Fick dessa fina blommorna av min älskling ...

img_0269 (MMS)

Fick dessa fina blommorna av min älskling för ett tag sedan, bara glömt att lägga upp bild på de. Visst var dom fina ;) Åååhhh min lilla älskling är så underbar hihi :)


Bilden är tagen i lördags när jag var i he...

img_0235 (MMS)

Bilden är tagen i lördags när jag var i hembygdsparken och tittade på när min bror och hans döttrar sprang änglaloppet :) Rocky var med hela tiden, de tyckte han om att vara ute hela dagen! Idag blir de bara soffläge, är så fruktansvärt trött. Mådde jätte konstigt igår , de var jätte jobbigt! Tur älskling finns som tar hand om mig alltid! Så jag har inga krafter alls kvar idag, så här ska jag ligga hela dagen till älskling är hemma från jobb.. Nej ska återgå till att kolla på bb som jag somnade ifrån igår kväll! Puss o kram


Såhär låg en liten krabat och sov när jag ...

img_0268 (MMS)

Såhär låg en liten krabat och sov när jag kom hem från barnmorskan. Han är mega trött, Helena måste kört slut på han hela förra veckan när hon hade honom. För han har nästan bara sovit sen han kom hem haha! Lilla plutten :) nu ska jag ta fram lite frukost, Helena är snart på g hit :) hade dock behövt rymma upp lite och städa här hemma men de får bli sen om kroppen tillåter de! Gick bra hos barnmorskan idag, bebis ligger med huvudet neråt redan, dock kan han ju få för sig att vända på sig igen om han känner för de. Han har ärvt en gen fråb martin de kan jag redan säga, eller ja från både mig och martin, han är nog väldigt envis haha! När barnmorskan skulle lyssna på hans hjärts sparkade han hej vildt och vände ryggen till haha :) Han har växt på rätt bra sen sist men än så länge är han rätt liten tro det eller ej. Förra måndagen när jag var på förlossningen och gjorde Ctg och ultaljud så vägde han 1350 gram, Ååh vilket litet knyte haha! Själv har jag ett kilo kvar, sen Har jag gått upp hela 10 kilo under graviditeten. Fy fan, snart rullar man fram haha! Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? ..... ;)


Nu ligger jag och Rocky på Soffan, skönt! ...

img_0238 (MMS)

Nu ligger jag och Rocky på Soffan, skönt! Nu ska jag snart gå och göra ve mig lite , ska vara hos barnmorskan klockan 9 :) sen kommer Helenis och äter frukost ! Skriver mer sen, hej hej :)


Och som vanligt går de inte att somna om e...

img_0226 (MMS)

Och som vanligt går de inte att somna om efter älskling stuckit till jobb, så nu.. Frukost vid tvn , kanske somnar här sen. Vem vet? :)


hero !





Vi saknar dig ! Finns inga ord .. Kom tillbaka !

statistiken ökar =)

Ja min statistik ökar lite här på bloggen, kan de vara för man uppdatarar oftare nu ?! , tjjaa vem vet , kul är det iallafall ! :)

Idag har jag varit på föräldrar kurs, och efter de stack jag och träffade mamma ett tag, men sen skulle hon rusa tillbaka till jobb så då körde jag till sussie och mattias och drack Kaffe. Sen körde jag hem och efter ett tag ringde mamma på eftermiddagen och frågade om inte vi kunde ta en glass, så de gjorde vi och var även på Kenneth och Mormors grav för Kenneth skulle fyllt år idag. Sen gick vi även bort till minneslunden, och skänkte en tanke till Eva! .. Nu är jag hemma, har fixar me massa papper till försäkringskassan.. Jävla klabb me papper hit och dit fram och tillbaka blir knäpp i huvudet hahaha ! .. Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan köra och handla hem lite mat! :) Pratade me Sussie för några minuter sen, snacka om ryck.. Vid halv 3 körde hon och Mattias till Ullared hahaha .. Jaja så kan man också göra ;P

