usch,

kom nyss hem från jobb .. Ska slänga mig på soffan ett tag, sen ska jag till körskolan.. IGEN :P
haha.. ajja, de får man stå ut med nu =) 







.

en seg dag !

idag har jag jobbat länge, fy fan ! .. Stack hemifrån 06.50 och var hemma 18.30 ! Dock var jag på körskolan och körde två lektioner idag , men ändå .. Helt slut ! efter detta inlägg ska jag slänga mig i sängen och somna gott, fyy faan !

Mycket att göra på jobb i morgon också, sen ska jag även kära två gånger imorgon. Låång dag då också, men men..

De går bra på körskolan nu =) , så ni vet haha ..

Nej fyy, mysa me hans och rocky nu , sen sova ! Natti natti bojs änd göörls !


.

en stor lycka !

, det jag känner kallas kärlek. det går inte att beskriva mer än med ett ord: underbart! det är en pirrade känsla i magen, och en evig lycka som aldrig försvinner. en stor jävla underbar lycka!
Med dig
Hans Norring



When you are with me,

I feel, Im careless and I believe

Above all the others well fly,

This brings tears to my eyes

My sacrifice !
 

i live for ..

This is what I love, and can't stop lovin'. Get wasted at partys, from 9 till 7 in the morning. I live for the music, rollin' blunts, feelin' high, gettin' loaded - or take some pills and go to La La Land. Spendin' all my money on dope and extreme high price tickets. But in the end, it's all worth it. I like to live in my own world. Fuck regular life! Fuck the '9-to-5' job! I'm totally enjoyin' every moment, every hour, every minute. That's what I do at Fridays and Saturdays. Why should I take life so seriously? I just want to do, what I like to do! Be far from reality, 'cause I can't stand society! It's my own world, I just want to hear the music.

I think the whole system fucking sucks, everybody's working their fucking ass up during the week, getting totally fucking stressed out

- So what's wrong, and what's right?
I live for the weekend, I live for hard styles,
I live for hardstyle baby!

Come on! Let's go!


/ som jag längtar , Helena .. Fyy faan ! ;)

lets move ! ..



Rihanna - Disturbia

så jävla bra, dålig ljudkvalite bara ! ,

ensamheten är värst!

Det jag frukar mest slog mig som ett stort slag i ansiktet för ett tag sedan, ensamheten!  Det är nog min största fiende, att vara ensam.. Att kunna tänka på allt  runtomkring en som gör en ledsen, det   är ensamhet för mig. Och ja, det är  just vad jag är. Ledsen! suttit och funderat på vad jag ska göra, men de ända  jag vill är nog enentligen att träffa Hans. Var sekund han är ifrån mig känns  som en evighet, och speciellt då om jag som sagt.. är själv! Rocky är ju faktiskt ett sällskap , och jag älskar honom ! Men han är ingen  man  kan prata med,
fasst han lyssnar. Och innerst inne tror jag han förstår.  Han är bra att krama om när man är ledsen! Och det älskar jag honom för.
Han är bäst, han och Hans!

Mamma, jag saknar mamma ! .. Känndes som ett stort steg när jag flyttade ifrån henne. Det som står mig närmast! Jag saknar henne, och jag gråter ibland på kvällarna för hon inte är där.

Pappa har jag nästan aldrig bott hos, men han saknar jag också. Han är ensam han med, jag vet hur det känns !

- jag älskar er !

i brist på annat ska jag och rocky ta och cykla till min kusin, där ska jag sova. Så jag slipper vara ensam, ..
min kusin är också bra, hon tycker jag om ! Och hon älskar jag för det , tack !

Finns många bler som är bra: Helena, Jocke och Baloo .. - tack för ni finns !

fett jävla !

tråkigt, just det ! .. Riktigt tråkigt har jag .. Just nu känner jag mig ensam, riktigt ensam ! Detta suger röv!

Var iallafall ute med Helenis igår, kul hade jag! Vi och våra jävla Tequila , haha ! ..

En man som blev knivskuren till döds igår i stan, läskigt. Sicken värld vi lever i !

i live for ..

hardstyle !
- i live for hardstyle baby !

Helenis, du är bäst !

Hans, jag saknar dig :/

some ...

