namnlös.

nej nu ska jag ta tag i detta !

Har ju som sagt blivit en riktigt kass jävel på att blogga, kan bero på att datorn står på ovanvåningen och med denna magen kan jag säga att jag hälst går i dom trapporna två gånger om dagen, och de är när jag vaknar och när jag ska lägga mig haha! Håller på så smått i dator rummet där nere så hoppas de blir klart till nästa vecka i alla fall så vi kan flytta ner datorn och så jag kan blogga igen.
Får förhoppningsvis min Iphone idag också, så då kan jag börja blogga lite från den också :)

Har haft en väldigt jobbig tid den sista månaden, mycket att tänka på me morfar och allt, och inte nog me de ska man hela tiden dras med sin egen kropp som börjar bli lite otymplig och min rygg ska vi inte tala om. Jag längtar tills den dagen jag kan gå en hel dag utan att känna ryggont !
Och inte nog med det så har vi förlorat världens underbaraste människa, vi saknar dig något oerhört! , Kom tillbaka, detta är inte rättvist! ..

Jaha, om 2 dagar är det exakt 3 månader kvar tills lillen ska ploppa ut. De e ju beräknat till den 6:e Augusti .. ååh vad jag längtar.. Dock blev jag ju sjukskriven förra veckan på grund av min rygg och mitt becken, så nu ska man gå hemma och drälla i 3 månader. Kan ju faktiskt bli lite lång tråkigt, speciellt när älskling alltid jobbar :( men men, jag får väl stå ut hahah !

Nu är de inte mycket kvar att köpa till lillen, de är bara en garderob och ett skötbord till ovanvåningen, sen är allt finito ! .. Men kläder och så kan man ju inte få för lite av hahah ! .. Hela hans säng ligger de fullt med kläder, ååh dom e såå söta.. Speciellt hans minimala Converse skor, haha .. Så sött ! Som jag längtar ! ..

Jag har dock världens bästa liv, jag har världens bästa familj och vänner.. Och framförallt världens underbaraste pojkvän.. Han ställer upp för mig och tar hand om mig hela tiden. De finns inte en ända minut han inte gör allt för mig! Martin, jag älskar dig så extremt mycket. Och ett bättre liv än detta med dig , de finns inte ! <3

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0