Åh älskade, jag önskar jag kunde trolla bo...

img_3588 (MMS)

Åh älskade, jag önskar jag kunde trolla bort din sjuka :( <3


SMS-inlägg

img_3807 (MMS)


Blä på att vara sjuk! Vill vara frisk, har...

img_9862 (MMS)

Blä på att vara sjuk! Vill vara frisk, har ett stort väla sug. Men när vi väl är friska så har väl det också gått över. Haha! Återstår att se..


"Den som ständigt hittar fel hos andra, ha...

"Den som ständigt hittar fel hos andra, har aldrig granskat sig själv".


Denna natten, denna natten. Har känts som ...

img_8495 (MMS)

Denna natten, denna natten. Har känts som en evighet. Fick sova på soffan inatt med Kimbo. Han vaknade ca vart 20 minut och skrek och kräkte. Man känner sig hjälplös! Gav han några skedar blåbärssoppa var gång han vaknade. Han var så trött så han somnade var gång jag matade honom. Ser ni på bilen.. Stackars liten! Idag får man känns att man lever. Hoppas verkligen denna natten blir bättre! Han har även 39,8 i feber! Usch..


Hej och välkommen maginfluensa! Japp, så ä...

img_9574 (MMS)

Hej och välkommen maginfluensa! Japp, så är det! Vaknade av att Kimbo satt upp i fången och kräkte.. Tog upp honom och det bara fortsatte. Det kom från båda hållen och som tur är hade vi ändå en tid på vårdcentralen idag klockan 9.00 för att följa upp hans astmahosta (som blivit mycket bättre) och där kollade dom lite på han och kunde konstatera som jag misstänkte, maginfluensa! Ååh.. Fördelen är dock att Kimbo är jättelugn när han är sjuk! Men tråkigt värre att man får byta på han och torka spyor hela tiden, mums! Han vill inte äta heller, inte ätit något alla idag :/ inte ens sin morgonvälling :/ men men.. Man vet ju själv hur det är när man är sjuk! Ja annars har helgen varit mycket bra. Fredagen spenderades hemma hos svärmor med god mat och dryck. Lördagen hade jag fixat ihop en överaskningsfest med grabbarna eftersom han fyller år i morgon. Blev lyckat! Och kvällen spenderade jag och Kimbo hos underbara Tintin och Melker <3 igår tog syrran Kimbo lite och senare på kvällen åt vi pizza hemma hos dom. Senare på kvällen tittade vi på BB hos Emily och Philip och deras nya tillskott, min nya favorit... Fifi! <3


Imorgon gäller det, efter många om och men...

Imorgon gäller det, efter många om och men.. Så får vi se hur det blir ;) .. Även visning imorgon, håller tummarna nu! Bloggar mer ikväll, ska städa lite nu. Och vid halv 7 blir det att dra till Emily och Philip :)


Kimbo Maximilian Mikael Magnuson, jag älskar dig!

Kimbo sover så jag känner att det finns lite tid över för ett lite blogg inlägg. Dock vet jag knappt vad jag ska skriva även om det faktiskt finns en del jag skulle vilja och kunna skriva om. Men orkar inte och vill inte heller!

Precis kommit in efter en 2,1 km lång runda med Kimbo och Rocky. Har blivit riktigt effektiv på senaste tiden, är ute och går minst 2 km var dag, och kommer jag inte ut får jag abstinens. Känns skönt att det är på det viset, att man verkligen vill. Så man inte ligger på latsidan hela tiden. Och känner faktiskt inget sug alls efter verken godis eller läsk. Känner mig lite smått duktig =)

Satt och bläddrade igenom bilderna från förlossningen och hittade denna bilden:



Nog för man visste att man var tjock, och tt folk trodde att där var tvillingar typ. Man insåg att man var tjock också, men nu i efterhand tänker man: " Var jag verkligen såhäääär tjock?!" haha.. Åh kan sakna tiden på BB, även om tiden där var extremt jobbig för mig med tanke på hur det gick. Men ut kom han och vi mår bra nu båda två.. Och skulle kunna gå igenom det 1000 gånger för att känan känslan av att ha sitt ban i famnen, dock vill jag aldrig mer känna känslan av verkar. Fy satans in i hela helvete, den smärtan är obeskrivlig!