Måste dock berätta om en tabbe jg gjorde häromdagen, jag var på City Gross och handlade så skulle jag sträcka mig efter en sak i frysboxen, självklart höll jag Iphonen i samma hand och tappa den rakt ner i frysboxen.. Och den kom ganska långt in.. Och jag är ju inte så jätte lång om man säger så, och me denna magen var de inte de lättaste att få tag på den. Om någon hade sett mig hade dom dött av skratt, en halv Sarah rakt ner i boxen hahah.. Inte nog me de så senare på eftermiddagen skulle jag och martin köra och skulle slänga soporna på vägen ut till bilen. Jag går in i soprummet , laddar och kastar i soporna.. Men , även bilnycklar ! .. Ska dock tillägga att vi inte har en liten soptunna utan en jättehög och stor konteiner.. Så ja, de var bara att hoppa i och leta nycklar hahah ! De tog ett tag, men jag hitta dom.. Sen åkte dock dom kkäderna rakt ner i tvättkorgen och jag tig mig en dusch hahaha ! .. Jag e nog inte smidig någonstans hahahah ! ;P

Nej tack å hej nu ska jag städa lite innan älsk kommer så vi kan handla..

Ååhh jaa, vi köpet skötbord igår och lite lampor och så också på Ikea, fiiin fint !


Grattis morbror Kenneth på födelsedagen. K...

img_0222 (MMS)

Grattis morbror Kenneth på födelsedagen. Krama mormor från mig!


austin ...

eftersom att videon inte går att bädda in så ber jag er att gå in på denna länken och lyssna på denna låten men framförallt texten. Lyssnade på den ofta för många år sedan men fick den på huvudet idag igen! Den är så otroligt fin och texten är så man får gåshud ! Mycket vackert ! :)

http://youtu.be/bb1DTsxBOfE

She left without leavin' a number
Said she needed to clear her mind
He figured she'd gone back to Austin
'Cause she talked about it all the time
It was almost a year before she called him up
Three rings and an answering machine is what she got

If you're callin' 'bout the car I sold it
If this is Tuesday night I'm bowling
If you've got somethin' to sell, you're wastin' your time, I'm not
buyin'
If it's anybody else, wait for the tone,
You know what to do
And P.S. if this is Austin, I still love you

The telephone fell to the counter
She heard but she couldn't believe
What kind of man would hang on that long
What kind of love that must be
She waited three days, and then she tried again
She didn't know what she'd say,
But she heard three rings and then

If it's Friday night I'm at the ballgame
And first thing Saturday, if it don't rain
I'm headed out to the lake
And I'll be gone, all weekend long
But I'll call you back when I get home
On Sunday afternoon
And P.S. If this is Austin, I still love you

Well, this time she left her number
But not another word
Then she waited by the phone on Sunday evenin'
And this is what he heard

If you're callin' 'bout my heart
It's still yours
I should've listened to it a little more
Then it wouldn't have taken me so long to know where I belong
And by the way, boy, this is no machine you're talkin' to
Can't you tell, this is Austin, and I still love you

I still love you


Väntar på älsk ska sluta jobba, jag saknar...

img_0215 (MMS)

Väntar på älsk ska sluta jobba, jag saknar honom! Segt att bara sitta här och vänta, känns som jag inte alls är på humör när han inte är i min närhet. Men så fort han kommer hem blir jag jätte glad och blir på jätte bra humör, så hoppas han slutar snart :)


Jag hade en sån mardröm inatt. Drömde jätt...

img_0183 (MMS)

Jag hade en sån mardröm inatt. Drömde jätte hemskt om Rocky ! Och att han inte var här så man kunde krama om honom när man vaknade var jätte jobbigt.. Så jag fick skriva till Helena att hon skulle krama om honom.. Inga hundar hemma just nu efter vad som hände igår. Behöver vila och ha lite paus från dom nu! Tur man kan lämna bort dom där man vet att dom har de super bra :) älskling var hemma med mig igår och tog hand om mig. Han är så underbar :) min lilla skatt! Idag har jag ont i precis hela kroppen så nu ska jag fortsätta vila på soffan :) puss o hej


Jag lever :) världen gick inte under igår ...

