Min kärlek!

Jag älskar er, till stjärnorna och tillbaka. Tusen gånger om! <3


:)

Orkar inte skriva, men ska bara skriva att jag ändrat dag för uppdatering om vikt och mått. Hädanefter får ni mina resultat var fredag :)


Inatt igen!

Satte ut massa musfällor igår, inte fan hjälpte det. Vaknade av att den jävlen krafsade precis vid mitt huvud. Nä, nu får de va nog. Hel familjen gick ut och la sig på soffan! Och inget i musfällorna nu i morse, blir galen! :/ är trött och har ont i ryggen. Man blir ju vingabröten av att sova på soffan! :/ men men.. Kimbo är fortfarande febrig, han är alltid jätte gnällig när han har feber. Fast just nu ligger han faktiskt tyst i min famn. Han somnar nog snart igen, det behöver han.. Idag ska Martin ut och bowla med grabbgänget, så jag, Kimbo, hundarna och Helena gör varandra sällskap ikväll! Och så får vi inte glömma bebben i magen ;) Helenas fina mage.. Är så glad att hon ska få en liten. Jag ska lära den allt jag kan ;p nä nu ska jag fokusera på min lilla sjukling! So long!


Jävla natt!

Jävla natt, jävla råttjävel, jävla kimbos feber.. Jävla allt! Idag är en jävla dag! Tacks Gud för mammas soffa! Här tänker jag och Kimbo spendera vår dag :)


Dag 5!

Idag känns som en bra dag, jag mår faktiskt väldigt bra idag. Förutom min arm, har fått någon form av muskelvärk, tror det beror på ansträngning. Har då ont så jag knappt kan lyfta den, ingen höjdare att köra bil heller.. Idag blir det en långpromenad med Sanna efter jobb, ska bli så skönt! Längesen man var ute på långa vandringar. Längtar till sommaren så man kan vara ute och röra sig lite mer.. Nä back to work! Bye!


Jo då..

Dag 3 idag, jag mår faktiskt rätt bra.. Dock har jag ej varit på gymet sen Tisdags. Blir inte av med denna jävla hostan :/ så fort jag anstränger mig känns de som lungorna ska hostas ut.. Men men.. Tisdags blev jag visad Milon i gymmet, mycket bra träning och könns som de passar mig som är rätt lat. Ska köra mycket Milon så fort jag kommer igång med träningen. Första gruppmötet är nu på torsdag. Ska bli skitkul!

Jo jag måttade ju mig häromdagen.. Känns sådär när man har samma midjemått som höftmått.. Men What ever?! Jag har i alla fall tagit tag i det nu., så här kommer min vikt och mina mått, mina första sådana:

Vikt: 72,6
Midjemått: 102
Höfter: 102
Överarm: 31,5
Lår: 65

Hädanefter kommer jag uppdatera angående vikten/mått var lördag..

Godnight for now :)


Idag..

Idag börjar det på allvar, min resa mot ett smalare och sundare liv.. Skulle egentligen måttat mig i gårkväll men det får bli ikväll i stället. Så då ska jag skriva ut det här. Midja, byst, lår och överarm :) lets do this..


Sötnos, 18 januari!

Idag blev jag moster till en fantastiskt söt liten Oskar <3


Gammal!

Trött, känslig och ont i huvudet! Dags att sova.. Imorgon blir en bra dag, jobb, födelsedagspannkakor hos Helena till lunch ;) sen ser vi vad dagen bjuder på.. Fan ett år äldre, 24 år.. Jag börjar bli gammal!


Trött!

Jobb imorgon och möte med min PT. Är trött som tusan, måste få lite sömn! Godnatt!


Hälsokonsult och PT!

Mestadels skriver jag detta inlägg till Malin som undrade lite om min hälsokonslu och PT. Jo Malin, jag har skrivit in mig på friskvårdshuset. Där man får hälsokonsult, 8 veckomöten med ca 10-15 andra och en PT. Detta program pågår i 4 månader och kostar ca 1300 kr i månaden.. :) vill du veta mer så bara fråga :)

I övrigt blir det en lugn dag idag, just nu så villar Kimbo middag. Skönt med lite egentid. Så sitter just nu framför den öppna spisen och njuter av värmen och total tystnad. Funderar på vad det sk bli till middag idag. Återstår att se :)

Var på invigning i Torsdes, 72,6 kg. Målet är 60. Då är jag nöjd! Men kan jag komma till kanske 58 så är jag supernöjd :) om 4 månader ska jag ha nått min vikt. Tänkte lägga upp före och efter bilder. Är det något som skulle vara intressant för er läsare? Dock pinsamt med en före bild, men vafan.. De ska ju bort ändå och klarar jag av att gå ner så ska jag ju vara jävligt stolt sen när jag tittar på den bilden :)


Förkyld!

