bara så obehagligt! Och för inte så längesen gjorde jag en minnestattuering till min mormor på min fot, och jag har funderat på om hon bara vill visa för mig att hon vet det, och att hon är tacksam, att hon saknar och älskar mig!
Ng om det, för nu blir jag ledsen, jag saknar henne så mycket att de gör ont!

- All kärlek till Anne-lie Pettersson, min mormor!

everywhere i am, there you'll be. Rakas isoäitit !


Sussie sov som sagt här, hon stack 6 i morse för hon skulle på praktik, sen gick jag upp ch la mig i ett bad i morse, de var så otroligt skönt att koppla av så på morgnen.. :) sen gjorde jag ve mig och stack till jobb..

Efter jobb skulle jag till pappa, men när jag körde dit så var pappa på väg in till stan, så jag körde till Bjuv ändå och hälsa på min kära syster Camilla, dom skulle ju och bada på Ugglebadet så blev inte så långvarit besök där, men jag hann sitta ett tag me nova i en bok med djur. Jag pekade och hon sa var det var för djur.. Typ, Nyckelpiga, det blev nog något med nlucklappina. Me vad kan man förvänta sig av en 2 åring , sååå söt! Apan var pappa och kossan var mamma ! HAHAH , världen roligaste unge helt klart, mosters lilla stjärna!

Efter det så skulle jag köra Melissa hem till Mia, min andra kära syster som tvingat mig skriva detta inlägg haha.. Blev Kaffe och Cola där, och massa snack, mycket mycket trevligt! Längesen man var där, men de var mycket kul och bara sitta och prata av sig lite. Hennes man seid har nog knäck i lurarna för han gick för sig jag skulle till Ullared på måndag, när jag i själva verket prata om att programmet ULLARED börjar på Måndag. Hahaha ! .. ROOLIGT !
Och j just de, MELISSA ÄR BÄST! , min systerdotter .. Hon tyckte jag kunde skriva de, så de gör jag.. Och håller med, MELISSA ÄR BÄST ! <3

Efter det stack jag hem till pappa och prata av mig lite där med, drack cola där med. Hämta CD spelaren till bilen så nu kan jag äntligen lyssna på musik i bilen, TACK PAPPA <3, älskar dig!! hämtade även min post, hade fått brev från min älskade vän Tunis, ett mycket int vykort.. Åååh vad jag saknar honom! , så jävla mycket .. Vill inte riktigt berätta för folk som inte vet, men de lär ta ett bra tag innan man kan umgås med honom igen. Men jag ska mig själv i kragen och åka upp till han och hälsa på snart, och köpa med en present. Vi fyller ju faktiskt år på samma dag, fast han är två år äldre .. HAHA :)

- Oh, i miss you so much !

Efter det åkte jag hem och han kom ut på parkeringen så vi plugga in stereon, sen åkte vi till Maxi och pantade burkarna jag fick av pappa :) hihi ! .. Efter de hämtade vi upp Hans mamma, sen körde vi hem hans så stack jag och hon ut till Väla en runda. det ar väldigt trevligt, åt massa gott från tasty house hehe.. Träffade Musen och Bea, kul och se dom.. De va längesen man träffade dom :) Så vi bestämde vi ska träffas snart en dag :)

Efter väla körde  jag hem Annica och åkte hem till mitt :) Då hade hans lagat mat , gott var det ! MUMS :) hihi, tack älskling för gd mat ! GOOOTTTT !! :)

När vi hade ätit klart runt 21.30 så stack jag och Rocky hem till Mikaela. Där var det fullt hus, Micki, Janne, Fia, Linn, Nina och så klart lilla Mini så rocky hade någn att leka med. Gud så roligt dom har tillsammans, för er som inte vet så är Mini, Fias hund. En schäfer, som de blidde något litet fel på när den låg i magen på mamman ( dock ett bra fel ), för mini är dvärg, så lika stor som Rocky fast en shäfer. As gulligt ! :) hihi.. Satt där och flabba massa, åååååh dm kan man prata med i evigheter, och de e sjukt kul. Alltid massa intriger, historier och annat kul som kommer fram. HAHA ! , ÅÅÅÅH, de skulle blivit film. Lätt 1:a på filmtoppen, hehe ..
Pratade även mycket om det här med min mormor, då Nina, mickis mamma också är insatt i sånt. Blev rörd när vi prata och gråten satt både i hals och ögon. Me n de var så otroligt skönt att få prata ut om det. Så TACK !