Jag lever :) världen gick inte under igår haha! Kanske inte så jätte oväntat ?! Var och firade pappa igår, god mat som vanligt när pappa tar fram grillen :) efter de hämtade jag Martin så stack vi hem och åt och lite så sen stack vi ut en liten runda och träffad lite folk :) skönt att för en gångs skull göra någonting en lördagkväll :) nu är vi ute i verkstan, älskling mekar bil , får väl se hur länge man blir sittandes här haha :) hoppas dock på en mysig söndag kväll :) puss o hej


Godmorgon :) uppe med tuppen som vanligt, ...

img_0199 (MMS)

Godmorgon :) uppe med tuppen som vanligt, Martin jobbar så jag har redan varit ute och klippt ner vårt träd och varit ute en lång runda med hundarna. Nu ska jag in och duscha sen köra till tippen med trädet, sen raka vägen till pappa! Han ska ha kalas idag så ska dit och hjälpa han lite inför det :) .. Idag är jag i v. 28+6 :) bilden är tagen igår.. Ååh vad tiden går sakta nu! Vill att det ska vara augusti :) nej nu måste ja skynda mig! Hej svej !


Seriöst , vad är det för fel på folk? Som ...

Seriöst , vad är det för fel på folk? Som alla redan vet skrivs de stort om en dum profet som påstår att jordens undergång sker i morgon klockan 18. Nu skrivs det även att folk har börjat oroa sig för sina husdjur , framförallt folk med hundar. Så nu har en organisation gått ut med att för 135 dollar ( ca 1000 svenska kronor ) tar dom hand om din hund efter jordens undergång eftersom hundar inte kommer till himlen. Men då ställer jag mig frågan, liksom många andra på Aftonbladets hemsida: om all mänsklighet kommer att utrotas, hur ska då människorna i den här organisaionen kunna ta hand om hundarna? De dumma är även att 259 personer än så länge nappat på detta. Kan bara vara korkade amerikaner ! En person hade lagt en jävligt bra kommentar på artikeln på Aftonbladet: "Lysande affärsidé, jag vill också sälja försäkringar till korkade amerikaner. Jag kan exempelvis vattna deras krukväxter och ta in deras post om jorden går under". Dock även om jag själv är en nojig person som fortfarande inte vågat titta på filmen 2012, så vill en del av mig bara asgarva åt detta, för tydligen har denna korkade 89 åring även sagt att jorden skulle gå under 1994, men ingenting hände. Och enligt ännu en felberäknig skulle jorden ha gått under även i onsags :s ja vi lär väl få se.. Jag siktar så fall mer på 2012!


Nu ligger jag och mina små söta vovvar på ...

img_3593 (MMS)

Nu ligger jag och mina små söta vovvar på soffan. Lika trötta alla 3, men som vanligt kan jag inte somna om efter martin stuckit till jobb :s de är ju nu jag ska passa på att sova , för om två och en halv månad så blir de ingenting med det! Då ska man vars glad om man får sova någon timme på natten! Hahaa .. Inget bra på tv heller, nej ett nytt försök på att somna om kanske? Kimbo sparkar som tusan, tror han tränar karate eller något. Och de har han stort sett gjort dygnet runt nu i 4 dagar, och dom där kung fu sparkarna på revbenen är ju så otroligt härliga, ... Eller inte! Ibland får han in en riktig fullträff och de känns, obehagligt! Men i övrigt är de rätt mysigt, längtat efter den lilla krabaten så mycket! :)


Rocky försökte sig på att ta sig ut ur hun...

img_0152 (MMS)

