Snart är det ett nytt år !

Ja nu håller jag på att göra ve mig , ska snart sticka och handla Öl sen dra hem til Johan ! , Hoppas inte Ölen är slut bara , haha.. Ska sitta där och bara ta de lugnt, sa bli skönt ! ,

Nej nu har jag brottom, Gott Nytt År på er allihopa !

Jag älskar min pappa och mamma !

dagen innan nyår !

jadå, idag är det som sagt dagen innan nyår och vad händer en sån här dag då?

Jo jag vaknade imorse, stack till jobb som vanligt. Rätt lugn och skön dag idag faktiskt, stack hem och käkade fruckost hemma hos Lena, och dom har en undulat. Han är bara så söt, men jag satt där och funderade när jag såg honom. Jag funderade på hur det skulle vara att vara en fågel. En fågel är skapt för att flyga, och så burar vi in dom för att ha som husdjur, och vissa tar inte ens ut dom och låter dom flyga en runda. En undulat kan leva upp till nästan 20 år, tänk själv. Sitta i en bur, bajsa äta och kissa, ja och sova, 20 år.. Helt sinnesjukt, är man inte ett psykfall redan så lär man väl bli! Helt sjukt, iallafall sen körde jag hem Hans till Annica så man fick tvättat lite tvätt! Hämtade han sen när jag slutat jobba vid 2, sen stack vi upp till Maxi. Handlade lite mat tills kvällen och snaks tills imorgonkväll! Köpte bingolotter, jag vill ju också vinna pengar, tänk den jävla idioten som vunnit 110 milioner , vem fan e idioten som inte hämtar ut pengarna?! Ge mig lotten istället så kan ju jag hämta dom! Vill ni veta de roliga, Hans mamma va me i Kvällsposten På löpsedeln, för hon jobbar på Maxi där lotten är såld. hahaha ! , kolla på henne här :)


- min svärmor :)

iallafall, vi köpte ju våra jävla bingolotter för vi skulle spela nu ikväll, och efter det körde vi hem, städade och lagade mat! goott som fan blev de, sen ringde sussie och fråga om jag ville med och sola, egentligen ville jag inte med tanke på min tattuering, men efter ett tag övervägde jag att sola! Så sussie hämtade mig och så stack vi och sola i ett litet sött dubbelrum, haha ! kuul, och när vi låg där så låg vi där och sjöng och snacka skit, och de va rätt högt vi sjöng. När vi sedan är färdigsolade så ska vi gå ut , och utanför dörren sitter de 4 killar som förmodligen har hört oss, jag och Sussie bara låssades som ingenting, men egentöigen var det faktiskt rätt pinsamt haha .. Jag och Sussie har alltid lika kul tillsammans, ÄGG ÄR GOTT ! Visst Sussie ?! haha .. Skrattattack deluxe ! , haha ... Iallafall, Sussie släppte av mig hemma och sen kom jocke och en tjej som han känner på besök hos oss, jättekul att se min lilla jocke ! =) men dom va bara här på kortvisit, sen kom mamma och Morfar, vi skulle spela lite Bingo Lotto ! HAr suttit här nu hela kvällen, tror ni man vinner något? Inte ett jävla skit på 4 lotter. Va är det för samhälle vi lever i, ska jag vara fattig livet ut eller? haha ! ..

Nu är Sussie på väg hit, vi ska lira Guitarr hero som vanligt, jag tror Sussie börjar bli lite beroende haha ! Men de e ju faktiskt rätt kul , och specellt nrä det är hon och jag ! Vi har ju så sjukt kul ihop.. Jag tror typ hon är min soulmate, vi tänker bara samma sak hela tiden. Typ innan idag när vi gick från solariet så kom det en tjej gånde förbi, sån perfekt va hon. Och de första jag säger är "kul för henne ju" och sussie bara skrattar, för hon fattar precis vad jag menar, till skillnad från någon annan som hade sagt.. "va?! , va menar du?" haha .. Kuuul kuul ägg !

Imorgon är det Nyår, får ta och blogga innan jag sticker hem till bruchaaan ! .. Hoppas på en lyckad nyår , och hoppas på ett bra år som kommer. Jag har mina nyårslöften men dom håller jag för mig själv ! Jag vet dock att ett utav dom är att aldrig ta någon person förgiven, så är det bara :)

Jag ska på möte på Måndag, till xtravaganza minsann.. Längtar riktigt mycket, och längtar riktigt mycket efter ett nytt jag ! ååh vad jag saknar migsjälv, kolla bara här ! Smal som en sticka om man jämför med nu ju ! :S

  

- jag saknar migsjälv, det jag lever i nu är bara inte jag ! Jag finns här bakom allt !