Klockan gick fort som tusan, och kvar över 12 kom jag därifrån hehe.. Kom ju på att helgen har faktiskt inte börjat än, utan det är jobbedah imorgon hehe ! Så nu bloggar jag och sen ska jag sova, på soffan dock. Behöver smälta det där med att se mormors skugga, så behöver slappna av lite här ute!

Tänker på mamma, hon e sjuk. Tycker synd om henne, får åka hem till henne i morgon om hon inte är bättre och är på jobb, men de tror jag inte. Hon behlver vila lite ! , ÄLSKAR DIG MAMMA !

Nej , nu MÅSTE jag avsluta, hoppas Mia fått tillräckligt att läsa för man vet ju aldrig när jag uppdaterar igen hehe !
Sov gott allihopa, för de ska jag försöka göra ! ..

Rakas isoäiti <3

6 saker ni inte visste om mig ( kanske?! )

  • När jag föddes hade jag fel på mina höfter och fick ha skena på mig drygt ett år, och tack vare de kan jag gå idag. Och jag var den första som någonsin fick använde en så kallad "Von Rosen skena" . Lite testkanin där hahah ! Dock har jag en benlängds skildnad idag på drygt 2 centimeter!
  • Jag brukar få städnojor mitt i natten om jag inte kan sova eller har tråkigt, hahaha !
  • Min hund Rocky var ett impulsköp (dock det bästa någonsin , hehe ) =)
  • Jag är sjukt beroende av sötsaker , kanske förklarar varför man ser ut som man gör HAHA !
  • Jag är VÄRLDENS djurvän, kan bli ledsen om jag trampar på en snigel :s
  • Jag har störst fötter av mina systrar, trots att jag har 35 i skor ( har 3 storasystrar )
Kanske kommer fram me lite fler saker någon annan dag, med saker ni kanske inte vet om mig ;)

INTRESSAT VA ;) hehehehe ...

familje kärlek :)

Jag skulle kunna skriva detta om och om igen, men jag hoppas verkligen alla i min familj..
Mamma, Pappa, Syskon och allihopa vet hur mycket jag älskar dom !

Hans&Rocky också såklart :)

Nu blir det nanna kudden, Naattiii !

vila i frid pärlan !

Jag tror inte det är sant , klla här http://www.blocket.se/horby/Opel_Tigra_24078007.htm?ca=23_3&w=1 SJUUUUUKT ! Åååh, jag saknar min pärla när jag ser denna, samma årsmodell, samma färg, och typ samma miltal ! Åååh, jag älskade ju min pärla. Men frågan är, ska man verkligen köpa en likadan bil man redan haft? BAra för man älskade den så?! Den var ju faktiskt lite småklumpig, men det är väl bilen charm , .. ÅÅÅÅH HJÄÄLP ! , saknar pärlan! Tänker bara på den dagen då jag krockade, och på den dagen jag förstod att pärlan inte kommer tillhöra mig mer :'(

Usch , önskar att det aldrig hände ! Önskar att pärlan stod ute på min parkering, önskade just nu att jag kunde ta pärlan på en sväng !

Pärlan, JAG ÄLSKAR DIG! Vila i frid !

Köpte iallafall nya stövlar idag, lägger upp bilder på dom senare. Så GRYMT snygga hihi ! ... Nu ska man bara banta ett antal 19038712 kilo så kanske klacken håller på dom också hahah :) ,

Ikväll blir det Anna Idiot Anka som gäller på Tv, sen sova.. Jobb imorgon, as usual !

Puss/diva.

jag älskar mina djur !



Jag och Bunny, den tjockaste Hamstern <3




Jag och min ÄLSKADE Rocky <3

idol !