None   

        
 sometimes you have to be...


that DIVA

Henrik Larsson!

idag har jag jobbat, hade mycket att göra men gick faktiskt relativt fort.
Och skönt är väl det !När jag kom hem var jag bara ute med Rocky en sväng och bytade om sen stack jag och käkade med Micke på McDonalds. När jag står och ska hälla upp dricka till oss så säger micke:
"Är inte det Henke Larsson?!" ,
Jag vänder mig om, och mycket riktigt där sitter Henke Larsson och hans familj och äter, ... på McDonalds?!
Inte nog med att det verkligen är Henke, utan på något sätt fastnar jag i att det är han så jag glömmer vad jag håller på med. Och när jag vänder mig om skrattar micke och hela min hand är blöt, jag hade alltså glömt att det var dricka jag höll på att hälla upp. Så de svämmade över ganska fort. haha ! , kul var ju det ..

Efter vi ätit stack vi till Högastenskolan, mycket trevligt.. Träffade våra gamla lärare, riktigt trevligt faktiskt ! Fick höra mycket roligt från dom, .. För dom som inte förstår så såg vi vår klass och våra lärare som en familj och vi hade riktigt trevligt tilsammans alla åren vi gick där =)
Var där typ 40 minuter något sådant sen stack jag hem.

Nu sitter jag här, ska nog snart börja diska! Senare kommer ju Helenis, .. Får se vad som händer ikväll. Om det blir utgång eller vad det blir.

Uppdaterar senare ! , see ya . 

p.s.

.... det är fan vad ni är kassa på att kommentera inlägg !

jobb, väla m.m !

idag har man jobbat, usch ... haha , men var rätt lugnt idag så det gick fort , men mycket att göra imorgon.Lämnade iallafall Rocky hos mamma efter jobb och åkte sen upp till Hans jobb, när han slutat stack vi direkt ut på väla.Har gått där typ hela dagen, myysigt ! Köpte lite små viktiga saker, bla mat till Rocky !Träffade massa folk man kände på väla, bla Daniel och Linus :) .. trevligt.Nu är man hemma igen, skönt är väl det .. Är riktigt trött ! Imorgon åker ju Hans , men Helena håller min förhoppningsvis sällskap , =) wee, håller med henne om det där Öl-suget ! Det sitter där de sitter, ..
Nej, sova nu ?! , tidigt .. Men skitsamma !

Sov gott , <3 / sarah.

grattis älskling,


grattis på födelsedagen, mamma älskar dig ! <3

jaha .. ?!

va ska man skriva nu då ? , har faktiskt inte så mycket att blogga om, tvättat idag och mer att tvätta imorgon.
Och imorgon fyller ju vår underbara son 1år, ska ha lite kalas då ! , hehe ! ..
Bloggar mer imorgon, p.s. Jag lyckades få jocke i en klänning, lägger upp bilder imorgon. haha !

torka tårarna ..

jaha, nu får man börja me att torka tårarna.. Har precis tittat på världens
bästa film. "Pay it forward" , helt sjukt bra. Gråter lika mycket var gång man
ser den ! Försökte hitta en bra samanfattning på nätet om den, men var inte så lätt att hitta. Men rekomenderar verkligen ALLA att se filmen, ..


12-årige Trevor McKinney  bor i Las Vegas lite fattigare kvarter, med sin mamma

Arlene.Arlene försöker vara en bra mamma samtidigt som hon har två jobb och sliter för att ge sin son ett bättre liv. Trevor och hans klass får en uppgift av sin SO-lärare, Eugene, att tänk ut ett sätt att kunna förändra världen. Trevor är den som kommer på den bästa idén.

"Skicka vidare". Om alla hjälps åt så kan idén förändra världen, men tyvärr blir det inte så om en del inte vågar. Samtidigt som allt händer så märker Trevor att hans mamma dricker, och det gillar inte Trevor. Hans mamma och Eugene träffas och blir kära, men plötsligt kommer Trevors pappa hem, .. Allt får en vändning och slutar med att Trevor sorgligt dör av att han blir knivskuren när han försöker stoppa ett slagsmål.