Min mobil har fortfarande inte kommit, är riktigt otålig nu.. Trodde iallafall jag kunde få den innan Nyår, men icke sa nicke ! .. Får väl hålla ut ett tag till då?! åååh ! , haha ..

Det finns en person jag saknar, hur ska det bli nu. En födelsedag utan dig, vi som alltid grattade varandra! Du finns alltid där inom mig ! Your Poison!

- Jag saknar dig !


Nej nu kommer Sussie så jag får dra mig ner i soffan me Gitarren i handen, haha ! .. Ha de gott allihopa så hörs vi imorgon, och du.. Ja just DU ! Kommentera gärna !

/ Vet du hur det känns att förlora sin högra hand ?!

dålig natt .. och en söndrig bil !

Ja igårkväll sög, hade skitsvårt att vända tillbaka på dygnet nu efter man varit ledig så länge. Så först var man vaken undertiden Hans och Marcus kollade på sagan om de två tornen, och när den var slut var det läggdags. Men inte fan kunda man somna, inte Hans heller för den delen. Så vi låg och småpratade lite om allt här i livet. När klockan sen är 3 så får Hans för sig att han får röka inomhus så han öppnar fönstret och det första han gör är att skrika "rör du den vita bilen kommer jag ner och slår ihjäl dig fattar du, stick !" , och jag rusde väl upp för att se.. Jo minsann, där stod det en man och lutade sig och pillade lite på min arbetsbil, jävla idiot. Så när hans hade sagt till han så sket han nog lakritsfigurer och skulle cykla därifrån, bara det att han är nog i ett vääääldigt inyktert tillstånd. Så han cyklar först in i två bilar, sen ett träd och sen in på tomten som ligger mittemot oss. Han satt och bevakade han länge, för ända utvägen ut igen är från samma håll, och där kom ingen man. Men iallafall, när vi stod och tittade på när han vinglade iväg så tittade jag på min egen lilla pärla, och den idioten har fantome knäckt hela min backspegel den idioten, gaah ! Så klockan 3 inatt ringde jag polisen, och dom skulle ju skicka en bil med en gång och ringa när dom var här. Tror ni dom ringde? , tror ni dom kom? neeej.. Alltså allvarligt, man kan lika bra sätta in sniglar med batonger i svänska insatsstyrkan. Så halv 5 somnade jag, och gick upp igen klockan 6. Tror ni jag var trött eller?! Eh ja, så nu efter jobb har jag sovit någon timme, och skönt är det..

Jaha, då får man väl se till och skaffa en ny backspegel, asså av alla jävla fucking bilar så skulle idioten ta MIN backspegele, kunde han inte tagit jobbebilen isåfall ! haha .. ajja, sånt e livet ! Jag kan ju inte göra så speciellt mycket, får väl se om jag hittar någon på skroten, anser inte det lönt att ta de på försökringen ! hahah ..



nu gör Hans revben, gott gott .. Känns som vi lever på det nu, men vafan.. Billigt på Maxi ! Och bara såååå gott , haha ! Får passa på nu innan v.5 krääängaa som faaaaan , .. Emily kanske kommer sen, hon skulle höra av sig om vilket, hon kanske skulle sova här. Jaha, jobbedag imorgon sen ledig igen. Ska ner på PhoneHouse imorgon, så då ska jag höra var min mobil tar vägen, börjar bli otålig nu ! Min nya ligger ju där nere och väntar på mig, min lilla ögonsten!


nej ska städa lite nu, sen maaat ! , Bye for so long !

snart blir man 20!

Ja snart är man 20 och jag satt och tänkte på vad jag önskar mig , haha !.. Och jag måste bara klottra ner det någonstanns.. så varför inte här?



Stövlar från JiFashion4u , skitsnygga ! (1295kr) 


Asus EEE PC 900 vit , (1900kr)



Pengar till

start, v.5 =)


och sen sånna omöjliga saker som en Toyota Celica, en större lägenhet och lite sånt .. haha ! Men vafan, de kommer väl det också en dag ;) sen om man går ner i vikt behöver man ju en helt ny garderob ? ;) .. Haha..

Men ovanstående saker skulle jag vara överlycklig om jag fick, speciellt pengar så jag kan gå igenom min viktminskning, jag mår så jävla mycket bättre då, Orkar inte gråta mig till sömns länge, orkar inte känan känslan av att vilja stanna hemma var gång någon frågar om man vill med ut, enbart för man skäms att visa upp sig. Jag är 20 år gammal, ska det verkligen vara så? , fy ! Känns som en mardrömm, väck mig !

