Har bara en sak att säga, jag har världens...

img_7292 (MMS)

Har bara en sak att säga, jag har världens bästa vän! <3


Igår var min dag, tack för alla gratulatio...

Igår var min dag, tack för alla gratulationer :) idag ska jag på återbesök nu efter ett år och ta nya cellprover. Inte så kul men måste göras och jag hoppas verkligen det blivit bättre :) efter de ska jag ha en mysdag med mina pågar <3


23 år?! Vad hände?!

Jaha, vad ska man skriva.. Jag har på något sätt resan tappat lusten igen över att blogga. Jag vet liksom inte direkt vad jag ska skriva! Idag kommer iallafall Emily hit, vi ska testa göra ve mitt hår inför Lördag, så vi vet att det blir bra då.. Som jag längtar :)

På Tisadag är det min dag, 23 år.. Vänta vänta, vad fan hände?! 23 år?!?!!!
När hände detta? Känns som tiden bara springer iväg, och speciellt nu när man har barn. Tänka sig, min lilla Knodd blir 5 månader om 11 dagar..

Nä nu ska jag ta en snabbstädning för sen ska jag hämta Emily, tänkte även att jag skulle ge mig på att baka en omgång till ikväll =)

Hej Svejs!


Jag viskar i örat på min sovande son, glöm ALDRIG bort var du kommer ifrån.
Glöm aldrig Rött och Blått, och HELSINGBORG! <3


Igår blev det massa massa bakande. Blev ju...

img_4944 (MMS)

Igår blev det massa massa bakande. Blev ju ganska så bra haha! Mamma hjälpte till lite också ;) mest var hon barnvakt haha :) idag har jag städat lite, väntar bara på älskling ska komma hem så ska vi bara duscha och göra ve oss sen ut lite på äventyr! Toppen!! Nä nu sover lillen, ska passa på att äta. Man glömmernästan bort det nuförtiden :/ :p snart den 17 och 21 :) längtar!


RÖSTA!!!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-2952

GÅ IN OCH RÖSTA PÅ VÅR LILLA KIMBO, TILL ATT BLI OMSLAGSBEBIS PÅ TIDNINGEN VI FÖRÄLDRAR :)


Glömde blogga igår och just nu har jag ing...

img_9592 (MMS)

Glömde blogga igår och just nu har jag ingen vidare lust heller :/ gör det ikväll :)


Tjohooo! Vaknade utan huvudverk, är på ett...

img_2165 (MMS)

Tjohooo! Vaknade utan huvudverk, är på ett bättre humör och solen skiner :) väntar på att älskling ska vakna eftersom han jobbat natt, sen ska jag dra ut honom på en lång runda i det fina vädret med Kimbo och hundarna :)


Idag har jag inte alls varit på humör, och...

img_5858 (MMS)

Idag har jag inte alls varit på humör, och just nu har jag världens huvudverk.. Nä nu ska jag dra täcket över huvudet som jag velat göra hela dagen!


Dagen började med att jag och älskling gic...

img_7974 (MMS)

Dagen började med att jag och älskling gick upp och drack kaffe innan jag skulle sticka till jobb.. Satt och flabba lite sen stack jag och mötte upp mamma som hjälpte mig lite på ena jobbet, sen hämtade jag upp Josefin som gjorde mig sällskap till mitt andra jobb i Klippan :) efter de körde vi till pappa och lämna av resesängen som han skulle låna sen tillbaka och lämna Josefin sen hem :) gjorde lite mat till mig och älskling innan han skulle sova lite eftersom han jobbar natten! Sussie kom vid 8 tiden, så efter att älskling stuckit till jobb så gick vi upp och rensade ur min garderob. Just nu inser jag att jag behöver en hel del nytt! :/ senaste tillskottet var dock en skitsnygg skjorta som jag tänkt ha den 21e :) längtar som fan.. Hihi! Sussie stack hem igen vid halv 11 tiden, och precis när hon ska gå så börjar vi dividera om hennes jävla körsbärs tomater hon hade med sig. Hon säger jag ska behålla dom men jag insisterar och säger "ta dom nu", vilket resulterar till följande.. Sussie säger tack för idag vi hörs i morgon och ignorerar totalt att jag försöker påpeka att hon glömt sin klädpåse. Men eftersom hon trodde jag menade tomaterna så bara gick hon och lyssnade inte.. Trodde hon drev med mig så var tvungen att ringa henne och Gud dom vi skratta.. Jävligt svårt att förklara på bloggen men jävligt kul var det haha!


20120103

Vill börja med att Grattulera min Storasyster Mia på föddelsedagen, Grattis Grattis =)


Igår kom ju lilla Helenis hit, vi åt ost och drack vin och snacka lite skit. Mycket trevligt :)

Idag har jag jobbat och Helenis hängde med på en hörna, hihi!
Efter jobb var det hem och umgås några få minuter me mina älsklingar innan Martin skulle dra till jobb.
Senare kom mamma och Josefin hit och vi åt lite och så har dom hållt mig sällskap fram till nu.
Var även en snabb sväng på Maxi, var ju tvungen att köpa hem lite mat till lilla Knodden :)
Nu ska jag ta och förbereda maten tills älskling kommer hem, sen ska jag ta och slänga mig i soffan och bara vänta på att Martin ska komma hem..

Jobb imorgon igen, nice!



Kimbo efter sitt första bad någinsin hihi..
Gud vad tiden går fort, han var så liten där och nu är han redan så stor :)

Igår kom mamma, Andreas, Nike och Nea hit....

img_9304 (MMS)

Igår kom mamma, Andreas, Nike och Nea hit.. Det var mycket trevligt och vi fetade i oss vars en pizza! :p gott .. Det var ju en bra start på mitt nyårs löfte haha! Men men skit i det! Lite pizza valkar är väl sexigt? ;) men vem bryr sig? Vad gör de om 100 år?! Haha! .. Idag har jag varit iväg och jobbat och när jag kom hem så stack Martin och jobbade.. Då stack jag och Kimbo ut till Malin och Niklas :) var där ett tag sen åkte vi hem, då kom lilla helenis :) så nu ligger vi här på vars en hörna i soffan efter lite ost och vin :) snart kommer älskling hem också :) nä nu ska jag återgå till byggfällan på tv :) tack o hej!


Välkommen kära 2012, och mig själv tillbaka till bloggen!

Jaha.. Då ska man börja blogga igen då, vissa har ju inte alls tyckt om min lilla bloggpaus!
Så nu ska jag skriva lite om allt möjligt..

2011, ett otroligt jobbigt, men ändå ett lyckligt år!

2011 förlorade jag två nära, min älskade extra mamma Eva Åman som alltid funnits där för mig som en, ja precis.. Extra mamma! Vi har alltid bott grannar och jag och hennes son Mikael växte upp som syskon..
Förlorade även min älskade svåger Mikael, det gör så ont! Det är så tomt efter dig, och att handskas inte bara mig egen sorg utan min älskade Martins sorg och min svärmor Carinas sorg.

 

10 dagar efter Mikaels bortgång kom lycka i all sorg.
Då kom min och Martins efterlängtade lilla son med akut kejsarsnitt till värlen..
Kimbo Maximilian Mikael Magnuson
20.40 den 25/8-11. 55cm lång och 4280 gram.

 


Jag ser fram emot det nya året, nya tag och nya utmaningar!

 


RSS 2.0