en "mycketattgöra" dag !

ja idag har det varit full fart. Först jobb då som vanligt, sen skulle jag egentligen tvätta.. Men de fick jag strunta i för pappa ringde och bad mig köra honom, och det är ju klart man ställer upp, tvätta kan man ju göra en annan dag. Pappa har hjälpt mig så mycket med min bil så då får man ju göra något i gengeld. Så det gjorde jag, efter det stack jag hem till syster Camilla och flabba lite skit, sen tog jag med Josefin ( hennes dotter ) till frisören i stan.. Hennes hår blev skitfint.. Vill också färga mitt hår och klippa de, men justnu får de ligga lågt ett tag.. Har mycket utgifter nu så man får spendera pengarna på sånna saker i sället för egentligen "onödiga" .. Blev inget bilkollande idag, ska och kolla i morgon förmiddag.. Och jag längtar sååå !

Efter jag hade lämnat tillbaka josefin i Bjuv, stack jag till Maxi och handlade till mamma.. Körde hem det till henne och sen hem.. Slängde mig i duschen, gjorde ve mig och drog till Helajna (skog) , där förfestade vi , ( dock inte jag, jo på vatten :P ) och sen stack vi till bowlinghallen allihopa och bowlade.. Va skitkul, och vem vann ? .. GISSA EN GÅNG ?! - jo jaaag ! =) haha , kanske beror på att man va nykter hahaha ! Efter det körde jag Helena, Josefin, Sara och Jonas till fest, jag vilel inte följa med.. Är trött och så är det inte så kul att gå på hemmafest när man är nykter.. Bara lukten av alkohol i bwlinghallen gjorde mig knäpp ! ..

Så nu sitter jag hemma , kelar me min ölskade vovve, tur man kan kela med honom för hans är ju urtråkig på den fronten, haha skämt och sido.. Han är rätt kelen av sig ibland han med! haha..

Helena ska ringa mig inatt, ska köra henne hem till Bjuv. Har lovat henne det, hoppas bara inte det blir för sent.. Jag är helt sjukt magalöst trött .. Kommer nog slumra till innan hon hinner ringa ! haha .. Men ska försöka hålla mig uppe..

Jaaa , nu ska jag bara skriva m Xtravaganzan sen ska jag titt alite Tv och mysa vidare med min lilla lurv. Puss och Kram, ses på stan............ nykter ! ;)


Xtravaganza, 30/1, Dag 3

idag har varit en relativt jobbig dag, jag har varit hungrig nästan konstant hela tiden.. Tänker bara på min jävla BigMac, och mazariner ;P .. De e fan vad jag tjatar om den BigMacen, den dagen jag får trycka in en sån i munnen igen kommer jag fira.. med en till ! ;) haha.. och en till ..
Nej fy, de får mig faktiskt lite illamående att tänka hur mycket fett där är i en sånn.. Men gott som faaan är det !
Har en soppa kvar att äta, ska äta den snart , för im soooo hungrig !

Va har hänt i min kropp idag?!
Jag har redan gått ner i vikt, mina glykogendepåer håller på att tömmas nu. De väger ungefär ett halvt kilo och binder ca 3 ggr sin egen vikt i vätska, och detta håller nu på att lämna min kropp. Nu måste jag dricka mycket vatten efter som kroppen stöter bort vätskan. Detta är det så kallade "svårtaste dygnet" , men man mår mycket bättre sen när dom är helt tömda, för då börjar kroppen ta av fettet i stället. Om jag hade ätit nu så hade jag fyllt på glykogenlagret och på så sätt dratt ut på viktminskningen, så de ska absolut inte göras ( även om den BigMacen hade varit najs ) ..

- Hinder är det du ser när du tar bort ögonen från målet!

en bra men slitsam dag !