 

slutet på sjukdomen ?

jaa, nu sitter man här , .. börjar känna mig som en människa igen, är min sjukdom på väg att försvinna? hoppas så, detta har inte varit en rolig helg. Eller ja, den har varit hyfsad, legat i sängen 90% av hela helgen, och ja .. slöat resten! haha, sov konstant nästan hela dagen igår, och idag har jag bara legat o sängen och kollat på tv.
Nu över kvällen var Marcus och Helena här också, eller ja .. Marcus är kvar. Helena har gått !
Ska väl snart ta och slänga mig i sängen, hoppas på en god natts sömn så man kan känna sig relativt frisk imorgon ?!


, inget vettigt annars att skriva .. tråkig man är när man blir sjuk. usch








       .... Oh Heeeej då !

för jävla fakking kyld ! ..

jaha, igår tog man sig en liten skåntrip, köpte lite småskit .. på spargrisen, haha sicket namn. Iaf, sussie smittade minsann mig så idag är jag MEGA FÖRKYLD, inte alls kul. Sovit skitdåligt inatt ! .. Men men, idag skulle jag egentligen och krängt kakor hps Baloo, den jäveln fyller år ! haha, men får nog bli utan kakor, så sjuk som jag är.

Det går iallafall bra på körskolan nu, hoppas på att ha kortet snart ! Räknar max en månad till typ .. De e MAX gränsen för mig, annars stryper jag nog mig själv. haha !

usch , måste verkligen lägga mig i sängen nu .. bloggarn senare igen !.. FYYYYY för förkyldning !

körskolan,

uppdatarar när jag är tillbaka ! :)

Utkast: Tvåhundra meter ...

Tvåhundra meter lång byggnad totalförstördes

Det tog endast några minuter. Sedan var den tvåhundra meter långa lagerbyggnaden övertänd. Lågorna stod höga och en tjock svart rök svepte in över Bjuv. Trots insats från flera räddningstjänster gick inte byggnaden att rädda.



BJUV. Larmet nådde räddningstjänsten klockan 19.15 nu på tisdagskvällen. Då hade flera uppgiftslämnare ringt in och rapporterat att ett stort hus stod i ljusan låga på Sellebergavägen i Bjuv.

Det visade sig vara en tvåhundra meter lång lagerbyggnad som en gång i tiden använts för kycklinguppfödning. I dag utnyttjas den dels som paintballarena och dels som lager för Findus som förvarar arbetsbodar och jordbruksmaskiner i byggnaden.

Brandförloppet blev häftigt med lågor på över tio meter och trots att styrkor från räddningstjänsten i Bjuv, Åstorp och Helsingborg kämpade mot lågorna gick byggnaden inte att rädda. Den totalförstördes.
—När vi kom till platsen var den delvis övertänd och eftersom byggnaden var så stor gick det inte att göra något. Det gick väldigt snabbt och vi fick låta den brinna ner, säger Leif Persson, styrkeledare vid räddningstjänsten i Bjuv.

Lågorna stod höga och svart rök svepte in över Bjuv. Men SOS Alarms uppmaningar att stanna inomhus, bomma igen fönstren och stänga ventilationen bet inte på bjuvsborna. Invånarna i samhället gick man ur huse.
—Det var mycket folk ute. Polisen fick mota bort de mest nyfikna. Vi bedömer inte att röken var farlig men eftersom det var tjärpapp på taket och eternitplattor i byggnaden som small blev rökutvecklingen kraftig, säger han.

Efter någon timme började elden falna och efter ytterligare en tid kunde räddningstjänsten inleda eftersläckningsarbetet. Ingen skadades vid branden men hur den startade är inte klarlagt. Polis har spärrat av området och kommer att inleda en undersökning i morgon.
—Det tar tid innan vi kan komma in och göra en teknisk undersökning. Branden var väldigt kraftig och det var väldigt varmt. Det finns stor risk att byggnaden försvagats och då finns det risk för ras. Därför väntar vi innan vi går in, säger Calle Person, informatör vid Länskommunikationscentralen.

När beskedet om den tekniska undersökningen kommer går inte att säga.

Flera läsare har mejlat in om händelseförloppet.

"Luften ute känns tung och det svider smått i halsen. Höga smällar kommer även från platsen, som om de skulle vara något brandfarligt. Påstås även att det finns ett gift lager där borta men kan även vara frö lager eller bara ett vanligt lager som brinner", skriver en av dem.


skjut jäveln !

