Såhär sitter två av mina älsklingar i soff...

img_0985 (MMS)

Såhär sitter två av mina älsklingar i soffan just nu :) sött! .. Hihi! Som ni ser e jag mitt uppe i att byta bloggdesign så de kommer se tradigt ut ett tag nu :p


Gstar jeans. Storlek 26, som nya. Använda ...

img_0286 (MMS)

Gstar jeans. Storlek 26, som nya. Använda Max 5 gånger !! Nypris 1399, säljes för 500 :)


Jag kan inte förklara med ord hur lycklig ...

img_8347 (MMS)

Jag kan inte förklara med ord hur lycklig jag är. Jag har världens underbaraste man, han ser alltid till att jag och Kimbo kommer i första hand och han är så mån om oss.. Han behandlar mig som om jag vore den ända i hans liv! Jag har världens underbaraste son, och världens snällaste och vackraste! Två helt otroligt kärleksfulla hundar, och så fina och Goa! :) har ett fint stort hus och två fina bilar! Jag har ett bra jobb även om jag just nu är mamma ledig. Jag har underbara vänner, föräldrar, syskon, svärföräldrar och mycket annat underbart folk runtomkring mig.. Och så mycket mer! <3 jag är så tacksam, otroligt tacksam!


Åh vad jag älskar dig lille knodden <3

img_0940 (MMS)

Åh vad jag älskar dig lille knodden <3


en förlossningsberättelse, del 2 :)

....... eftersom jag fortfarande bara var öppen 2 cm efter allt detta och jag hade så fruktansvärt ont bad jag om en epidural, och så skulle de bli. Men i väntan på att narkosläkaren skulle komma började jag må konstigt, jag började kräka och känna mig kontsig.. Den tiden att vänta på narkosläkaren kännde som en evighet, men jag skulle tro att det tog knappt 10 minuter förän an var där. Och sagt och gjort skulle han lägga epiduralen. Jag låg i fosterställning i sängen, när stackars lilla läkare försöker att sticka mig i ryggen ligger och och andas lustgas, skriker och gapar för de gör så jävla ont, inte epidualen utan verkarna och mitt i allt kräker jag igen.. Så jag ligger alltså och kräks i forsterställning, försöker andas lustgas mellan varven och skriker som fan när stackars Dr. Narkos försöker dämpa mina smärtaor, eftersom jag knappt kunde ligga still tog ju detta ett tag.. Men de blev i alla fall gjort! Och tacka GUD för epidural, de var den skänaste känslan jag någonsin kännt. Från att gå och ha så ont så du bara vill dö, till att kunna ligga och känna av när du har verkar, men de gör helt plötsligt inte ont! Aaaah, den känslan från att ha så ont till att känna den smärtstillande effekten var helt underbar! .. Liten som himmelriket skulle jag tro hahah !

Så nu när jag kunde ligga stilla började dom och ta massa prover och så på mig, vet faktiskt inte om dom tillochmed lät mig ligga ett tag eller om allt hände på en och samma gång. :S Men i alla fall, jag började må sämre och sämre, jag fick 39,9 i feber och började få feber frossa. Jag har nog aldrig skakat så mycket i hela mitt liv, de var nästan som att någon hade satt mig på en tvättmaskin när den torktumlar , väldigt obehaglig känsla att inte kunna styra över sin kropp utan den bara skakade och skakade, och frös gjorde jag.. Som att stå naken i snöstorm mitt i vintern. Bebisens hjärljud började slå lite fortare men än så länge inget märkvärdigt, men ju mer tiden gick desto mer klappade det.. Låter kanske lite kontsigt att säga, för när man ser förlossningsprogram på TV och de är så att ens bebis hjärljud skenar iväg blir jag alltid jätte rädd och har sagt att skulle det vara jag hade jag blivit jätte rädd och nervös och börjat fundera på hur allt skulle sluta. Men i detta faller gjorde jag inte det, jag mådde så dåligt så jag tänkte inte så långt i det fallet. Jag tänkte onstigt nog mer på mig själv av någon anledning just då. Jag mådde röv rent ut sagt! Det kom in fler och fler sköterskor på rummet och barnmorkor och speciellt minns jag underläkaren, en mycket mycket fin och trevlig människa på alla sätt! Visst alla där var hur trevliga som hälst, men man har starkare minnen av vissa än an andra konstigt nog..