Idag började jag dagen med att jobba sm vanligt, var faktiskt på Brandrama idag, det stället tycker jag såå mycket om, haha ! .. Alla nakna brandmön som skringer i koridoren efter de tränat.. haha ! Eter det jobbade jag lite till och sen stack jag ner och tränade, var riktigt jävla skönt idag. Stod mycket på vibrationsplattan och den älskar jag verkligen ! Hahaa .. Efter det satt jag i massagestlen en kvart sen efter de fick jag brottom att duscha, skulle ju ner på banken..

Och därav det bästa idag, lånet gick igenom utan några problem.. Så nu kan jag köpa min älskade bil .. Wee ! Ska bli så jävla najs att brumma runder i den , iihihi ! .. Så denna dagen har jag varit sjukt lycklig ! Ska köra upp bilen så jag får M-testa den först. Men hoppas de blir bra !.. Hans hade ju glömt jag skulle på banken idag, så jag ringde han för att be han gå in och klla hur mycket pengar jag hade på kontot.. Han bara .. " Eeehh duu, jaha?!" sen skratta jag bara och fick förklara !.. Hah akul kul..

Hjälpte brossan min att flytta de sista sakerna idag, de gick braa. Men nu är jag helt slut i hela kroppen, knappt jag orkar blogga men det är ju ett måste. Hela familjen käka McDonalds idag, det sög ska jag säga att bara stå och titta på... Ä r det något jag är sugen på och kommer vara hela tiden så är det en Big Mac.. Men skit i det.. hjälpte mamma lite hemma sen och kom hem för en timme sen.. Så nu sitter ja här i sängen, med min älskade lilla dator ( såå fiiin :) hihi ) och bloggar detta inlägg och efter det ska jag bara sluta ögonen och somna, eller ja.. Först titta klart på "a shot of love with Tila Tequila" , riktigt roligt och kul program ! :)  Sov Gott allesammans..


- min älsklings dator.. Ser inte så liten ut på bild men den är en sån pyttepytte dator :)


Xtravaganza, 29/1 Dag 2.

sopporna är riktigt äckliga, jag bara klöks.. Men de måste ju ner.. Faktisk  mår jag hur bra sm hälst, iallafall fysiksk, men psykiskt.. Jaa, den där BigMacen ! Har vatt lite smått kinkig idag också och de har Hans fått sota för.. Sånt som händer, men de går snart över ! De är ju bara nu det är som jobbigast..

Vad händer i kroppen idag då?
Jo, de de första dagarna under en viktminskning använder kroppen de energilager som finns i muskler och lever. Dessa energilager kallas för glykgendepåser och består av socker. Dessa töms innan fettet börjar förbrännas. Hugerkänslorna kommer och går..

Nu ska jag drömma om BigMac, hej svejs !

bil !

Jag vet jag skrev ett inlägg om att jag var kär i en bil, det är jag fortfarande. Men dessvärre blir det inte den bilen, där var för mycket fel på den. Ochjag lägger inte så mycket pengar som en bil som jag får laga ! Men håll me dom att edn är fin?



men det blir ju som sagt inte den. Jag vill inte laga den för ca 10000:- när bilen kostar 70 lax. Dom pengarna har inte jag. Men jag har hittat en ny bil som jag lagt beslag på . Haha , väntar svar fårn ägaren nu .. Denna är lite billigare , men lika fiin. Men de säger jag inte heller vad det är för bil förän jag vet va som händer. Men den e fiiin fiin ! ..




Jag är hungrig :/

beckham loves me !


put me on the wall !


modell ?!





dag 1, i resten av mitt liv!

Ja idag är det dag 1 på min bantning, men mer on det längre ner.

Idag har jag jobbat som vanligt, ringde även och kollade om bilen var kvar. Och tro det eller ej men det var den, ska och titta på den nu på Fredag, och guud vad jag är lyklig, de e ju rätt mycket pengar ändå, så ska se om man kan pruta ner den lite! Åååh vad jag längtar, bara efter att få provköra den. Snyggt om man kör och krockar, hhahaha !

