när spriten går in...

I fredes stack jag, Marton och Jokinen ut till väla efter att älsk slutat jobba, blev lite smink till mig och en Hugo Boss parfym och en hårtrimmer till älsk :) Efter de stack vi hem och gjorde ve oss och stack ner och festade på Piren, Sussie min lilla kusin kom också dit.. Tevligt trevligt!
Dock kom jag tänka på ett ordspråk när jag satt där nere och såg VUXNA människor bete sig precis som dom vore i vår ålder. Så jag kan ju säga att de gamla ordspråket verkligen passa in.
När spriten går in, går vettet ut !
Dock slutade ju kvällen som den gjorde men de va helt okej ändå =)

Lördags stack jag ut till Bjuv och gick en runda på fetivalen med pappa, mycket mycket trevligt efter de stack jag hem, vilade lite sen stack jag till Helenis en runda, hon hade ju slutat skolan och firade det lite! Graiit till examen gumman ! Efter de blev de Maxi och mys me min älskling..

Söndag morgon stack vi till backen med Martins mormor och morfar, gud så trevligt jag hade. Fick en riktig mysdag med min älskling och de va helt underbart!


ryggmög !

Har börjat få så otroligt ont i min rygg igen, de e verkligen inget kul alls ! Får väl ta kontakt med min gamla sjukgymnast och se om vi kan starta upp ett program igen. Ont kommer jag alltid att ha, men såhär ont vill jag inte ha ! .. Inte nog me de så har ja ju fått problem me mina visdomständer, ajj ajj ! Så nu har jag vatt hos tandläkaren två gånger och nästa gång blir den 9 september, då ska vi dra ut en . Sen den 11 October ska jag dra ut en till ! , fy jag längtar verkligen inte ! Och jag längtar verkligen inte efter att betala de heller ! Men men , de e sånt som måste göras !

Nu e jag helt slut, jobbat hela dagen och haft mycke att göra, så  nu sitter jag och väntar på att mitt hjärta ska komma hem så vi kan äta kräftor, MUMS ska bli så gott =)

Måste bara säga en sak, efter allt jag har gått igenom i början av detta året så trodde jag aldrig att jag skulle kunna må såhär bra.. Jag är så otroligt lycklig och helt upp över öronen kär ! Jag har en så otroligt kärleksfull pojkvän och han bryr sig om mig så otroligt mycket!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag !

Och de finns bara en sak jag måste nämna; Helena, du är en diamant bland alla stenar!


svettigt värre !

Har haft en stressig dag på jobb, men till sist var den jobb dagen också avklarad :)

Nu stor städar jag, verkligen stor städar.. Vi har vänt upp och ner på hela vår del av huset, så nu ska de en gång för alla storstädas :) De blir säkert jätte bra, martin jobbar ju så han blir säkert glad när han kommer hem!

Vi har försälskat oss i ett hus, som idag antagligen blivit sålt :( men men, vi letar och letar .. Tills vi hittar något som faller oss i smaken, de e ju inte brottom precis! Har hela livet på oss :P haha !

Nej åter till städningen, sooo long ! :)


halsfluss ?!

Åååh hur perfect e inte detta? För en gångs skull när de verkligen händer en massa saker på en helg så ska jag börja bli sjuk?! Känns som jag börjar få halsfluss , och de suger ju verkligen!

Martin jobbar förmodligen inte mycke denna helgen, sen e de Vallåkra träffen och Släkt träff och allt! Jag vill inte bli sjuk, vill verkligen inte det ! ..

Jag får väl bita ihop. två dagar kvar på jobb sen har jag semester på Fredag.. På torsdag ska jag köra in golfen på besiktning och i eftermiddag ska jag och Helenis gör ögonfransförlängning, lägger upp bilder sen på före efter!

Ska se om dom har tid att klippa mig idag också så e de gjort!

Fälgarna blev lackade igår till golfen, fyyy satan va fina dom blev ! Aaaahhh vill ut och köra den nu =) Men de får bli i morgon .. hihi ! E dock skitnervös för att köra den in på besiktningen, den e ju så sjukt låg och jag vill inte förstöra något första dagen jag kör den.. Aaah, de ska nog gå fin fint !

Ni ser jag har ändrat bloggdesign? Jag bara slängde ihop en snabbt och lätt, var trött på den gamla. Men när jag får mer tid över så ska jag göra den finare , tanken är jag ska börja blogga lite oftare nu när de börjar bli vinter. Då har man inte så mycket för sig ändå haha :P

Nej, nu ska fortsätta ta tag i denna dagen, vi ses ! =)

Over and out ! ;]


Nej nu jävlar !

Aaah hur tradig e inte jag på en skala? Jag bloggar ju aldrig, och alla bara tjatar, så idag tänkte jag att nu f¨r jag fanåmej ta mig i kragen och skriva lite!

Dock så e de rätt tomt i huvet just nu, bloggtorka. Vet ej vad jag ska skriva!

Martin e som vanligt på jobb, ska nog satsa på att bära runder på ett kort på honom vart jag än går, snart glömmer jag hur han ser ut, han jobbar 24/7 .. Ganska tråkigt, men de lönar sig i slutet av månaden ;P

Snart e golfen helt klar, så man hinner köra den lite innan sommaren e slut, eller vänta?! E den inte det redan? Var tusan tog solen vägen, det bara regnar orkar och blixtrar, och de som jag tycker är så totalt underbart , eller INTE ! Hemskt minsann å dar !

Åh ja just de, jag och Martin har tattuerat oss ! Tro hopp och Kärlek, min har jag på benet och martin har sin på insidan av överarmen. Mycket mycket fint ! Jag är så lycklig, nu vet jag att jag valt rätt i mitt liv.. Nu kan de bara gå på ett håll.. FRAMÅT ! =) 

 


RSS 2.0