Långhelgen.... slut !

ja, nu har det varit långhelg, så jävla skönt. Har helt glömt bort att uppdatera min blogg, men fr¨n och med i morgon ska den uppdateras var dag ! , lovar ! ;)

helgen !

jaha då har denna helgen gått och detta är vad som hänt!

Fredag:

Jag var och handlade med mamma på maxi runt 6, och efter det kom vi på att vi var hungriga. Så vi hämtade Hans och stack till China Town, och gott var ju det! Efter det så hämtade jag upp Pontus, för han och Hans skulle ju ut och festa! , så jag körde dom hem och sen stack jag och Rocky hem till mamma. Sen fick ja givetvis köra Hans och Pontus ner i stan, och efter de körde jag tillbaka till mamma och satt och tittade på Tv och snacka skit ! Klockan 1 var mamma trött och ville sova, och precis då skickade Helena meddelande och undrade vad jag gjorde, så jag stack från mamma och mötte upp Helena på statoil och sen körde vi hem och lämna rocky och ställde hennes bil sen körde jag och hon ner i stan och gick ut en runda vi me, fast va helt nykta.. Vi körde ju ! , fy fan och va nykter på ett uteställe när alla andra är fulla! Fy fan va jobbiga människor är när dom är fulla , haha ! Stack runt halv 3 och då åkte hans med hem, sen när han och jag kom hem så somnade han i hallen, och jag filmade honom .. Kul =)

Lördag:
Vaknade upp och mådde prima, visade filmen för hans! Haha kuuul .. Sen stack jag ut till Väla med Emily, gick en liten sväng där, handlade leggings och örhänge. Sen körde jag henne hem och sen åkte jag hem. På kvällen blev e utgång me Helena och Sara, så klockan 11 skulle vi hem till Andreas, men när vi kommer upp till han åker dom iväg med taxi ner i stan. haha ! Så vi åkte tillbaka till stan och stack till Olerys, och efter det Utposten. Efter ett tag stack Helena och Sara och där va jag helt själv.. haha ! Men andreas kom precis då, så jag hade lite sällskap. Dansade och lite så, och sen träffa jag Daniel, så han och jag stack till Steakhouse istället, Dansa som fan och han köpte Öl och Tequila till mig, hehe ! När klockan var runt 20 i 4 så gjorde han mig sällkap i en taxi hem, och bjöd på resan .. Sen släppte taxin av mig och Daniel åkte vidare hem! Tack för taxin Daniel , och ölen ! .. Haha ..

Söndag:

Vaknade och tog på mig och stack till Hyllinge med mamma, gick runder lite på Jula, Pang och City Gross, snacka om mycke folk, vad jag inte visste var att Agnes och Darin var där så de krylla ju av småglin ! Men men, efter de åkte vi hem och drack kaffe hos pappa, och sen kom pappas jobbekompis med världens goaste Choklad som han hade gjort, önska jag kunde få en hel kartong full ! Haha , men nu sitter jag bara hemma! Slått in paket i snart 3 timmar , det tar fan aldrig slut ! Så nu tog jag en paus , och kände för att skriva!
Just nu är ja lite irriterad, kände jag behövde skriva av mig.. Men på vad det håller jag för mig själv, än så länge. Ska återgå till Julklapps packandet, för de får man ju ingen hjälp med !
Jobb imorgon, hejs svejs !

ullared och sen .. jordbävning !

jaa tro det eller ej, min rubrik stämmer. Det har varit jordbävning här i Skåne, jag sov som en stock då. Men när jag satte på TVn så såg jag det, först trodde jag de va ett skämt. Men icke! Helena skickade tillockmed meddelande och fråga om ja mörkt det, men icke ! .. Konstigt, för jag vet säkert att de skaka som fan här också, för fastighets skötaren gick runder här idag och kollade så husen inte hade spruckit ! .. Haha , helt sjukt ! .. Men men !

Ullared igår ja , hade kul som fan me syrran och alla dom andra töserna, fattig blev jag också. Och kul hade vi när vi skulle hem, tänk 4 tjejer i en liten VW polo, och drygt 6 kassar var, och plus ett leksakskör och två festa tavlor och en stor jävla brandbil !  haha .. kuuuul !

Nu lagar jag mat, ska äta bakad potatis, vem vet ? .. De kanske skakar till när jag äter ? ;)

14 December.

ja, Kevin vann ju Idol finalen, precis som jag ville ! , han är duktig han ! ..