Det besrämdes att de skulle tas ett litet blodprov på bebisens huvud, och allt var ett faktum. Skulle blodprovet visa sig vara bra, skulle de inte finnas någon anledning till att inte låta mig försöka komme till ett stadie där jag skulle kunna föda själv. Däremot skulle de visa sig att de inte skulle vara bra så skulle det omedelbart bli ett kjejsarsnitt. Provet togs och togs till ett labb, några minuter senare kom en barnmorska tillbaka och pratade med underläkaren. Efter det berättar underläkaren för mig och Martin att provet var bra, men hon skulle för säkerhet skull kolla lite mer med en överläkare. Så hon försvann ett tag och sen kom hon tillbaka med doktorer, barnmorskor, sköterskor och gud vet allt! Där var så mycket folk och helt plötsligt gick allt väldigt fort......


fortsättning följer ! ;)


Har tagit bort allt lila i vardagsrummet o...

img_0925 (MMS)

Har tagit bort allt lila i vardagsrummet och ersatt det med vitt! Blev mycket nöjd. Fortfarande något enstaka lila kvar men man får ta lite i taget :) var ute hos syster Camilla och rotade lite bland saker hon inte skulle ha mer, blatsade mycket bra här hemma :) tack syster! :) som sagt är totalt helnöjd ! :)


Grattis älskling på 4års dagen :) tänk vad...

img_0489 (MMS)

Grattis älskling på 4års dagen :) tänk vad tiden går fort... Älskar dig snutten <3


en förlossningsberättelse ..

Ja nu hade jag tänkt att jag skulle berätta allt om hur förlossningen gick till, de kommer bli ett långt inlägg och om jag känner att jag inte orkar mer så kommer jag dela upp det i 2-3 kapitell, kanske ska göra de så vet jag att ni blir nyfikna och väntar på nästa inlägg. Kommentater är alltid välkommna.. Då börjar vi .....


Någon vecka innan beräknad förlossning åkte jag och Martin in till förlossningen eftersm att jag hade minskade forster rörelser och man blev lite orolig, där visade det sig att bebis mådde som han skulle så de var ju skönt. Men där gjorde dom en uppskattning på att han vägde nästan 4.4 kg, vilket gjorde mig och Martin chockade eftersom min barnmorska hela tiden sagt att hon inte trodde han var så stor utan det såg bara ut så eftersom jag är så liten så såg de ut som han skulle vara större..
Lite chockade var vi men var glada över att allt annars såg bra ut :)

När jag sedan hade gått över tiden var jag på besök hos min barnmorska och då diskuterade vi om detta och hon tyckte si och så om att dom inte bokat en ny kontroll för att kolla upp om "viktskillnaden" verkligen stämnde.. Hon ringde upp till förlossningen för att boka in mig på en tid så fort som möjlgt eftersom hon inte tyckte jag skulle gå över mycket mer för jag var så tröt och less på alltidhopa. Men de är ju läkarna som bestämmer så jag fick en tid till Måndagen den 22/8.. Vilket var en vecka kvar tills dess, snacka om att jag led den veckan.. Den drygaste veckan i hela mitt liv.. Och eftersom dom då menade på att han skulle vara så stor skulle de bli på tal om kjejsarsnitt eftersom jag förmodligen var för liten för att föda ut ett barn på 4.4 kg.

Måndagen kom och jag och Martin åkte in med hopp om att vi skulle få stanna, antingen att dom skulle sätta igång mig eller ett kjejsarsnitt. Men efter en del antal kontroller så skickade dom hem oss igen och fick en ny tid till Onsdag kl. 8 .. Dom ville att förlossningen skulle starta av sig själv så två dagar till skullde tydligen inte skada. Ni kan ju tro vi blev arga, då hade jag nu gått över 16 dagar. Och angående kjejsarsnittet menade dom att de fanns ingen anledning till det om jag inte hade försökt att föda normalt..

