Förkyldning !



Jaha, nu har helgen gått och nu är det ett helt år kvar till nästa Helsingbirgsfestival, ganska skönt om jag ska vara ärlig. Men jag och Helenis hade rätt trevligt, iallafall när vi spenderaed en förmögenhet på de jävla klorna man ska ta nallar i. Men vafaaan, e de festival så är det. En och annan langos gick ju också ner i magen och ett antal kilo nudlar tror jag att Helena åt ! hahaaa.. men gott var det ! Älsklingen låg hemma i världensförkyldning hela helgen, så på Lördag kväll hade jag fått nog avatt vara utan honom, så jag åkte hem till han och tog väl hand om han. Sen så den där kärleken, man kan ju inte slita sig över huvud taget, så där har jag nu spenderat två nätter, och vad händer ? Jo nu är han frisk och jag ligger hemma med världens mega yber-förkyldning! Ack så trist !  men men . . !

Till helgen blir det släkt-träff på Öland. Tack och lov ska ju min älskling och kära Helenis med mig, vafan hade ja gjort annars ? DÖTT ! nej, inte riktigt, men nog inte långt ifrån ! Vi ska vara på  Öland hela helgen, så jag hoppas det blir en trevlig helg ! Vi ska campa me husvagnen på Ölands djurpark !

Hans, dagarna komme och dagarna går. Jag älskar dig bara allt mer och mer! 
Du kom in i mitt liv som en liten blixt , och här vill jag att du föralltid ska stanna.

Trodde du någonsin att det skulle bli såhär? Ett enkelt knapptryck förändrade hela mitt liv.


Måste bara skriva med några saker som är så fina och kommer från min älskling:
"om detta bara var en dröm skulle jag ta livet av mig ... älskar dig så mycket sarah"

"älskar dig så mycket, det går inte att beskriva med ord. Skulle jag pussa dig lika mycket som jag älskar dig så skulle mina läppar försvinna. Skulle jag beskriva med ord, skulle jag aldrig mer kunna prata. Och då kan jag aldrig tala om hur mycket jag älskar dig. Men som sagt, min kärlek till dig går ej att beskriva med ord eller pussar. Så vad ska jag med mina läppar eller min röst till när jga har dig som redan vet att jag älskar dig över allt!"


hjärtatt
.. Du är det finaste som finns och jag älskar varje sekund med dig älskling!


Tosselilla !

Jaha, ännu några dagar i mitt liv har gått. Vad har vänt ? Joo..

I Söndes var jag på Tosselilla med en jälvla massa: Älskling, Annica, Leif, Linda, Ida, Morgan, Tobbe, Ida, Ralf, Angelica och David... Glömde jag ngn ? .. Hoppas inte det :) Det var mycket trevligt iallafall .. Vi badade och en massa sånt. Jag slog min tå :( Men de hände en massa roliga saker.
"Vi ses i Dahlby"  hahaha ! så kul .. Och David du va för jäkla rolig när du skulle upp på den skummgummi-saken i vattnet :P .. haha men så kan de gå. Trevligt var det iallafall :)

Idag har man varit en sväng om på väla med Helenis, mycket trevligt faktiskt. Sen fick vi ett ryck och skulle till skopunkten, men då körde Fredde, Emil och en annan konstig sak oss dit . Så vi slapp bussen iallafal .. haha !

Stranden imorgon, om det blir fint väder! Man kan vi alltid hoppas. Sen på kvällen är jag och älsk ensamma och är det hela natten. Så mysigt det ska bli.

Satt nyss och läste Sussies blogg, du är ju bara för pantad lilla Sussie, var får du allt ifrån ? .. Shises, ni som inte läser hennes blogg vore ha det som sysselsättning när man e på dåligt humör. Hon är ju dock blond om ngn :D Haha www.sussieshorna.blogspot.com

Snart är sommarlovet slut, fan va de går fort. Nu i helgen är det ju HELSINGBORGSFESTIVALEN !
Weehee :) Haha, sen helgen efter de ska jag, Helena och Hans på min släkt-träff på Öland :P Mohahhahahaha så mobbat ! :)

Nä, godnatt gott folk. Nu trillade nattmössan pladask. Sov gott mina köttbullar (v.

