Fortfarande ingen lust att blogga, eller d...

img_4082 (MMS)

Fortfarande ingen lust att blogga, eller de beror nog mer på att jag inte orkar skriva långa blogg inlägg vis telefonen, och jag tycker det är skit tråkigt att sitta vid datorn haha! Allt finns ju i mobilen nu för tiden så varför ens starta datorn?! Ja förutom när dom jävla räkningarna ska betalas.. Blöööö! Är inne på min andra bantningsdag, och redan sugen på typ ALLT.. Men jag väger på tooook för mycket så nu kände jag att det hade gått för långt., så nu jävlar! Vill kunna vara på stranden till sommaren ju, vill kunna springa med Kimbo och plaska i vattnet! Ska bli underbart <3


Åh blogg är bara sååå tråkigt nuförtiden. ...

img_6695 (MMS)

Åh blogg är bara sååå tråkigt nuförtiden. Har ingen lust eller ork att skriva. Har fullt upp med vardags saker i ställer! Jag fullkomligt älskar mitt liv och min lilla familj :) och idag tittade kimbos första tand fram :) :) hihi.. Ni får en bild på mig och min sötaste lilla lurv :)


Morgonstund har guld i mund! <3 passar på ...

img_7454 (MMS)

Morgonstund har guld i mund! <3 passar på att mysa lite innan Kimbo ska till farmor, för jag ska jobba :) och Martin har precis lagt sig efter att ha jobbat natt! Nu ska jag mysa lite till innan vi ska bege oss :)


Världens finaste och bästa vän, det har ja...

img_6094 (MMS)

Världens finaste och bästa vän, det har jag! Och mer än det har jag inte att säga för nu är jag trött och ska sova :) Natti!


Idag blir en lugn dag hemma, lugn och lugn...

img_9344 (MMS)

Idag blir en lugn dag hemma, lugn och lugn.. Kimbo börjar nog få tänder, eller är det något annat som spökar! Han är jätte gnällig och har skrikigt sig hes! Stackars pytteliten! :/ men men den tiden går över den också! :) men de gör ont i ens mammahjärta när man ser sitt eget barn ha ont :(


Idag är en lugn dag, väntar på att älsk sk...

img_8236 (MMS)

Idag är en lugn dag, väntar på att älsk ska komma hem från jobb sen ska vi ut till svärmor! Efter de ska vi hem igen och blir bara massa mys på soffan ikväll men mina älsklingar.. Veckan blir också en lugn vecka.. Skönt! :) nä om man skulle ta och städa lite, hänga lite tvätt :) sånt måste ju också göras ;) tyvärr! Haha..


Walk off the eart!

Jaha, nu var det ett tag sen man skrev här.. Har liksom kommit ifårn det och jag har inte tid känns det som, den tiden jag har den lägger jag på annat.. Kimbo tar ju mycket tid av ens liv, men det är det värt! Mammas och pappas lilla guldgosse.. Tänka sig.. Denna månaden blir han 6 månader, fatta ett halvår.. Sen är det lika lång tid kvar sen fyller han ett. Herre gud.. Det är nu man inser att man själv börjar bli gammal hahah!

Åh Tintin visade mig en skitcool video och nu kan jagh inte sluta lyssna och titta på den.. Inte nog med att dom på ett helt fantastiskt sätt lyckas få fram musiken genom bara en gitarr på 5 personer, utan själva låten är så fantastiskt bra!


 


Lördag idag, gud vad tiden springer iväg.. Snart är de ny vecka igen.. Inte för de påverkar mig så mycket med tanke på att man inte jobbar. Men ändå, tiden går så fort.. Sjukt!


Älskling, tänka sig.. Snart har vi 2år tillsammans, och så långt vi har kommit under denna tiden. Vi har skaffat oss ett hem och en egen familj. Jag älskar dig hjärtat, till stjärnorna och tillbaka miljoner gånger! Du är allt jag någonsin önskat mig! Tack för att du finns i mitt liv.. Och tack för att du älskar mig precis så som jag är!









RSS 2.0