Det blev nu Onsdag och vi åkte in klockan 8, vi fick ett rum och sedan testade dom att sätta igång mig med en gele dom trycker upp i livmodertappen, och vid detta stadie var jag öppen 2cm. Efter dom lagt in denna gele i hopp om att få igång förlossningen fick jag ligga still i en timme och efter de fick vi göra vad vi ville bara vi var tillbaka vid 4 igen då dom skulle kontrollerta om något hänt, så vi träffa lite kompisar och så sålänge och fördrev tiden fram till 4. Då kontrollerade dom, fortfarande öppen 2 cm och inga verkar hade jag fått. Så dom gjorde samma process igen med dubbel dos och sen skulle dom kolla ogen klocna 10.. Så där emellan fick vi också fördriva tiden och sen blev klockan 10 och ny kontroll, inget hade hänt.. Mer än att jag kännde som en extrem mensverk hela tiden, så jag fick tabletter som motverkade den efekten gelen hade gett så jag kunde sova ordentligt den natten...

Senare på kvällen ville jag och Martin ut och gå en runda för vi hade så otroligt tråkigt, och eftersom jag hade börjat få lite ont så körde Martin ut mig i rullstol. JAg har nog aldrig haft så kul i hel amitt liv, som vi skrattade.. Vi hade typ rullstolsrally och Martin höll på att välta mig i rullstolen hahah ! Så kul vi hade hahah !



Jag och Martin inne på förlossningsrummet på Onsdag kväll :)


Torsdag blev det och nu skulle det försökas igen, så nu tog dom hål på mina hinnor.. Och tro mig det är ingen rolig historia, de känndes som man kissade exakt hela tiden haha ! OCh eftersom vi skulle träffa mamma och Carina för en fika fick jag ha jätte stora blöjor för de rann vatten hela tiden, örk :P hahaha !

Att ta hål på hinnorna gjorde väl inte direkt susen det helle, jag började känna av de, men inte alls i den bemärkelsen att jag hade ont.. Ska dock tillägga att de säkert finns mycket mer att berätta men minnet sviker mig redan, man var så inne i allt annat så att lägga exakt på minnet var som hände hela tiden och i vilken följd är inte de lättaste hahah!

Eftersom inget ville riktigt så var de slutgiltiga att ge mig dropp, så senare eftermiddagen runt 5-6 tiden skulle jag tro så blev det så.. Och det gjorde susen, 5 minuter efter droppet satts in började jag få verkar och de började göra riktigt ont, så de var bara att ringa på klockan så var det dags för lite lustgas.. Haha, de var rätt kul i början men ju ondare man fick desto mindre hjälpte det och mindre roligt var det.. Mina verkar blev extrema efter ett tag, normalt skulle man ha 4 starka verkar i minuten, jag hade 6.. Så jag hade ingen lugn stun så det slutade med att droppet fick plockas bort, men verkarna fortsatte .. Och jag skrek och hade mig, fyfan .. Den smärtan går inte att beskriva. De är fruktansvärt! Jag ska vara glad över att jag har en sån underbar pojkvän, så fort jag kännde för att ge upp och tänkte skita i lustgasen tog han och tryckte upp den i ansikten på mig igen. För jag visste knappt ut eller in, jag hade bar aså jävla ont och skrev och skrek.. Fast de gjorde så ont ska jag helt ärligt säga att jag satt hällre i mina egna kläder just då än att vara i Martins kläder, de måste vara hemskat att sitt aoch se någon man älskar ha så ont utan att kunna göra någonting.. Fy fan!



Här sitter jag på pilates bollen och har skitont, hur fan ska man kunna beskriva den smärtan?!
Haha, men de var helt klart värt det om man tänker på vad man får ut utav det :)


neeee, nu har jag skriv kramp :P Fortsätter imorgon, eller kanske senare ikväll om jag orkar :)
Glöm inte lämna en kommentar om ni känner för de ;)

PUSS!

Världens finaste :)

img_0890 (MMS)

Världens finaste :)


Glömde ju visa, Kimbo har fått en kompis ....

img_0868 (MMS)

Glömde ju visa, Kimbo har fått en kompis .. Linus och Tintin fick ju en liten Melker nu den 11e :) Dom var och hälsa på oss i förrgår, mycket trevligt!