- He makes me feel lika a little princess -

Älskling . .

Jag vill inte att det ska gå fler dagar utan att jag har fått berätta vad jag känner.
Så nu ska jag berätta exakt allt som jag känner.
Det känns som att alla bryter deras kärlekslöften och kastar bort deras kärlek.
Men jag vet att jag har min kärlek här hos mig och det är därför jag måste säga:

Ingen kommer älska mig mer än du gör, jag ska stanna med dig föralltid!
Ingen kommer få mig att sväva som du, jag vill stanna med dig föralltid!
Du vet du hur ska ta hand om mig, jag kommer alltid stanna hos dig.
Ingen har någonsin fått mig att känna såhär. Jag måste stanna med dig föralltid!

Se hur vi får våra liv att passa så bra tilsammans.
Och ingen kommer emellan oss två.
Jag vill att du ska veta, att du är den ända för mig.

Och just nu känner jag att jag behöver inget annat så länge du finns hos mig.
Jag ska skänka min kärlek till dig i rästen av mitt liv, min gränslösa kärlek.
Jag är med dig och du är med mig.

Så oror dig inte över människor som försöker trycka ner oss, för de lyckas inte.
Så länge vi har varandra så spelar inget annat någon roll.
Jag känner dig och du känner mig och det är allt som räknas.

älskardig

sarahnielsen hjärta hansnorring   
2006-04-19

En Lördagsmorgon :)

Jahapp, nu är det Lördag morgon och här ligger man i sängen och latar sig. Vad gjorde man igår då? Inget speciellt. Helgerna är inget specielt för mig mer.
Är trött på allt festande :/ Tråkigt men sant.
Igår var jag och Sussie en runda på stranden. Vi hade ganska trevligt där nere :)

Vad händer idag då? Jo här ska städas och massa sånt, för ikväll ska mamma ha fest. Jag och min älskling ska förstås också vara här. Men ikväll ska vi hem till honom för imorgonbitti ska vi till Tosselilla, det ska bli kul ! Hoppas det blir fint väder bara.

Nästa helg är det Helsingborgsfestivalen, det ska bli jätte kul. Komma ut och träffa en massa folk. Träffar ju inte alla lika ofta som man gjorde förr. För nu är man kär och galen.

Hans Norring, i dina ögon fann jag kärleken ! Du är det vackraste som finns och din närhet får mig att må bättre än någonsin ! Jag älskar dig hjärtat !

love ya

En uppdaterad blogg !

Från och med nu har jag bestämt mig att skriva lika mycket seriös/oseriös blogg som min kära kusin Sussie gör. Besök även henne på www.sussieshorna.blogspot.com
Där kan du hitta mycket kuigt att läsa :)

Jaha, nu sitter man här. En gråmolnig och regning dag. Så idag blir det att ta itu med städning och tvätten.
"Det är ju som sagt en regnig dag ändå, och va kan man göra då? Ingenting!"
haha, kommer du ihåg Sussie? :)

Jaha, sjukhuste har väl varit den största sysselsättningen nu den senaste tiden. Detta är riktigt jobbigt, men vad är feler egenlitgen ? Dom hittar ju ingenting. Man blir ganska rädd och orolig. Hoppas bara att detta löser sig..

Jag har funnit kärleken, det finsta som finns. Jag trodde aldrig det fanns en själsfrände  till mig. Jag trodde det bara drabbade lyckliga personer som led av sjukdommen " alla mina dagar är lyckliga " .. Men nej, jag fann den. Jag trivs så bra och jag känner att detta är helt rätt för mig. Hans Norring, du är det finaste som finnsoch du fyller mitt hjärta med så mycket kärlek (v.

kärlek 1




RSS 2.0