,v)

Till min älskade Hans Norring:


:D

Hans Norring, vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara
 vad du betyder för mig, för mina ord kommer aldrig någonsin att räcka till.
Du kom in i mitt liv och allt var så oväntat, men ändå så hamnade vi här.
Och allt är bättre än vad det någonsin varit.
Jag har aldrig varit så lycklig som när jag är med dig.
Du har fått mig att le åt allt som var svårt och fått mig
inse att livet är värt att leva.
Jag tackar dig för var dag du har delat med mig och jag tackar i förväg för de dagar du kommer fortsätta dela med mig.. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, och vad som än händer i framtiden så vill jag att du ska veta. Att vad som än händer, så var jag lyckligast när du var med mig.
Du är verkligen mitt allt.

-Din Sarah, i rästen av ditt liv !


Oj oj oj nu händer det mycket !

Bjuvsfestival, ögonkliande, urinvägsinfektion och de bästa av allt.. Sambo :)

Bjuvsfestivalen var helt ok, måste ju erkänna att vissa människor är helt totalt korkade.. Som han som jobbade med att sälja biljetter till karuesellerna. Jag fick åka gratis på grund av ja gav han mitt mobilnummer, vilket i själva verket var ett nummer jag bara hittade på. Och hans polare som jobbade i lotteriet gav mig en nalle.. Haha, sååå korkade man får va asså ! Men de skadade ju inte mig, för jag fick åka gratis :P Helena också .. hahah ! Men annars var det rätt trevligt faktikt, förfest hos musen och massa sånt .. En helt okej helg..

Men när Söndagen kom och helgen tog slut vaknade man och hade skit ont, upp till akuten.. Och ja, då har man fått urinvägsinfektion.. Kul ? .. Ehm neeej.. Ont som fan gör de..

Och att man har två ögon som kliar hela tiden gör inte saken bättre heller.. Usch nej, får nog sticka till Läkaren imorgon, ja kommer ju snart klia mig blind för tusan .. Usch nej, de vill vi inte..

Och ja nu är man Sambo i en vecka, så skönt .. Jag och min älsk tar hand om varandra och mysigt är de.. Älskar han mest av allt.. Och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom ..

Ska nanna nu, ska upp tidigt imorgon.. Puss o Hejs !

Min lilla solstråle, du lyser upp alla mina dagar, Även de mörkaste!

hjärtatt

JAG ÄLSKAR DIG HANS NORRING !



Vallåkraträffen !

Ja, ett tag sen man skrev och jag orkar inte skriva alltsom hänt sedan sist...

Men idag har jag iallafall vatt på Vallåkraträffen, det var ju lite si och så om vi verkligen skulle dra dit me tanke på de extrema oskväder och spöregn man vaknade till. Men när de lugnat ner sig så drog vi dit. Jag, Älsklingen, Helenis, Jonas, Johan och en annan sak som ja inte vet vem de va :P Men iallafall .. De va ganska kul me tanke på att vi fick sitta i bilkö typ såhär en och en halv timme.. Och sen så när vi kommer dit så är de så fruktansvärdt lerigt.. Usch ja.. ! Men massa fina vrålåk var där.. Mums , man vill ju fan slicka på lacken på alla bilar för fasiken ! Såg en rosa golf, fy faaaan va fiin. Vill ha, vill ha .. Haha !

Usch ja, nu sitter man hemma me älsklingen, vi ska snart sova.. Skola imorgon.. För de möget har ju också börjat nu.. Men de e sånna smällar man får ta, bara ett år kvar nu ju ! .. Och tack och lov för de ! hahaa..

Sen e de ju Bjuvfestivalen nästa helg, fy faaasiken va kul !




Vill bara säga att jag är mer förälskad än någonsin, jag har träffat min drömprins och jag älskar han mer än någonting! Han får mitt hjärta att slå sina extra slag och jag är lyckligast i världen. Jag har förvandlats till en prinsessa i hans armar ! ,v)

älssskälskpälsk




Nej, nu ska ja nanna kudden ! Puss och hej leverpastej ;]



åh, ps.. Ja har klippt mig och färgat håret. Och fixat naglara hah !  Men här e mitt nya hår, dock ej så nöjd me de .. Men de ser bra ut på bilden, kanske för att bilden e suddig :P hahah !


saaraah



Sjuk, IGEN !

Jaha, vad har hänt nu då den senaste veckan ? Har inte varit så bra på att uppdatera bloggen.
Iallafall gick förkyldningen över och vi åkte till Öland, Hans kunde inte följa med för han skulle jobba. Tråkigt men sant. Men vafan, jag hade ju Helenis med mig. Ja helgen var väl såddär, jag och Helena hade hemlängtan hela tiden .. Så är det ju när man är kär vettni ;)

Denna veckan har jag inte gjort så mycket, vatt med älskling varje dag, ovanligt ? Neeeeej ! Men som sagt, så är de när man är käääääääär , haha !

Ngt mer då? Joo, jag har blivit sjuk , IGEN ! Skit tråkigt.. Sicken helvetes natt jag haft.. Hög feber och ena minuten fryserman, andra svettas man.. Usch ! Mår illa som en kossa gör man också, kan inte äta NÅGONTING. Det går upp lika fort som det går ner :/ Så nu sitter jag här och kämpar mig igenom mitt blogg skrivande för det ska bli gjort.

Fan va det är tomt när älskling inte är här, jobb jobb och bara jobb. Men de gör ingenting. Han har bosatt sig hos min nu ngra dagar ,och skönt är det. Så är han alltid i min närhet.


Igår var vi hos Ida och skulle sätta upp hennes bokhylla. Ida, varför ska du alltid köpa saker som är skitjobbiga att sätta ihop ? :P Hahaa.. Och saken blir ju inte mycket bättre av Hans jävla temprament. Usch så många utskällningar man fick .. Men men, sånt man får räkna med..

Nej, nu ska jag lägga mig ner i sängen och försäka värma mig, känns som jag sitter i en frysboxför fasiken ! Haha.. Ha det fint allihopa så hörs vi i nästa blogg inlägg !




RSS 2.0