Rocky försökte sig på att ta sig ut ur hund rummet innan när jag skulle sticka. Han e inte dum, han märkte väl att nu när jag flyttat grinden så höjde vi även den lite, så ett försök till att krypa under är ju ett måste haha! Sitter och tittar på tv nu, älskling ligger och sover brevid mig i soffan. Stackars mitt lilla hjärta, han jobbar så hårt för vår skull speciellt nu när jag är sjukskriven! Han är världens underbaraste och jag hoppas verkligen han förstår att jag verkligen tycker det.. Jag älskar dig Martin så otroligt mycket.. Om man skulle ta hundarna på en promenad nu, de hade dom nog tyckt om :) hej å hå, hej då! ;)


Mitt nya beroende? Skit god :) idag har de...

img_0147 (MMS)

Mitt nya beroende? Skit god :) idag har de varit föräldrar kurs, ska till morfar lite senare , han fyller år idag. Sen blir de hämta älskling på jobb och jag hoppas på en myskväll :) vi får väl se ;) .. Nej lite mat I Magen nu :) heh Sven


En styck jätte tjock mage haha! :) föräldr...

img_0120 (MMS)

En styck jätte tjock mage haha! :) föräldrarkurs klockan 8 i morgon, ska se på en förlossnings film. Ska bli kul :) inget mer att skriva just nu.. Skriver mer i morgon.. Hej hopp :)


Någonstans inom oss är vi alltid tillsamma...

img_3037 (MMS)

Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans! Vila i frid Eva Åman. Föralltid älskad och saknad!


Nu ligger man här i sängen och tittar på b...

Nu ligger man här i sängen och tittar på big brother , gick ut med hundarna när älskling stack till jobb.. Pigg som en ärta är jag men gick ändå och la mig igen! Jag måste sova lite till, har en jobbig dag framför mig! Begravning idag klockan 1 , jätte jobbigt :( de e därför det hade varit skönt att vila lite till nu. Mamma kommer sen också innan vi ska köra till kyrkan! .... Igår blev dator rummet/hund rummet nästan helt klart :) blev faktiskt jätte bra :) så ska väl färdigställa det helt ikväll när älskling är hemma från jobb! Och ett stort grattis till pappsen som fyller år idag :)


En styck Rocky i badkaret ;) dom fick ju b...

img_0099 (MMS)

En styck Rocky i badkaret ;) dom fick ju bada båda två efter vi varit på stranden i förrgår.. Fy fan som man fick storstäda överallt sen.. Två hundar som fäller som precis fått bada, ja ni kan ju gissa hur här såg ut.. Blött hundhår på golv, väggar, i badrum överallt ;p haha.. Men men, rena och fina blev dom :) Igår målade älsklig klart rummet, så blir väl att fixa lite där inne idag :) dock för första gången på länge ska jag se om jag kan somna om nu! E bjuden på frukost hos pappa men får se hur de blir me de, somnar jag så somnar jag haha! Hörs sen, puss o hej! ;)


Snyggve, visst :) nu börjar storstädning o...

img_0108 (MMS)

Snyggve, visst :) nu börjar storstädning och lite så.. Tidsfördriv innan älskling slutar :) var med mamma innan och beställde blommor till begravingen på onsdag.. De var jobbigt, började gråta inne i blomster affären :s de blir en jobbig dag på onsdag.. Men de e sånt orättvist man får gå igenom i livet ibland :( nej måste städa nu.. Hejs svejs :)


Igår efter vi hade släppt av pappa hemma k...

img_0093 (MMS)

Igår efter vi hade släppt av pappa hemma körde vi till graven.. Och efter de körde vi ner och släppte hundarna vid havet, de tyckte dom var helt underbart :)


Godmorgon :) nu sitter vi ute och dricker ...

img_0090 (MMS)

Godmorgon :) nu sitter vi ute och dricker kaffe, härligt! Synd de inte är lite närmare ute.. Men de kommer så småningom.. Gräsmattan har växt till sig bra och snart kommer väl staketet upp :) nej nu ska jag dricka klart mitt kaffe, hej hej :)


Nu blir de frukost hos mor min, :) bullar ...

img_0083 (MMS)

Nu blir de frukost hos mor min, :) bullar o kaffe,  gotte .. Hej hej så länge!