Hittade även denan bilden på Kimbo, skulle gissa på att han är runt 2 veckor. Kunde inte låta bli att skratta lite smått för mig själv :) samtidigt som jag tänkte: "Fy fan vad tiden går fort."



Kimbo Maximilian Mikael Magnuson, jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka.. 100000 gånger om!


SMS-inlägg

img_9552 (MMS)


Idag satsar vi på en 6km lång promenad til...

img_7790 (MMS)

Idag satsar vi på en 6km lång promenad till svärmor! Sen ikväll blir en lugn kväll! Tack o hej!


Godnatt!

img_2442 (MMS)

Godnatt!


Idag har varit en upp och ner dag. Inte al...

img_5660 (MMS)

Idag har varit en upp och ner dag. Inte alls varit på humör, men blev på lite bättre humör när jag tog en promenad på 2 timmar. Skönt! Blöööööö orkar inte ens skriva. Hörde på the voice i morse att detta sägs vara årets tråkigaste och jobbigaste dag. Kan väl hålla med?!


SMS-inlägg

img_3142 (MMS)


Var e Rocky? ;) haha!

img_0044 (MMS)

Var e Rocky? ;) haha!


Jag är sjukt jävla jätte trött, mina ögon ...

img_2832 (MMS)

Jag är sjukt jävla jätte trött, mina ögon trillar ihop hela tiden typ. Men Kimbo är jättepigg och hoppar och klättrar på mig... Åååååh vill sova nu! De va längesen jag var såhär trött :\


Köss mig i röven :)

Blöö, börjar känna mig febrig och hängig.. Känns som hela huvudet brinner! Jag vill ha mat, är grymt sugen på en kycklingsallad eller ett gott grillspätt med massa massa grönsaker. Och givetvis ett glas vitt.. Haha! Ikväll ska jag slänga mig framför big brother och efter det ska jag sova bums, Martin jobbar sin sista natt. Skönt att ha han hemma några dagar sen :) imorgon ska vi även på påskmiddag, kul för dom dom kan äta det ju ;) själv får man titta på.. Dock känner jag mig stolt och nöjd redan, idag är det min 7e dag på vlcd.. Men jag känner mig taggad, även om smörgåstårtan Martin ska ha med till sitt jobb, lockar som faaaan!.. Kimbo blir 8 månader om drygt 2 veckor.. Fattar ni?! 8 månader?! Vart har denna tiden tagit vägen? Om 4 månader är han 1år.. Herre Gud! Tiden går så grymt fort när man har barn, det fanns så mycket jag ville hinna med under min mamma ledighet tillsammans med Kimbo, har inte ens hunnit hälften :/ och snart är mammaledigheten slut! Fy fan :p Kimbo har börjat trotsa en del, han är en väldigt bestämd pojke! Undrar vem han fått det ifrån ;) nä nu ska jag ställa mig och laga storkok till Kimbo, blir väl lite korvgryta och lite smarriga efterrätter .. :) fan så mycket bättre och billigare att göra egen barnmat. Känner mig duktig :) funderar på att lösenords skydda min blogg.. De finns en del människor som är för nyfikna på ens liv, som inte ens har med ens liv att göra! Jag vet inte, jag får se.. Eller lägger jag ner bloggen helt, eftersom jag sällan är på hugget efter att skriva. Och det är även mycket sällan jag läser bloggar nuförtiden också.. Ja vi får som sagt se! .. Jag har lite andra prioriteringar i mitt liv :) heyhopp! Köss på alla, och vissa kan kössa mig i röven ;) haha tänka sig att man varit såhär tjock! Rätt sött:)

Vill ha sommar!