Iallafall, efter jobb åkte jag och mamma till väla en sväng, mamma köpte en jättefin klänning och hon var jättesöt i den. Och efter väla åkte jag hem och byta om , sen stack ner till Friskvårdshuset träna lite först, sen på möte. Gick ju bra! =)
Efter det åkte jag hem, och pappa kom med min bil, hon går som en pärla igen.. Känns lite sorgilgt att behöva göra sig av me henne, men ni kan nog hitta henne på blocket snart. Vill ni köpa?! Så kontakta mig :P , körde pappa till jobb och kom precis hem. Hungrig som en jävla gnu är jag, men de är ju en smäll jag får ta !

Nu ska jag städa undan lite och sen gå lång promenad me min lilla snuttekorv, haha Helenas ord på Rocky. Snuttekorv !
OCh efter det ska jag bara slöa riktigt mycket. Sååå skönt! Ska till Brandorama imorgon, alltid lika kul där .. hahhaa , ha de bra allihopa ! PUUUUSSSSS !

(p.s. Tråkigt Daniel att du inte klara din uppskriving på Lastbil idag, better luck next time. Och GRATTIS till Linda som klarade sitt B körkort idag)


Xtravaganza, 28/1 Dag 1.

först och främst tänkte jag berätta för et vad det här xtravaganza är för er som inte alls vet vad jag utsätter min kropp för. Xtravaganza är ett viktiminskningprogram där man går ner i vikt på kort tid, men på långsiktigt håll lär sig hur man ska gå till väga för att gå ner/hålla vikten, men även kunan unna sig något gottt då och då.

Detta helhelts program börjar med en så kallad "helfart", då du under en viss tid ( mitt fall ca 6-8 veckor), äter endast soppor. Dessa soppor är pulvet som blandas med vatten och ska intas 3 ggr /dag. Utöver dessa sopporna ska man dricka ca 5 liter vatten dagligen, man får även dricka kaffe / te så läge du inte har scker och mjölk i. Detta är det ända under denna period du får trycka i din mun, inte en tuggumi får man tugga. Det är hårt, men de går oom man har viljan till det. Efter dessa veckor går man till så kallad halvfart och där lär an sig äta rätt, i rätt mängt utan att töja ut på magsäcken sm man nu under dessa veckorna krympt ganska rejält. Några frågor? Tveka inte att kontakta mig, jag svarar på allt..

Iallafall, idag är dag 1 för mig, och jag mår hyffsat bra. Jag är svinhungrig just nu och är sugen på allt som går, men mest av att en stor jävla BigMac, fyyy vad gott ! Men man vänjer sig efter ett tag och suget efter allt det där "goda" försvinner.
Jag har varit och tränat på gymet idag och de gick jätte bra, jag trivs redan jätte bra därnere, och var även på ett möte idag där jag fick lite mer info och lite material som jag ska använda mig av.. Bland annat en bok jag ska antäckna i hur de går och hur jag mår. Har lite ont i huvudet just nu, men de e ng vätskbrist. Jag har faktiskt bara drucit ca 2 liter idag,
så får väl gå och dricka lite mer, Sen har jag trotts allt ett mål kvar att äta idag, blir en cappuchino "soppa", och detsom är så bra med dom är att man kan blanda den me kaffe , så blir de lite mer mums ! =)

Men för er som vill veta vad som händer i min kropp just nu är det följande:
Dagen går nästintill utan prblem, och det är först mot kvällen man kan känna sig hugrig ( så som jag gör just nu). Det tar emt, men man får ge kroppen en chans att ställa om sig nu, man ska dricka mycket. Och snart är första dagen avlklarad!

BRA SARAH !

- inrikta dig på det du vill uppnå, istället för det du vill undvika!


jag är kär ... i en bil !

ååh jag kan inte släppa det, jag har hittat bilen jag vill ha. Ska upp imorgon och se om den är kvar, och är den det. Då blir den min. Jag är så kär så kär, de pirrar i hela magen. Jag måste få veta omd en är kvar, och jag stryper den jäveln som har köpt den om den nu är såld ! , jag kommer inte kunna sluta prata om den. Och jag tänker inte skriva vad det är för någon för då kanske någon annan jävlas med mig ich sticker och köper den..