Nu ligger jag på soffan, har nog inte haft...

img_0071 (MMS)

Nu ligger jag på soffan, har nog inte haft så ont i ryggen någon gång under graviditeten som idag.. Kan bero på att jag tänkte ja kunde sysselsätta mig med att storhandla när Martin ändå jobbar.. Dumt gjort, handlade 12 kilo hundmat och massa mat till oss och en bal toapapper.. Tungt jävla skit! Inte nog fick jag avstämning :s jävla maxi haha.. Hoppas älskling slutar i tid idag, vill ha en riktig mys kväll och tanken är väl att dator rummet ska bli klart denna helgen. Så jag hoppas verkligen ryggen ger med sig lite sen, får liggs här ett tag nu och vila. Känns rätt roligt, konstigt nog känner man sig ensam, men ändå har jag 3 killar i min närhet just nu.. Kimbo, Atlas och Rocky :) haha.. Nej nu ska jag vila, hej hej! :)


Idag var de föräldrakurs, mycket trevligt ...

img_0042 (MMS)

Idag var de föräldrakurs, mycket trevligt faktiskt och trevligt folk :) efter de stack jag till ÖB och maxi sen hem. Mamma kom på kaffe och sen efter de har jag bara legat här på soffan. Har ont överallt och är helt slut :s hoppas de 3 månaderna som är kvar går fort.. Bjuder på en nytagen bild, idag v. 27+4 :)


Dåliga nätter..

Jag har börjat sova så otroligt dåligt, visst de har jag nästan gjort hela graviditeten.. Men nu e det för jobbigt! Hur jag än ligger så vaknar jag av att de gör ont precis överallt :s med tank på jag blivit sjukskriven så tänkte jag att då kunde jag ju vila ut och försöka sova på dagarna. Men efter jag kört älskling till jobb halv 7 så är jag helt överdrivet pigg :s jobbigt! Men men.. Slutet blir gott så de är värt all möda i världen :) Gjorde ju glukosbelastningen i måndags, fyyy fan. Smakade rent ut sagt röv haha! Men de positiva är ju att jag hade inte fått någon diabetes.. Tacka gudarna gör de., de räcker med ryggont, foglossning och allt annat skit jag lyckats dra på mig under graviditeten.. Nej nu ska jag försöka vila, och förhoppningsvis så kanske jag somnar en runda om jag har tur ;) Föräldragrupp i morgon, ska bli kul :) Puss o heeej ;)

Iphone ;)

Testar bara blogga lite från telefonen :) skriver mer sen pussss

dålig dag ....

dålig dag ..

Ont överallt, ryggen, beckenet, magen.. Allt bara stramar, känner som någon drar och sliter i mig överallt!
Hade en del och stå i idag, men de blir nog ingenting med det. Just nu känner jag bara att soffläge är de ända för mig.. Dock hade inte coca cola suttit fel, men de får bli en annan dag ..

Hoppas jag mår bättre i helgen, och att martin inte e så trött efter jobb. Vill verkligen få klart vårt dator rum nu .. Dessa jävla trappor upp till andra våningen tar kål på mig, ååh märks de att jag e lätt irriterad idag?! Vaknade nog på helt fel sida ..

Tycker dock att de är dåligt att ingen av mina läsare vill kommentera, förr när jag inte bloggade så komenterade alla hur dåligt de var av mig osv. Nu när jag väl skriver så får jag inga kommentarer om de heller :S Fyy på er ;P

BM på måndag, ska dricka äckel dricka för å se så jag inte fått graviditetsdiabetes ! Vi får väl se hur de går.. Dock lär jag dö med tanke på jag måste ha fastat i 8 timmar, sen ska jag sitta där i 2-3 timmar utan att äta också.. Snacka om att jag måste ha MAAAAAT när jag e klar där ! ..

i morgon är de 3 månader kvar, tiden går så fort ..

