Pang bom!

Nä nu jävlar har jag bevis på att man börjar bli gammal. Här sitter jag på nyårsafton och spelar bingo lotto.. Och gnäller på alla jävla smällare och raketer! Men förstår inte varför man ska smälla långt innan klockan 12. Och varför man står så nära hus? På vår gård springer småungarna och smäller hela tiden. Jag har två hundar tätt inkrupna, nästan uppe i knäet på mig. Dom är livrädda.. Kimbo sover än sålänge så sött i sin säng! Men botten är fan nådd när den smällaren smäller som väcker honom! Usch.. Tolka mig inte fel, jag älskar nyår. Men jag är inget större fan av de här jävla smällarna.. :/ det finns människor med sunt förnuft som använder dom, sen finns det dom som är totalt panndöa! :/ nä.. Jag längtar redan tills imorgon! Nytt år, nya tag.. Jag har inga löften, men jag ska försöka gå ner minst 15 kg, börja spendera mer tid med alla jag älskar och ska även försöka blogga minst ett inlägg var dag.. Så med detta säger jag: Gott Nytt År mina vänner och sov gott! Godnatt! <3

(Bilen är på Kimbo som idag fick sitt första egna Happy Meal) :)


Alla bitar på plats!

Jupp jupp, om en vecka går flyttlasset. Alla bitar faller på plats nu. Och vi fick även lägenheten! Så skönt.. Life is good, jupp jupp!


Grattis!

När jag äntligen hade sug efter att blogga så funka inte jävla appen. Och nu när den funkar är jag inte alls sugen på att blogga. So long!


Bebis!

Äntligen äntligen kan jag skrika ut till hela världen att min bästa vän ska bli mamma! Min fina Helena ska bli mamma.. Jag grät av lycka den dagen hon berättade för mig! Känns som inte alls längesen, men hon är redan vecka 27.. Gud vad tiden går fort! Jag längtar tills jag får hålla de lilla pyret i min famn! Mina fina <3 det är ren lycka, du kommer vara världens bästa mamma! :)


RSS 2.0