- Im in löööve !

Idag har jag iallafall jobbat, och efter jobb hjälpte jag min bror Andreas och flytta. Han är rolig han, ska alltid hålla på att dinga sig, jag älskar honom ! , haha ! .. Det gick bra men flytten och sen stack jag till Maxi och handlade glass till min sjukling här hemma, min man är sjuk ! Snutte .. Så han fick glass och fruktsoppa av mig :)

Nu sitter ja här och drägglar över bilen och bara hoppas, ge mig ! :) Men ska snart gå och ducha och slänga mig på soffan och mysa me mina pojkar! <3


xtravaganza, 27/1 väntan!

Ja idag väntar jag på imorgon, jag börjar med mina soppor då. Kommer bli tuft, men jag ska !


avsluta..

Avsluta följande meningar:

1. Jag lyssnar på
rocky som skäller!
2. Jag pratar inte med någon just nu..
3. Jag älskar/tycker om Hans och Rocky.. Och mamma och pappa.. och sååå mycket till !
4. Min bästa vän är Hans
5. Jag avskyr lögner & svek!
6. Kärlek, är kontigt men underbart när den är sann!
7. Äktenskap, då vet man vad man vill !
8. Någonstans hittar man sig själv.
9. Jag kommer bli smal :)
10. Sist jag grät när jag och hans bråkade för ett tag sendan!
11. Min mobiltelefon är en lånetelefon, då jag snart väntat i 2 månader på min nya !
12. När jag vaknar kollar ja direkt på mobilen.
13. Innan skrev jag de förra blogginlägget!
14. Just nu ska sjag snart kissa och borsta tänderna ;P
15. Bebisar är små?!
16. Idag är snart slut?
17. I kväll är nu?!
18. I morgon ska jag jobba och hjälpa brossan flytta !
19. Jag längtar tills jag blir smal ;P
20. Jag vill verkligen att mina nära och kära alltid mår bra och är lyckliga!

kinamat .. Ångest ?!

Ja, idag börjar mitt bloggande på nytt ! , och den ska nu även handla om min viktnegång, så överst skriver jag om mitt liv i övrigt och nederst skriver ja om bantningen !

Så idag, va har man gjort?! .. Jo, jag som hos Sussie inatt, trevligt.. Hade skitkul igårkväll haha ! , och så började man jobba klockan 7, mindre roligt. Men dagen gick bra på jobb och jag var flitigare än någonsin. Pappa ringde och berättade att de va generatorn som hade gått igen på bilen, så ja får väl tillbaka den på fredag antaligen, sen ska den säljas =) , wee ! Fast lite sorgligt att min pärla ska bort, men hon ska ersättas av en nyare bil. Det är ett måste ! .. Efter jobbs tack ja hem och lagade mat, även til grannen.. Så satt där inne och åt mat och sen gick ja in och duchade vilade ett tag och sen stack jag till mamma och lämnade Rocky. Sen ner på Xtravaganza, fast mer om de längre ner ! =)
När de va slut stack jag och hämtade Kinamat till mig mamma och Hans, så sen drog jag och Hans hem till mamma och åt där och nu är jag hemma och skriver av mig. Skulle egentligen tittat på film hos Sjelko, men ja orkar verkligen inte.. Så nu är hans därinne och efter detta inlägger ska jag och Rocky krypa ner under täcket ! Ska bli så skönt, för ja e så trött ! ..


Xtravaganza , 26/1 Gyminstruktion

idag var jag ju på så kallad Gyminstruktion, jätte trevlig tjej som guidade runder mig och en annan kille som heter Mats inne i gymet. Och de gick skitbra ! Trivdes riktigt bra med en gång, inte sånt ställe man behöver skämmas på ! Utan här körde man sitt eget race! Jag ställde mig på vågen för första gången på ett halvår, jag var nära till gråt. Men för att jag verkligen ska ha något att vara stolt över i slutändan så tänker ja faktiskt säga vad jag väger !
74,4 kilo väger jag idag ! Usch, fy och skam! För ca. 1 1/2 år sen vägde jag 54 kilo. En viktökning med 20 kilo på ca 18 månader. Det är rätt farligt faktiskt och fy som jag mår nu ! Meen de ska bort, och jag ger mig fan inte förän de e borta. Funderar på att lägga upp före och efterbilder sen när processen är klar, men frågan är om jag ens vill se mig själv på bild om några månader. Jag kommer kräka. Hur fan kan man låta sig själv lida så och gå upp så mycket?! SKÄRPNING  SARAH !!!

