om jag hade en dag kvar att leva ! ..

Om vi säger att du bara hade en dag kvar att leva i, vad skulle du då göra?
Vad jag skulle göra..

Jag tror jag skulle ta ett kredit kort och köra och köpa den bil som jag bara skulle kunna drömma om. Sen skulle jag köra förbi mina grannar och vinka och skrika min bil är ny, från och med nu och 24 timmar framåt.
Jag skulle vilja ha den mannen jag älskar vid min sida, köra ut mot vattnet och inte ta något förgivet.
Jag skulle ringa alla gamla vänner och pojkvänner och säga till dom att dom har gjort mig till den jag är. Sen skulle jag titta mig i backspegeln och säga; ja vafan, detta livet var jävligt bra !
Jag skulle rulla ner rutan, luta huvudet tillbaka och skruva upp volymen på högsta.
Jag skulle inte vilja bry mig ett skit om vad jag har famför mig utan bara le och att jag är jag!
Jag skulle samla mina vänner och familj och köra i samlad flock ut mot havet.
Sen skulle jag funderat på om jag någonsin har kunnat ge dom tillräckligt av mig precis som dom gett av sig till mig!
Jag skulle berätta för mina 2 brödrar hur stolta jag är över dom och få dom att förstå hur mycket jag ser upp till dom. Jag skulle berätta för mina 3 systrar hur mycket jag uppskattar att dom finns och att dom har gjort mig till den kvinna jag är idag! Jag skulle berätta för min mamma och pappa hur extremt mycket jag älskar dom och hoppats att dom fick den dottern dom verkligen ville ha!
Jag skulle ringa resten av min familj och säga att jag älskar dom !


Jag skulle berätta för mina närmaste vänner att min kärlek till dom kan man inte finna ord till, och jag skulle säga till min man att jag skulle sett fram emot att leva vidare med honom och hur glad jag är att han fans för mig när jag behövde det mest !


Sen går solen ner över vattnet, jag dricker min sista öl, dricker mitt sista glas vin. Koska upp den dyraste champangen som finns och säga till mig själv; Fy fan vad vi har gjort detta bra! 
Vinden i håret, solglasögonen på.. 21 år, vi ses i himmlen!

En dag tillbaka, Lev medans du gör det och älska medans du vågar !


Fy fan vad jag älskar mitt liv ! =)



saknar dig !




Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag! Du togs bort från mig alldeles för tidigt. Jag fick låna en ängel för en stund! Du gav mig allt ett hjärta kan Du lever kvar i mig så länge livet ger mig tid En ängel flög förbi mot himmelsen så fin, men hon lämnade sitt leende på vår jord !
saknar dig mormor <3













ny bil.

Jag har totalt glömt bort att jag har en blogg , men de får väl bli ändring på de !
Folk e ju så jävla nyfikna av sig så då ska dom få lite att läsa också !

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer än att jag och Martin numera kör runder i en volvo :) och så håller vi på att bygga klart Golfen.. Åååh två underbara bilar, kan de bli bättre =)


   

RSS 2.0