Glömde ju visa, Kimbo har fått en kompis ....

img_0868 (MMS)

Glömde ju visa, Kimbo har fått en kompis .. Linus och Tintin fick ju en liten Melker nu den 11e :) Dom var och hälsa på oss i förrgår, mycket trevligt!


Nu är vi med Sussie i Trelleborg :) hon sk...

img_0880 (MMS)

Nu är vi med Sussie i Trelleborg :) hon skulle till ortopeden så vi håller henne sällskap :) Lill killen sover så gott som ni ser , och vi sitter i väntrummet och väntar på att Sussie ska bli klar. Sen blir de hemfärd igen, hem och städa lite och laga mat så den e klar tills älskling slutat jobba! :) sen hoppas vi på en myskväll i soffan ! Hej svej ;)


Åh vad vi älskar dig <3 finaste..

img_0866 (MMS)

Åh vad vi älskar dig <3 finaste..


Jag har världens bästa man :) idag vid hal...

Jag har världens bästa man :) idag vid halv 10 tog han och en kompis bilen för att köra iväg och serva den eftersom service lampan börjat lysa. Och eftersom jag då är helt utan bil så får jag och Kimbo stanna hemma, vilket inte gör något eftersom här behövs städas lite hemma. Men 10 minuter efter dom stuckit blev jag så oroligt sugen på något så de lät jag Martin få veta! 15 minuter senare ringer de på dörren och jag tänker vem i hela helvete är det?! Jag öppnar försiktigt dörren och vem står där? Jo min älskling, med cola , choklad och ahlgrens bilar ;) så han kom bara för att lämna de sen körde han igen! Så underbar han är <3


Saknar redan bebis magen, vilket jag aldri...

img_0367 (MMS)

Saknar redan bebis magen, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra haha ! ;)


Hahaha! De är jag och min kusin i ett nöts...

img_0847 (MMS)

Hahaha! De är jag och min kusin i ett nötskal :)


Jag är lycklig, jag har världens bästa liv...

img_0820 (MMS)

Jag är lycklig, jag har världens bästa liv! Jag har en fantastisk familj och helt underbara vänner, två helt underbara hundar och framförallt har jag nu min egen familj! Martin och kimbo , mina skatter , mitt allt! Det går inte att förklara med ord hur mycket det betyder för mig! Åh jag är så lycklig och jag älskar er så mycket <3


kärlek !



Idag firar jag och älskling 1½ år tillsammans <3 underbart ! ..
Älskar dig hjärtat ! <3

Kimbo <3



Det är helt sjukt hur man kunde ha en sån hemlängtan när man väl var där, och man hade så fruktansvärt ont! Och nu när de har gått 3 veckor, så saknar man redan den tiden.. Hur stor längtan var efter att få se honom, och vilken känsla det var när allt väl var över ! ..


Jätte fin begravning, vi saknar dig Mikael...

img_0562 (MMS)

Jätte fin begravning, vi saknar dig Mikael <3 sov gott !


Här är Kimbo med sin kusin Isak ;) jätte s...

img_0810 (MMS)

Här är Kimbo med sin kusin Isak ;) jätte söta <3


älskling dåå ! :)



Min lilla skatt, såhär ligger han i soffan precis brevid mig just nu. Och här sitter jag med datorn i knät.. PAssar på att ha lite tid för mig själv när han sover .. Annars är de full rulle hela tiden, även om han faktiskt sover rätt ofta! Han är helt underbar och jätte snäll! Jag och Martin har skapat de finaste som finns ! MAn kan ligga och titta på han i timmar! .. Nu väntar vi på att Martin ska komma hem så att ja kan åka iväg och få mina naglar fixade! Kommer kännas jätte konstigt, första gången jag ska lämna Kimbo och de handlar bara om någon timme! JAg är ju van att vara vid honom hela tiden ! :P .. Näe nu börjar han små gnälla lite, dags för mat .. Skriver mer när jag har tid och ork :P Hej svej ! ;)

SMS-inlägg

img_0806 (MMS)


Krama om mammas hand, mysigt :)

img_0801 (MMS)

Krama om mammas hand, mysigt :)


Denna fina tårta och fina paket kom moster...

img_0791 (MMS)

Denna fina tårta och fina paket kom moster och hennes familj med igår :) tack så mycket moster , älskar dig! Puss o kram Kimbo :)