BOLT !

idag har vi varit ute och kollat på ny TV, får bestämma oss nu i veckan hur det blir :) Men de blir nog en ny TV om hans får bestämma! Haha .. Ikväll har det blivit filmkväll och Hans och Jocke var iväg och handlade för kvällen och Hans km hem med detta till mig !


 
Han hade köpt detta till mig, bara för de va rosa alltihopa. Rosa Cola med jordgubbs smak, smaka inget vidare haha ! En ny Rosa tandbrste och Geisha, för de e rosa ( fast jag hade bett han handla Geishat ) .

Det blev Bolt och titta på ikväll och nu har vi sett den klart, jag jocke och sussie. Skitbra film, riktigt rolig! Och Rocky satt som bänkad framför TVn, han är så söt så fort de e hundar på TV för då ska han också titta ! haha..

Nej nu måste ja kila, ska hem till Sussie och sva där.. För jocke ska sova hos oss, han och Hans ska ha filmkväll.. Ja och Rocky också förståss =) ,

HEJHEJ !!

uppdatering !

jag vet jag har ett uppehåll och imorgon kommer bloggen igång igen, men fick bara sån lust att bara skriva ett litet hej ! ..
Så ... HEJHEJ ! =)


bra att ha webcam på sin nya dator så kan man fota lite mer =) , här är jag och min underbara Rocky :D

uppehåll !

hej alla trogna läsare!

Jag har bestämt mig för att göra ett litet blogg uppehåll, på grund av olika skäl. Jag tror ni undrar varför jag gör en blogguppehåll nu när jag ått min nya dator och allt. Men det handlar mest om att jag har mycket att ta tag i nu fram tills jag börjar på sopprna. Jag återkommer snart igen, det lovar jag. Hoppas på att jag börjar igen måndag v.5

Kram på ER allihopa !

sarah 20 ! =)

idag fyller ju jag 20 år !, heeelt fantastiskt , haha.. Gammal käring, haha !
Hade kalas för familjen och så igår, gick mycket pengar och min söta lilla mini dator som jag hade önskat mig.. Tack så mycket allihopa ! , Nu ska det bloggas jävlar i de , när ja väl fattar hur den finkar, för de e ju inte windows .. hahaha !

Ikväll e de fest , så nu måste jag hoååa in i duscheeen !; ;) .. PUSS !

dagens roliga!

- man ska inte kasta igelkottar i en ballongaffär !

idag .


- lätt de roligaste på länge, hahah !


Idag har jag jobbat , och massa annat.. Träffat Helenis blandannat ! :) Kul, vi pantade burkar på Maxi ! haha ..
Åh vad jag längtar till helgen !


/ fick ett besked idag man aldrig vill höra, tårarna bara kom. Vila i frid !
Du var så snäll, kalla mig atlltid gumman och hjärtat !
Du var alltid så glad !

20 år , 17 Januari !


Lyrics | Lady GaGa lyrics - Poker Face lyrics



- ååh vad jag längtar till helgen !,

och denna låten äger =)

L...

URAD !

bilhelvete ?!

- min älskade bettan har svikit mig !

Igår var vi hos min syster och hennes familj, riktigt trevligt. Åt pizza, Hans och Seid drack lite öl och äcklig wiskey och vi alla snacka allmän skit med varandra. Kul att prata av sig ibland ! Trevligt trevligt ..