Kom hem från kalaset för 40 minuter sen drygt, vi var trötta och ville kolla idol. Men kalaset var mycket trevligt :), nu sitter jag och älsk och tittar idol och myser lite, och rocky också såklart! :)

E seg som fan, och har börjat hosta igen :/ .. MEn de går väl över snart :) .. Neeej ! MÅste titta idol nu, vill inte missa haha :) Ha de bra allihopa :) NI får se en fin bild på mej :) hihi !

















Puss/diva.

kalas !

Nu har jag städat här hemma, eftersom det verkligen behövdes. Blir lätt stökigt när man bara är hemma och är sjukskriven :/ Iallafall, ja mår som sagt lite bättre och idag ska jag och Älsk på kalas till hans syster och bror, Tobias och Linda :) Ska bli nice ! :)

Sen imorgon blir det kalas till min brr och hans sambo, Johan och Michelle :)

Nej, ducha nu ! :)

Puss/diva.

tocke ! :)



Hey Snuggingar ! :)

Eftersom jag är sjukskriven så kan man inte göra så mkt annat än att hosta och ligga hemma, så jag bröt sen trönden. Hostade mig upp till Maxi och köpte hårfärg, så jag har färgat håret ! De skulle ju bli rött, alltså inte jätterött.. Utan typ mörkbrunt med rött i, och visst så blev det, men hade önskat det var lite rödare. Men de är rätt fint ändå, de speglar lite rött när solen står på , annars syns det nästan inte. Titta själv på bilden nedan :) , Mina hamstrar bara slåss, och nu har dom ändå fått en ny bur, en sm är typ mer än dubbelt så stor som den gamla. Måste införskaffa mig ett hjul till så jag kan dela av buren i två delar.


Nej , Tv blir det nu :)

Puss/diva.











.

when you need me, call me !!

When you need me call me, no mather where you are, no mather how far!
Don't worry baby, just call my name and i'll be there in a hurry, you don't have to worry!

-there aint no mountain high enought, to keep me from getting to you babe !

Nu sitter man här, har precis kollat lite TV, och innan det var jag, älsk och Rocky ute och gick en runda. Fastnade hos Helena ch HG ett litet tag, blir ju lätt så nu när man br så nära haha ! Jag känner mig faktiskt väldigt trött nu, tror jag ska ta min medicin, borsta tänderna, hämta täcket och lägga mig med mitt huvud i Hans knä här på soffan och hoppas på att somna, och hoppas att man får sova en hel natt för en gång skull! Trött på denna jävla hostan nu, jag vill ju ut och träffa folk.. Jag vill och träffa min lilla Damp, jag saknar henne. Träffade fan henne var dag innan. Men inte nu, de gör mig lite lissen :) Men de får vi ta och reda upp, visst gumms?!



Nej, sagt ska bli gjort! Godnatt allihopa!


-Mamma&pappa - mycket KÄRLEK!

Puss/diva.

det känns ju ... SÅDDÄR !

Jaa, jag provjobbade ju lite idag, hoppades verkligen på att jag skulle kunna börja jobba igen. Men denna dagen gick inte direkt som planerat, slutade med att jag blev sjukskriven en vecka.. Så ännu en vecka ska jag klättra på väggarna, det är ingen höjdare.. Hoppas jag mår bättre så jag kanske kan gå tillbaka till jobb tidigare ! :)

Jag vill vara frisk nu, jag vill kunna göra vad jag vill utan att få världens host attack :( , men men.. de går väl över det också :/ Ligger i soffan nu, lär väl ligga här en vecka till. Finns inte så mycket att kolla på på Tvn heller, men ikväll är de ju faktiskt Hollywod Fruar på TV, de e ju lite kul att titta på. För alla dom är så blåsta i huvet , haha :)

Nu ska jag svälja lite medicamenter sen ska ja försöka sova en sväng, somnade ju halv 4 inatt ch vaknade 6 .. Ingen hitt direkt ! ,
Bloggar senare, har ju inte så mycket annat att göra nu ändå , hehe :)

Puss/diva.

puss och natti !



Detta blir kvällens sista inlägg ! , Sen blir de väl att försöka sova när Hål i väggen är slut ! Hehe... Hörs i morgon, puss på er :)


Puss/diva.