Titta så söta :) min kusin och mamma ! Den...

img_0785 (MMS)

Titta så söta :) min kusin och mamma ! Den bilden fick jag på mms i morse , hihi gulligt :p


Idag började pappa jobba, Gud så tråkigt! ...

img_0761 (MMS)

Idag började pappa jobba, Gud så tråkigt! Tycker om att ha honom hemma hos mig och mamma.. Men han slutar ändå tidigt idag så blir ju inte så länge :) nu ligger jag på soffan med mamma och hundarna och bara myser! Får passa på nu innan mamma hade tänkt städa lite hihi! Nu ska jag nog somna ett tag! :) puss & kram Kimbo :)


Idag blir knoddis 2 veckor gammal , herre ...

img_0776 (MMS)

Idag blir knoddis 2 veckor gammal , herre Gud som tiden springer iväg ! Ååh vad vi älskar dig <3


Så kan man ju också sova :p

img_0768 (MMS)

Så kan man ju också sova :p


Grattis kusin på 23 års dagen, gammal gumm...

img_0568 (MMS)

Grattis kusin på 23 års dagen, gammal gumma :p men snart är jag också där haha!


Mammas och pappas lilla hjärtegull <3

img_0762 (MMS)

Mammas och pappas lilla hjärtegull <3


Puss puss puss på pappa :)

img_0760 (MMS)

Puss puss puss på pappa :)


G-star

Någon som vill köpa mina G-star jeans ?! Jag köpte dom när jag gick ner så mycket i vikt men de höll ju inte länge så byxorna är använda MAX 5 ggr och nu har dom bara legat i garderoben och skräpat i hopp om att jag ska komma i dom igen.. Men nu ger jag upp de :P

Storlek 26/32

Är som helt nya..

Köpte dom på sisters för 1399:-

Säljes för 700:-




Sötnöt <3 åh vad jag älskar dig :)

img_0751 (MMS)

Sötnöt <3 åh vad jag älskar dig :)


En sovande knodd, för ovanlighetens skull :p

img_0746 (MMS)

En sovande knodd, för ovanlighetens skull :p


Ikväll blir de soffmys framför tvn och ido...

img_0742 (MMS)

Ikväll blir de soffmys framför tvn och idol :) ska bli kul att se vad där är för nötter som tror dom kan sjunga haha.. Sen efter de blir de nog läggdags, dom kommer på hembesök från BVC i morgon :) trevligt att dom gör hembesök första gången .. sen efter det blir de ut till Landskrona och se älskade Mikael .. Begraving den 13, kommer vara jätte jobbigt! :/ .. Ne nu ska jag småstäda lite :) puss&kram


En trött liten knoddis :) vi måste fått Gu...

img_0736 (MMS)

En trött liten knoddis :) vi måste fått Guds snällaste unge :)


Sova är helt underbart :)

img_0724 (MMS)

Sova är helt underbart :)


Så gäspar vi lite :) sen somnar man om ige...

img_0723 (MMS)

Så gäspar vi lite :) sen somnar man om igen haha.. För jävla söt ät du skitunge :p


Godmorgon allihopa :)

img_0722 (MMS)

Godmorgon allihopa :)


Man kan stirra sig blind på dig.. Herre gu...

img_0676 (MMS)

Man kan stirra sig blind på dig.. Herre gud, man kan ligga och titta på dig i timmar! Lilla hjärtat , du är mammas och pappas ögonsten :) idag skrevs även papperna på om hans namn: Kimbo maximilian Mikael Magnuson :) ... Vill även passa på att tacka alla för allt fint ni skrivit i samband med Mikaels bortgång och tack för alla grattulationer nu när Kimbo kom till världen.. Är så uppe i mitt eget just nu så har inte tid att tacka alla.. Så nu tackar jag alla på en och samma gång :)


Åh ni gör mig så lycklig :) <3

img_0713 (MMS)

Åh ni gör mig så lycklig :) <3


Morgon mys med Mamma I soffan .. Mamma är ...

img_0708 (MMS)

Morgon mys med Mamma I soffan .. Mamma är trött för jag har varit lite små jobbig inatt hihi :) men de får man när man är så snäll alltid annars :)


RSS 2.0