dag 1, i resten av mitt liv!

Ja idag är det dag 1 på min bantning, men mer on det längre ner.

Idag har jag jobbat som vanligt, ringde även och kollade om bilen var kvar. Och tro det eller ej men det var den, ska och titta på den nu på Fredag, och guud vad jag är lyklig, de e ju rätt mycket pengar ändå, så ska se om man kan pruta ner den lite! Åååh vad jag längtar, bara efter att få provköra den. Snyggt om man kör och krockar, hhahaha !

Iallafall, efter jobb åkte jag och mamma till väla en sväng, mamma köpte en jättefin klänning och hon var jättesöt i den. Och efter väla åkte jag hem och byta om , sen stack ner till Friskvårdshuset träna lite först, sen på möte. Gick ju bra! =)
Efter det åkte jag hem, och pappa kom med min bil, hon går som en pärla igen.. Känns lite sorgilgt att behöva göra sig av me henne, men ni kan nog hitta henne på blocket snart. Vill ni köpa?! Så kontakta mig :P , körde pappa till jobb och kom precis hem. Hungrig som en jävla gnu är jag, men de är ju en smäll jag får ta !

Nu ska jag städa undan lite och sen gå lång promenad me min lilla snuttekorv, haha Helenas ord på Rocky. Snuttekorv !
OCh efter det ska jag bara slöa riktigt mycket. Sååå skönt! Ska till Brandorama imorgon, alltid lika kul där .. hahhaa , ha de bra allihopa ! PUUUUSSSSS !

(p.s. Tråkigt Daniel att du inte klara din uppskriving på Lastbil idag, better luck next time. Och GRATTIS till Linda som klarade sitt B körkort idag)


Xtravaganza, 28/1 Dag 1.

först och främst tänkte jag berätta för et vad det här xtravaganza är för er som inte alls vet vad jag utsätter min kropp för. Xtravaganza är ett viktiminskningprogram där man går ner i vikt på kort tid, men på långsiktigt håll lär sig hur man ska gå till väga för att gå ner/hålla vikten, men även kunan unna sig något gottt då och då.

Detta helhelts program börjar med en så kallad "helfart", då du under en viss tid ( mitt fall ca 6-8 veckor), äter endast soppor. Dessa soppor är pulvet som blandas med vatten och ska intas 3 ggr /dag. Utöver dessa sopporna ska man dricka ca 5 liter vatten dagligen, man får även dricka kaffe / te så läge du inte har scker och mjölk i. Detta är det ända under denna period du får trycka i din mun, inte en tuggumi får man tugga. Det är hårt, men de går oom man har viljan till det. Efter dessa veckor går man till så kallad halvfart och där lär an sig äta rätt, i rätt mängt utan att töja ut på magsäcken sm man nu under dessa veckorna krympt ganska rejält. Några frågor? Tveka inte att kontakta mig, jag svarar på allt..

Iallafall, idag är dag 1 för mig, och jag mår hyffsat bra. Jag är svinhungrig just nu och är sugen på allt som går, men mest av att en stor jävla BigMac, fyyy vad gott ! Men man vänjer sig efter ett tag och suget efter allt det där "goda" försvinner.
Jag har varit och tränat på gymet idag och de gick jätte bra, jag trivs redan jätte bra därnere, och var även på ett möte idag där jag fick lite mer info och lite material som jag ska använda mig av.. Bland annat en bok jag ska antäckna i hur de går och hur jag mår. Har lite ont i huvudet just nu, men de e ng vätskbrist. Jag har faktiskt bara drucit ca 2 liter idag,
så får väl gå och dricka lite mer, Sen har jag trotts allt ett mål kvar att äta idag, blir en cappuchino "soppa", och detsom är så bra med dom är att man kan blanda den me kaffe , så blir de lite mer mums ! =)

Men för er som vill veta vad som händer i min kropp just nu är det följande:
Dagen går nästintill utan prblem, och det är först mot kvällen man kan känna sig hugrig ( så som jag gör just nu). Det tar emt, men man får ge kroppen en chans att ställa om sig nu, man ska dricka mycket. Och snart är första dagen avlklarad!

BRA SARAH !

- inrikta dig på det du vill uppnå, istället för det du vill undvika!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska precis sätta igång med Xtravaganza jag, så.. Det kan bli spännande att prova! Hur länge tänker du hålla på med det?

2009-01-28 @ 17:43:35
Postat av: sarah.

tyvärr kan jag inte svara på din fråga då du inte har angett din mail eller blogg adress. MVH Sarah

2009-01-28 @ 18:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0