Igår, Lördag.. Var jag Hans och Rocky hos pappa, hade lite mys där. Drack först glögg och åt pepparkakor och Lussebullar sen åt vi typ vääärldens goaste middag, pappa är sjukt bra på att göra god mat! Tack pappa för skitgod mat ! haha ,
Var hos han till halv 7 ungeför sen åkte vi hem till stan, skulel ju festa lite. Men vi stack aldrig till Erik som planerat utan vi satt hemma hos oss. Jag, Hans, Helena, Glenn och Crister , sen drog vi ner på Wallmans. Skitkul va de, träffa brossan ute också så drog me han och hans arbetskamrater till Tempel efter Wallmans och då hade alla andra redan yrat bort från mig. Haha ! Men kul hade jag iallafall och kvällen var händelserik, orkar verkligen inte skriva allt här men de va så sjukt kul.
Roligast var ändå när vi kom hem, hans full som en gurka. Helena ber hans ta ner en kudde från skåpet som hon ska ha , då går Hans ut i hallen och tar på sig skorna och säger lite svamlamde "var ska vi?!" .. Som jag och Helena skrattade hahahah ! , kuuul !

IDag är man lite seg, men imorgon blir de Ullared =)

idol 2008

nu ikväll har mamma varit h'r, vi har mysit me kvällsmat ochs en en massa Godis, hans var trött så han somnade i sängen haha ! Men han vaknade senare när de va IDOL , finalen idag ju ! =)

Snart avgörs det, om drygt en halvtimme får vi reda på vem som är sveriges IDOL 2008, jag håller på Keviiiin , han e bara så bra .. Riktigt najs e han ! Visst Alice är bra hon också, men vet inte. Kevin är min favorit!

Vinnarlåten va ju skitbra, kommer spelas hos mig hela tiden, fast behövs väl inte ! , den lär väl gå på radion dygnet runt nu hahah ! Ajja, skit i de.. Lycka till Kevin, ja håller tummarna för dig !



Ullared på Måndag med syrran och resten av tjejgänget ! , hahha ! Kul ska de bli .. Fynda fynda , och massa julklappar ska de köpas ! , hahah .. Fattig som en gris kommer jag bli , men skit i de !

vi går mot juletider !

Ja, nu märks det att det är Jul, vart man än går präglas
hus, butiker m.m. med massa granar och skit, rätt mysigt ändå.Skulle och Handla mina julstrumpor idag, jättemysiga sockor man kan ha under stövlar nu när de e kallt , men så klart var dom slut. Ännu mer irriterande när man hade en rabattcheck på 25% , men men.. Får leta efter dom någon annanstanns, för jag ska ha dom. Dom e sååååå fina, kolla själv .. Hur kan man motstå dessa? --- >

Innan idag började jag fundera på ensamhet, jag körde ner mot Tropical Beach och den piren där, när jag såg en ensam man stå och kolla ut mot havet, det gjorde mig ledsen. Hur ska jag kunna veta vad han gjorde där? Tänk så är han helt ensam i livet och inte har någon anhörig, eller har han kanske valt att leva så? Eller är han bara en gubbe som har fru, barn och barnbarn, men bara är ute för lite frisk luft. Jag blev ledsen när jag såg honom! Jag ville bara gå och ge han en kram ! Jag vills å gärna veta vad han tycker om livet, om det är ensamt, underbart eller bara något man måste gå igenom. Usch, blir helt snurrig av huvudet att tänka på detta, inte nog med det.. När man börjat tänka i vissa banor så fortsätter allt, tänk så många som faktiskt kommer sitta ensamma över hela julen, ingen att fira den med.. och här står jag, med beslutsångest över att jag inte vet var jag ska vara på Julafton för man har 1000 ställen att åka till.. Jag blir ledsen över detta, mycket ledsen! Jag tycker det skulle vara förnjudet att vara ensam på julen.. Skratta åt mig om ni vill, men efter jag såg den här mannen, såg jag ett helt gäng fiskmåsar som bara gick runder och såg dumma ut, och dom då.. Dom kan bara flyga runder som vanligt när det är jul, ingen gran, ingen god mat, och definitivt ingen värme ! Usch .. Nog om detta innan jag gråter ihjäl mig här framför datorn!

Jag köpte en julgran idag, tro det eller ej.. Men jag har äntligen fått min efterlängtade VITA julgran , och gud vad bra det blev. Blev lite dyrare än jag trodde , men vafan.. Jag har fått min vita julgran , kolla själv , visst är den bara helt underbar!