åååh, känner agressationerna i mig var gång den nya efterlyst reklamen
kommer på tv. Bara verkligen längtar, samtidigt som jag fasar att de det
på Onsdag. En 19årig kille har sexmördat en 15årig tjej, bara en fråga?! ..
VAD FAN HAR HAN I HUVET!?! , skott i pannan skulle han ha, ursäkta mig..
 Men ja, asså jag är så frustread av ilska att jag snart spricker !
Han om någon förtjänar fan att tappa tvålen i duchrummet inne på Kumla !

Nog om idioter, idag har jag jobbat (extremt lite) men ska snart iväg med
Eva och fixa min bil, byta lampa och torkarblad och så. Den ska ju besiktigas
imorgon.. Hoppas den går igenom .. Sen ska vi ut på väla med Hans och Marcus



     Hoppas fan körkortet trillar in snart, trött som fan
     på att vänta.. Ska köra med körskolan imorgon och
     höra vad dom har att säga! men men, har ja inte de
     innan jul så FAN TA MIG ! , haha ..



Lämna gärna en kommentar om detta inlägg ! hejs ..

men godmorgon?!

usch
, känner mig fortfarande nyvaken ! fast gick upp runt 11, har städat hela
morgonen. Tack Helena för du hjälpte till , haha.. behövdes verkligen ! ..
Helena sov ju hos mig inatt, efter massa pratande övervägde vi att
stanna hemma framför tvn igårkväll istället för att dra ner i stan..
Och de va nog de bästa valet jag gjort på länge ! Skönt var det ..

Idag, som sagt tjejkväll. Men nu snart ska jag Helena och Rocky till
skogen så han kan rasta av sig ordentligt. Sen kommer töserna
vid 6, ska äta gott och kolla premiären på Musik maskinen... =)
Sen utgång kanske ?! who knoows... De ända jag vet är att jag e
fattig som en griis, lön på måndag. Skönt!

hemmakväll!

pallar inte skriva så mkt nu, sitter öite snett på helenas lilla dator :P haha..
hemma idag me helena iaf, hans e bort över helgen. MISS HIM !

aja minitjejkväll imoron me helena sussie och emelie , HEJHEJ

usch för blogga !

egentligen tycker ja de e ganska tråkigt att blogga, men och andra sidan är de ju
roligt att läsa blogg ! Så de finns säker någon jäkel där ute som intresserar sig
jävligt mycket av vad jag gör i mitt liv, så var så god ! Ta för er .. På tal om roligt
att läsa blogg, jag är ju så illa tvungen att TVINGA er gå in på Daniel och Linus
blogg, de har ju skaffat en blogg tilsammans, en riktig manlig hobby?!
- www.skanegrabbarna.blogg.se -



Iaf, gjorde halkan idag. Måste medge att de va fan inte så kul som alla säger,
asså.. Visst fan va de roligt! Men på alla andra som gjort den verkade det som
de skulle vara så mycket mer och mer fartfyllt än vad det i själva verket var!
Eller är de bara så att jag behöver me accion för att bli tillfredsställd?!
Blev godkänd iallafall , bra är väl det?! Tummen upp för sarah !

Nu trillade Helena in genom dörren, kanske ska göra henne sällskap ..
Social kompetens ! =)

Hörs senare, ! Heeeeej och svej !

pga linus !

så skrev jag mitt förra blogg inlägg :P

en dag i taget !

usch, nu har ja börjat me skiten igen. Massa soppor för att gå ner i vikt, fast denna gången ska den kombineras med frukt och grönt , så magen har något att arbeta med. Har även fått in en träningscykel i lägenheten ( hur den nu fick plats ?! ) och varit ute och joggat i pålsjö nu tre dagar i rad, denna gången ska jag fan klara det ! Beach 2009 ?! , eller .. Beach 2019 ?! .. Vafan, de får ta den tid de tar .
.

Iaf, längar till November, tattueras två gången på en månad , och även Sensation white ! UNDERBART !

Idag ska jag på möte med Elin på sats, ska bli kul att flabba lite med henne ! Alltid lika trevlig giirl .. Halv 7 ska jag vara där, sen ska jag förmodligen träffa en person jag en gång kände, som jag kanske får chansen att lära känna på nytt ?! , gammal vänskap jag saknar ! ..

IMORGON ÄR DET HALKA ! , fy faaan va nervöst!  Ska vara där klockan 8 , håll tummarna !

See ya , dont wanna be ya !

/ miss diva.

RSS 2.0