När vi sedan skulle hem var jag riktigt trött , höll på att somna. Men skulle ju köra hem från Bjuv till stan, men vad händer? Jo i Hyllinge sviker min bettan mig, biljäveln bara dör ! .. För att göra en lång historia kort eftersom jag är trött nu och inte orkar skriva mer, så kom Sussie och hämtade oss.. Bara det att mina rutor är elhissar och elen hade slåtts ut så jag fick inte upp rutan.. Så Tommy och jocke fick komma me start kablar så jag fick upp rutan. Sen fick jag lämna min Bettan i Hyllinge över natten. Var och häntade henne innan idag och bogserade henne till Bjuv !

Baaaaah, sova ! .. Ja tack ...

en tjock mage !


ja en tjock mage ska hon få.
Underbara Kit ska bli mamma,
Jag är så glad för hennes skull ! ,

-och jag saknar henne så !

att falla pladask !

ja, man kan falla på olika sätt, man kan falal från stup, man kan falla för någon, men i detta fallet handlar det om att falla pladask, bara sisådär. Ja, Trilla helt enkelt !

För att göra en lång historia kort:
Idag har jag jobbat, vatt me pappa och handlat (bla, en ny backspegel och massa saker till min 20års fest) och sen tvättat hos mamma. När jag nästa är färdig med tvätten ringer Sussie och ville fika på Mezo, så ja .. Varför inte. Sagt och gjort vi stack ner där och snacka om allt mellan himmel och jord ! , men de roliga kommer först när vi ska gå till bilen.

Vi hade parkerat utanför sundsbussarna och när vi gick tillbaka skulle vi då korsa gatan från rådhuset över till andra sida där bilen stod, (och som ni alla vet så är det halv ute i denna ljuva vintertid). Vi går på grön gubbe och där står bilar och har rött, när Sussie, BOKSTAVLIGT talat, faller pladask på övergångsstället, och hamnade i någon konstig ställning, Yoga?! vad vet jag.. Iallafall sussie skäms satan i det och i samma veva tut
ar en bil för att jävlas antagligen för hon ska skämmas mycket mer, och ja det gör hon ! När vi sedan kommer in på parkeingen kör den bilden förbi som tidigare tutat, det är en stor blå minibuss med massa killar i, dom rullar ner rutan skrattar och skriker bra gjort  och gör tummen upp!  Kul, mycket kul ! .. Haha .. Hela resan hem sen handlade bara om Sussies fall.. Tummen upp för Sussie !


Så vad drar vi för slutsats? ,
Jo .. Sussie faller lätt för
grabbar i blåa minibussar
!












- jag älskar dig kusiiin !


9 dagar kvar !

- Ja idag är det 9 dagar kvar tills jag får gå på systemet ! , jag blir fan 20 .. Segt, alla andra ja känner blev 20 för längesen ! Men vafan, nu kommer jag ikapp ! :)

Ska och tattuera mig i morgon, bli klar med den och fyllai den litta ! :) Ska bli skönt att äntligen bli klar med den ! , jag älskar den riktigt mycket !

Idag återstår tvätt, usch ! Mår illa bara jag tittar på tvätt korgen , haha ! .. Men det måste ju göras ! suck !

nej, bloggar mer ikväll ! , bye for so long !

iloveyou ...

. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .
. iloveyou . iloveyou . iloveyou .  

mycket jobb !

Jag har lagt ner nästan hela dagen på att designa
min blogg, och ja.. De blev väl hyfsat ! ..
Inte riktigt nöjd men men.. Jag är ju inte direkt ett blogg proffs ! . hahah ! .. Iallafall det blev som det blev ! ..

Har inte hänt så mycket idag med tanke på jag fortfarande mår dåligt, jag jobbade någon enstaka timme bara ! , sen va jag bara hemma. Precis varit på Maxi med Sussie , ska ut me Rocky nu sen sova, upp tidigt till jobb imorgon !

Sussie
: "Tror du det är så bra och frossa nu"
Sarah: " Jag frossar inte , jag bara äter !"

sjuk !

jag glömde blogga igår , men de spelar ingen roll . För idag är jag sjuk, händer liksom inte så mycket då kan jag likabra skriva om gårdagen!