åååh!

jag är inte trött, vant mig vid att sova och vara vaken när jag vill under denna veckan. Men imorgon ska jag och jobba, eller iallafall testa att jobba ! , jag hostar ju fortfarande och det är riktigt jobbigt ! Men men..

Emily ska sova här inatt så nu sitter vi och kollar på Reprisen av Hål i väggen hehe , de e rätt roligt faktiskt ! .. Får väl se när man lyckas somna hehe , :)

Puss/diva.

my super sweet 16

Helt sjukt, sitter och tittar på "My super sweet 16", helt sjukt så bortskämda dom är ! HEEELT SINNES ! , dom får bilar för milioner kronor och festet för mer, själv får jag jobba ihopa min pengar och en bil för drygt 25000 men helt allvarligt, jag är fan glad för det. Tänk att få allt man vill ha, så lite man skulle uppskatta då.. Nej, jag jobbar hällre mig till det jag vill ha, jag tror man njuter av det på ett annat sätt då :)

( Gaaaah kan inte ladda upp bilder på min blogg från denna datorn, vet ej varför .. Ngt som är fel :S )


Godmorgon :)

Usch sicket helvetes natt, har hostat hela tiden.. Och när jag väl lyckats somna, så vaknade jag en timme efter av världens mensverk, fy fan.. Trodde jag skulle dö :/ Och jag har ju recept belagda tabletter för min mensverk eftersm jag har så mkt mensverk, men givetvis är dom slut :( så jag masa mig upp ur sängen och gick och spolade upp ett varmt bad ch la mig där i en och en halv timme, såg ut som ett russin sen.. Haha, men mådde mycket bättre. Efter det gick jag ut med Rocky, Hans sov fortfarande! När vi var tillbaka så gjorde jag och Rocky fruckost :) Sen väckte Rocky sin pappa ch vi åt fruckost alla 3 :) Mysigt! , till 100% :)

Nu kollar jag bara TV, trdde man kunde hittta på ngt idag och att hostan skulle vara över vid detta laget, men så blir väl inte fallet :( , vi får se.. Hörs sen min underbara läsare :)  Bloggar igen när jag har tråkiiigt :)

Puss/diva.

natti , puss !

SOV GOTT ! , <3

Puss/diva.

idol , :)

Sitter hemma och kollar på Idol nu med Hans och Rcoky, ja och hamstrarna förståss :) Mysigt ! Fast känns som vi har mösit en hel vecka i sträck, och det har ju vi också! Hehe, funderar på att ut och röra mig efter Idol, kanske bort och säga hej till Daniel ett tag, bara så man kommer ut :) , vi får se !.. Ska se klart Idol först :D ,

Puss/diva.

nu klättrar jag på väggarna åxå !

jaa, så e de .. Det känns som jag har börjat klätra på väggarna, detta är så fruktasvärt tråkigt så jag skulle kunna gråta! Jag mår bra nu, förutom hstan.. Den jävla hostan som aldrig försvinner, hostar så jag kräker ! Blööö ! .. Ajja, håller på att tvätta lite nu iallafall så man får något gjort här hemma, här ser ju ut som en svinstia.. Man har ju verkligen inte orkat göra någonting nu när man legar hemma i drygt en vecka.. EN HEL JÄVLA VECKA, förstår ni paniken? Mår jag bättre i morgon ska jag fan gå ut , ut och bara gå och njuta av luften.. Och kanske på Lördag kan man ta sig till Maxi,, haha.. förstå bara känslan av att gå på Maxi, så sjukt underbart haha! (ja jag har nog blivit lite knäpp nu dessa dagarna) HAHA ! ..

Var bjudna till Pontus och Pillan på lördag, inflyttningsfest.. Och även fest till Lovisa, men hade ju lovat Pontus och Pillan.. Men nu får vi se hur det blir med det, hade varit sjukt roligt, men även om man mår bra så är det kanske inte det säkraste draget att gå dit.. Ajja , we will see ! :)

Nu ska jag klättra lite till , sen ska jag räkna hårstrå på Rocky :)

Puss/diva.
















.

RSS 2.0