Nej, nu blir de soffan och en panodil.. Hoppas jag somnar också, har sovit dåligt hela natten. Inte konstigt när man e van vid att alltid sova på mage, och helt plötsligt är man som en köttbulle och kan knappt sova på sidan, så de blir ryggen.. Och den suger !!!

Bjuder på lite bilder , hej svejs!

 

 

Visst e Atlas söt när han sover hahah .. Och även en bild på vår nya soffa =)

Lundmyr of Sweden

WOW, jag uppdaterar dagen efter mitt sista inlägg. Måste slått i huvudet stort?! ;P

Igår träffade jag pappa en runda han hade handlat några bebisplagg nu när han har varit i småland. Bland annat en helt fantastiskt skitsöt BodySuite från Lundmyr Of Sweden. Och eftersom jag redan själv köpt ett par strumpor från Lundmyr så passar de ju perfekt !

 






Vet inte vad vi hade gjort utan alla som hjälpt oss nu att skaffa saker till Kimbo, fick ju bl.a. barnvagnen av Camilla, Spjälsängen av Mamma och Bilbarnstolen av pappa ! Tack alla, betyder väldigt mycket !

Nu är det bara 91 dagar kvar tills lillen ska ut.. Fy herregud vad tiden går fort .. Nästan lite skrämmande, men ändå helt sjukt underbart! .. Ska bli så otroligt kul, hela ens värld kommer vändas upp och ner! Mysigt...


namnlös.

nej nu ska jag ta tag i detta !

Har ju som sagt blivit en riktigt kass jävel på att blogga, kan bero på att datorn står på ovanvåningen och med denna magen kan jag säga att jag hälst går i dom trapporna två gånger om dagen, och de är när jag vaknar och när jag ska lägga mig haha! Håller på så smått i dator rummet där nere så hoppas de blir klart till nästa vecka i alla fall så vi kan flytta ner datorn och så jag kan blogga igen.
Får förhoppningsvis min Iphone idag också, så då kan jag börja blogga lite från den också :)

Har haft en väldigt jobbig tid den sista månaden, mycket att tänka på me morfar och allt, och inte nog me de ska man hela tiden dras med sin egen kropp som börjar bli lite otymplig och min rygg ska vi inte tala om. Jag längtar tills den dagen jag kan gå en hel dag utan att känna ryggont !
Och inte nog med det så har vi förlorat världens underbaraste människa, vi saknar dig något oerhört! , Kom tillbaka, detta är inte rättvist! ..

Jaha, om 2 dagar är det exakt 3 månader kvar tills lillen ska ploppa ut. De e ju beräknat till den 6:e Augusti .. ååh vad jag längtar.. Dock blev jag ju sjukskriven förra veckan på grund av min rygg och mitt becken, så nu ska man gå hemma och drälla i 3 månader. Kan ju faktiskt bli lite lång tråkigt, speciellt när älskling alltid jobbar :( men men, jag får väl stå ut hahah !

Nu är de inte mycket kvar att köpa till lillen, de är bara en garderob och ett skötbord till ovanvåningen, sen är allt finito ! .. Men kläder och så kan man ju inte få för lite av hahah ! .. Hela hans säng ligger de fullt med kläder, ååh dom e såå söta.. Speciellt hans minimala Converse skor, haha .. Så sött ! Som jag längtar ! ..

Jag har dock världens bästa liv, jag har världens bästa familj och vänner.. Och framförallt världens underbaraste pojkvän.. Han ställer upp för mig och tar hand om mig hela tiden. De finns inte en ända minut han inte gör allt för mig! Martin, jag älskar dig så extremt mycket. Och ett bättre liv än detta med dig , de finns inte ! <3

 



RSS 2.0