Igår jobbade jag, Emily hjälpte ju till, sen körde jag henne tillbaka till bjuv. Gjorde en del ärenden efter det, stack bla hem till Niklas och drack kaffe med han och Malin och snackade lite skit =) , sen drog jag hem till mamma och åt sen stack jag på mötet 17.30 på Xtravaganza, och där fattade jag ett beslut trots det handla om mycket pengar. Jag börjar där v.5, ska bli riktigt roligt. Jag anser att jag struntar i vad det kostar, för jag mår så sjukt dåligt över att leva i denna kroppen , så jag skulle kunna göra nästan vad som hälst för att må bra igen ! Efter mötet stack jag hem och slängde mig i sängen , börja känna mig lite småkrasslig. Sen kom Sussi och Mamma hem till mig och Hans så kollade vi allihopa på 13 snart 30. Mysigt ! Sen var jag svarttaxi lite under kvällen , och körde och sa hej till Daniel en sväng klockan 3 inatt! haha , och efter det stack jag hem och kröp ner under täcket me min älskling och vår lille rocky !  , mysigt ! .. När jag vaknade idag mådde jag as dåligt, riktigt bajs.. Först nu ( 17.50 ) så gick jag upp ur sängen, enbart för att blogga ! Jag kände liksom ett behov .. Haha!

Snart blir man som sagt 20, och de blir de ju fest =) Hoppas vi blir många och att det blir roligt .. !

- nej om man skulle krypa ner under täcket igen och försöka vila lite till ! ,
PUSS på ER !

söndag !

idag är det tråk söndag, tillbaka till jobb imorgon. Suger mycket, sen ledig tisdag och sen jobb igen, riktigt onödigt ! men men, ..

Var hos pappa en runda igår, sen hos syster Mia, hon fyllde ju år så skulel bort och gratta henne lite. Satt där och flabba en massa skit, riktigt roligt faktiskt ! Sen åkte vi hem och bettan benget ( Emily ) skulle ju sova här ! Så inatt har vi sovit tre stycken i min och Hans säng, och lilla Rocky han tyckte nog de va trångt så han sov på golvet den stackren. Vaknade vid halv 1 idag, mådde skit. Riktigt snorig, bara nös och hade as ont i halsen. Men men, gick röra sig upp ur sängen för sen kom ju annica och Leif. Sen stack dom vid 2 och då stack Hans iväg me min pappa och jag och Emily gjorde lite små ärenden. Och nu är vi hemma allihopa igen, precis ätit middag. Baloo är här och säger Hej också ! =) ,

Blir att sova 3 i sängen inatt också, Emily ska med mig och jobba imorgon minsann ! ;) .. Haha .. Muta henne ! haha, den lilla fisen går på allt ! , nääe skojar bara ! Ska bli skönt me lite hjälp !

xtravaganza imorgon, längtar som fan !


Här är några gamla bilder , roligt att se sånna gamla :P haha !
   

2009-01-03 , 13.33

Gårdagen va rolig fast det inte kom så många på vår lilla återträff, men man kan ha trevligt ändå =) , var hos Johan till halv 1 sen körde vi hem och sov.. Jag var jätte trött verkligen ! ZzZZzz ..

Sovit länge idag, och jag kände att jag behövde det , skönt som fan ! Ska snart börja städa sen in i duschen och sen ut till pappa en runda, sen vad som händer ikväll återstå att se ! Egentligen vil jag bara ha en jättelugn helg ! , och de lär et nog bli också ! .

Jag längtar tills på måndag, till mötet med Xtravaganza .. Åh vad jag vill börja nu , och jag vill ha gått ner mina 15 kilo till den 1 Juni, wee ! Åh, va ja längtar ! Sinnesjukt..

Snart fyller jag ju 20, ska man ha lite kalas och fest eller inte?! , ajja det återstår och se ..