Hostattack fram till halv 4 inatt, ni kan tror det var skönt när jag väl somna. Mindre skönt att gå upp klockan 7 igen :/ lär somna som en stock ikväll :) maten står på spisen och efter det blir de bara slappe i soffan! Kolla efter lite nya möbler på nätet sen och lite ny heminredning :) Nice! Skriver kanske sen igen. Möte med hälsokonsulten i morgon, och Malin om du läser detta så svarar jag dig senare ;)


Farväl!

Idag ar vi ett sista farväl av vårt söta lilla radhus.. De är faktiskt rätt sorgligt, även om man bara de senaste året gått och väntat på att det ska bli sålt. Det gör liksom lite ont i hjärtat att lämna sitt hem.. Kimbos första hem, här han levde sitt första år och hela tiden i magen! Men men.. Nu går vi vidare in i nästa kapitel :) skönt.. Dock ännu skönare när vi får tillgång till vårt nya ute i Tågarp :) bankmöte idag vid 2, sen möte med hälsokonsulten klockan 6.. Livet är bra härligt nu <3


Lång dag!

Tog en välförtjänt sovmorgon idag eftersom lilleman sov hos farmor. Ända till 11.. Så skönt :) mindre skönt att man vaknade med världens förkyldning. Mår som en kratta. Men ingen vila ändå för vi har ett helt hus att flyttstäda.. Så åkte dit där vi möttes av mamma sen har det varit full rulle hela dagen. Är så tacksam att mamma hjälper till, hade inte klarat de utan henne. Och självklart svärmor som passar Kimbo. Hämtade Kimbo vid 8, hem och duscha sen somnade han som en stock. Blev dock en runda in om pizzerian fört med Carro och Faca. På måndag börjar allvaret, så detta fick bli sista skräpmaten. Ni ska få se, vänta bara :) ska träffa min hälsokonslut på måndag och min PT på tisdag. Nu jävlar ;) har baa någon timme kvar av städning i huset i morgon sen klockan 3 bär det av till mamma för kallkonmiddag :) mums! Så nu kallar sängen.. Är jävligt trött! Natti Natti!


Flytt!

Nu har vi kört de sista flyttlasset för idag. Idag är första natten vi inte sover i Bårslöv.. Skönt att komma där ifrån. Helgen kommer att spenderas där dock med en massa flyttstäd! Tråkigt, men måste göras :/ nu står fläskpankakan i ugnen, sen ska den ner i magen.. Efter det ska jag och Martin ta en välförtjänt cider :) sen blir det Natti Natti, ska vara på jobb redan 7 i morgon.. Så nu orkar jag inte skriva mer ;) hej svejs!


The other man!

Kimbo vaknade lite innan 3 och ville inte somna om, så gick upp och gjorde lite välling och satte oss i soffan. Då började en film: "The other man". Jag här svårt för att fastna i filmer och det var längesedan jag gjorde det. Men Gud vilken film. Rekommenderas verkligen! Kimbo somnade om igen 03.40 men jag var tvungen att se klart filmen. Så nu har den precis slutat, så nu ska jag ta och somna om bredvid min lilla skatt i soffan. Ska ju snart upp och jobba igen! Godnatt!


Pizza!

Dags att krypa till sängs. Jobb som vanligt i morgon.. Kvällen har spenderats med våra fina vänner Carro och Faca! Vi har fetat pizza. Förhoppningsvis första och sista Pizzan detta året. Ni ska jävlar få se, jag ska klara detta! Jag tror på mig själv..

Snart är först dagen på det nya året slut, och året har börjat bra.. Hädanefter så ska jag bara umgås med fina och Sanna vänner. Jag har få sånna, men dom jag har är speciella! Mina diamanter.. Sånna vänner som kan ge och ta! <3

Nä, Natti Natti! Imorgon tömmer vi huset :)


God morgon 2013!

Lyckades somna vid 11 igår, men vaknade vid 23.50 av ett jävla liv. Så mycket som dom smällde här har jag aldrig varit med om. Kändes som hela bårslöv hade köpt upp alla raketer i hela Helsingborg. Konstigt nog (fast bra) så sov sig Kimbo igenom det hela. Dock hade jag två hundar som var livrädda, stackars djur. Som dom skakade båda två.. Tur det är över nu. Kom till sängs igen vid kvart i 1, då var det lugnt igen :) Nu har jag och Kimbo gått upp och sitter och tittar på Barnkanalen i vanlig ordning :) Martin sover gott efter att ha jobbat natt.. Idag blir det väl lite mer flytt skulle jag tänka mig, och inatt är sista natten vi sover i detta huset! Ska bli så skönt att komma här i från :)

Nä nu ska jag fortsätta morgonmysa med min sötsak! Hej svej!


RSS 2.0