Idag skulle min mormor fyllt år, jag saknar henne jättemycket! Mamma och jag var där och satte blommor, hon var verkligen diamanten i mitt liv , och vi saknar henne oerhört! 7 år sedan, men tiden går fort!
Mormor, jag saknar dig!

Jag älskar Hans och Rocky, och mamma och pappa !




tell me about it ! .. haha


(x) varit kär
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) sett någon dö
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) varit med på TV
( ) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) lekt uppklädd
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka ( om min krock i Mådes räknas så :P haha )
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) hatat ditt utseende
(x ) varit med i radio
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) hoppat från en bro
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en groda , man får kyssa många grodor innan man hittar prinsen
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) sårat någon du älskar
(x) blivit sårad av någon du älskar
(x) tittat på mer än tre långfilmer i sträck
( ) sprungit tills du ramlat
(x) tjuvtittat i tjejernas/killarnas omklädningsrum

dagens irritationsobjukt !

Gaaaaaaaaaaaah, mobilfanskap !

Myskväll

ja nu är vi mitt uppe i vår myskväll, har haft det jätte trevligt, ätit spelat pratat och nu dricker vi glögg, klockan är mycket och jag är ju den ända som ska upp och jobba i morgon men skit i det, Hans och Mattias dricker Öl också, blev faktiskt lite sugen så tog en :) Rocky ligger utslagen under bordet, kanske han också tog en liten sup?!

Sussie hälsar , så klart .. hahahah .

Pussss !

8 jävla December

idag krockade jag jobb-bilen, de va inte kul ska jag säga. Det var riktigt läskigt, tanklock och skit bara flög av så nu måste den in på lagning. Men jag är oskadd, så ni slipper vara oroliga. Men jag var i chock-tillstånd ett tag efter, och var riktigt ledsen.. Usch , så ja jävla dag, och jag som satt och funderade på om jag skulle köra en sista vända till kontoret eller inte innan ja körde hem, jag skulle fan aldrig stuckit ner där. Jävla skit ! , men men, de löser sig !

Nu är Jocke här, vi har precis varit på Maxi.. Ska snart börja laga mat för Sussie och Mattias kommer ju ikväll, ska spela Lika Par Leka Bäst nr2. Fick det av några kunder till jobb idag, snääällt ! ;) ..

mys mys idag då , och åter till jobb imorgon med en krockad bil , hahah .. Ingen som kommenterade min tattoo förästen, ingen som tyckte om den ?!

7 December

Idag är det som sagt den 7 December, och idag ha varit en mycket slö dag.
Gårdagen var hård, va ute hos Morgan, Ida och Kevin, mycket trevligt och mycket sprit, slutade med att man ställde bilen i Åstorp och stack in till stan sen, stack hem till Erik och förfesta sen drog vi ner i stan, och där träffade vi massa kulig folk bla Jocke och Glenn, skitkul att se dom ! Stack hem relativt tidigt , ville hem ill Rocky ! Så idag som man bort halva dagen, städade, och nu har jag precis varit hos kusin och flabbat skit som vanligt, haha !

Tattuerigen blev bra föresten, ska dock tillbaka i Januari och göra den lite svartare, men blev riktigt nöjd ! Jacob är en mycket duktig och trevlig tattuerare ! , för er som är intresserade, här är resultatet!



Måste bara skriva att jag har världens bästa hund, han är den goaste som finns ! , jag älskar honom otroligt ..
Och jag älskar förstås min Hans också <3

5 December,

oh gud, de va ett tag sen man skrev här , eller ja.. 4 dagar sen, men de e mkt ! Har fått sålt vår säng till en myket trevlig man i malmö, och den nya sängen är som gjord för denna lägenheten. Ser mycket bra ut ! Har faktiskt inte tid att skriva så mycket mer, ska ut me hunden sen hämta mina två brors döttrar och sen och baka pepparkaks hus hos mamma =) myyys , nu e de snart jul !

- Fylletaxi ikväll för den som behöver, ! slå mig en signal  ....

1 December.

Idag är det ju första December, och jaa.. Tanken var väl att titta på Julkalendern i morse, men de glömde jag helt bort. Haha , hörde att den skulle vara rätt rolig! , .. Har jobbat idag som vanligt, men skillnaden var att Hans och Rocky var med mig på jobb, kul me lite sällskap i Bilen, hehe ! .. Efter det har vi bara städat och lite så, monterat ner vår säng med tanke på vi får den nya imorgon , wee ! =) , måste bara få sålt den gammla nu. Någon som vill köpa en Elevetions säng billigt?! Ajja ska väl slänga mig i duschen nu snart, vill bara krypa ner under täcket, är mega nannig ! , men men .. PUSS !

RSS 2.0