Nu ska jag städa , So Long Suckers ! ;D

Jag bjuder på bilderna :

                          

2 / 2 2009


ja idag har man jobbat, de sög röv ! Riktigt mycket att göra, tradigt som fan  ..
 Sen nu är man hemma, precis ätit mat och diskat, så snart ska man in i duschen! Ska nog ut till Johan idag, försöker samla gamla gänget från 2003 men alla e så jävla tradiga, och har svårt för att glömma gamla incidenter. Men men, hade vatt kul om man kunde fått ihopa allihop ! Återförening typ :) , ajja får väl se va som händer !

Hans lovade mig en sak igår, att om jag gick ner 15 kilo till den 1 Juni så skulle jag få en viss sak, en sak som jag vill ha jättemycket om jag går ner i vikt! Åh jag hoppas, och jag längtar ! =)

Måste duscha, känner mig som en lök..




.



2009

-nytt år .. nya tag ?! de är ju så man kallar det , sen får vi ju se hur det blir med det!

Ja igår var det ju Nyårsafton och de va såhär det gick till.
Vi skulle vara hemma hos Johan, min bror klockan 5. Precis när vi kommer dit så ringer pappa och ber mig köra han till stan, och då hade jag precis kört från stan till Bjuv. Men jag fick låna Hans bil så jag körde han till stan och sen tillbaka till Bjuv. Sen skulle vi äta, det blev kräftor och rökor, förutom Hans som åt kött och Potatisgratäng! Haha.. Efter maten satte vi oss och käka lite snaks, och drack lite gott. Och helt plötsligt när klockan är runt halv 10 för Hans och Johan för sig att vi ska dra in till stan, så sagt och gjort. Henrik hämtade oss i Bjuv och körde oss allihopa hem till mig och Hans. Här drack vi lite, spelade Guitarr hero och sen när vi vä skulel dra till stan så gick de inga bussar, så vi fick ringa Henke igen så han körde oss ner i stan. Hade jättedåligt samvete för ja lämnade Rocky hemma, men han har hittils inte reagerat mot smällare, men jag rullade ner överallt och satte igång radion, och jag tror det har gått rätt bra ! ,  Kom lagom ner i stan till 12 slaget, dom skjuter raketer som idioter nere i stan fan ! Helt sjukt ..  Stack till Crom festa lite där , pratade ut me me en viss person och de va ju skönt ! Sen när klockan var runt 2 så drog vi oss hemot, Johan fick en bibel av en kille haha ! Så på bussen satt vi och läste biblen, missbrukade herrens namn och drog roliga vitsar på bussen. Alla gamligar visst fan inte om dom skulle skratta eller gråta, och när vi väl ska gå av säger johan högt: " Om vi har stört, så ber vi så hemskt mycket om djursex" , hahahah.. Kul som fan, sen vinkade vi nöär bussen körde iväg och då vinkade folket tillbaka. Kom hem, och vi var sugna på revben, så hans ställde sig och lagade mat och vi andra passade på att ta en tupplur så länge , haha ! Vakna sen när maten var klar , så åt vi och sen somnade vi typ vid 5 - halv 6 ?!
Vaknade runt 12, käka lite fruckost och sen tittade vi allihopa på Dr Dolitle 2 , haha skit kul ! .. Sen kom pappa och hämtade oss runt 5, sen stack vi och käkade hos honom allihopa ! , mums..

Och nu är man hemma, skönt som fan, är riktigt sleten ! Ska bara precis städa lite och sen ska jag fan gå och lägga mig, ska vara på jobb 7 imorgon ! Helt sjuk, jobbar Fredag och sen helg, jobbar måndag ledig tisdag och sen som vanligt igen ! ORKA?! , jag vill typ ha semester eller något. Längtar som fan till sommaren, sol och bad och öl !

Ja nyårslöftet, man ska ju inte avslöja så mycket , men ja hoppas på att jag gått ner minst 15 kilo tills början på Juni ! , sen får vi se hur det blir med den saken ! ..

Nej fyfan, nu ska jag fantome gå och göra mig redo för sängen, GOTT NYTT ÅR på er allihopa !

RSS 2.0