Det är så grymt tråkigt när Martin jobbar natt, brukar inte ha några problem med att somna men just idag har jag det :/ är trött men ändå inte. Brukar somna direkt big brother är slut, men eftersom det är lördag så går ju inte big brother idag :/ typiskt!
Jag längtar efter sommaren, jag vill köra till Sofiero och ta en glass, gå långa härliga promenader, grilla och ta ett glas vin samtidigt som solen steker på en :)
Det kommer väl snart antagligen..
Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg, men jag orkar inte.. Får bli en annan dag..
Se ya ;)

Det känns faktiskt lite surt att ej komma ...

Det känns faktiskt lite surt att ej komma iväg till elmia i år eftersom vi inte kom iväg förra året heller.. Men med tanke på vädret är jag faktiskt lite glad att Martin jobbar så vi inte kan åka dit haha! Vi laddar upp inför vallåkra träffen istället ;) och det blir kimbos första bilträff av hur många som helst i hans liv :) kul ska det bli.. Nu har Kimbo somnat om igen och jag ligger på soffan.. Hade velat gå ut en runda när han vaknar men vi får se hur vädret blir, får bli en liten runda idag. Ingen lång :p Varfan tog våren vägen? Snö?! Nu?! Nääää.. De stämmer inte :) avslutar här, tack och hej :)


Idag sov Kimbo ända till halv 8.. Underbar...

img_4316 (MMS)

Idag sov Kimbo ända till halv 8.. Underbara unge som ger mamma lite sovmorgon :) och han somnade redan klockan 9 igår, så jag klagar inte! Känner mig riktigt utvilad :) nu sover Martin för han har jobbat natt.. Så nu sitter jag och mina två minsta älsklingar i soffan och myser och tittar tv :) underbart!


Hachiko!

För ungefär ett år sedan lånade jag en film à enväldig, hatchiko! Den tog mig med storm, och samtidigt som jag var gravid tog hormonerna över och jag bölade som ett litet barn. Jag är världens djurvänlig och skulle knappt trampa på en myra, och nog för att jag älskar hundar!! Jag har aldrig sett en film någonsin som har väckt känslor i mig som denna gjorde.ö och nu när jag sitter här framför tvn, vilken film går? Jo, hachiko!
Titta på den alla ni som ej sett den, hjärtat brister lite!
Men ack så bra film..
(ursäkta alla jävla stavfel, orkar inte ändra)

-3kg, im Happy! Bara drygt 10 kg kvar ;)

img_6172 (MMS)

-3kg, im Happy! Bara drygt 10 kg kvar ;)


Fy fan vad jag är bra ...

Idag hade jag bestämt jag skulle ha en hemma dag. Skulle bara ta de lugnt, men halv 8 kom helena och hälsade på :) honvar här ett tag och gjorde även migg sällskap till maxi en snabb sväng :) och efter det åkte helenis hem.. sen när Martin stack till jobb så stack jag och knodd till syster Camilla, men blev ej så länge där för vi alla stack upp till Emily istället :) efter det träffade jag Malin och vi åkte hem en runda till oss, drack kaffe och flabbig lite allmänt skit som vi alltid gör hahaha! efter det somnade Kimbo en runda och sen när han vaknade igen nog jag, Kimbo och Rocky en liten kvällspromenad :) mysigt!
Nu sitter jag och inväntar min man, som slutar jobb nu 10.. <3
3e dagen på vlcd avklarad idag, fy fan vad jag är bra :)

-1,9 kg på vågen redan, det gillas :) Nu s...

-1,9 kg på vågen redan, det gillas :) Nu sitter jag och Kimbo och Rocky soffan och myser. Inväntar helenis och även Martin som ligger och sover ;)


En start på nya livet!

Idag gick vi minsann upp klockan 4, Martin vaknade då och sen direkt efter vaknade Kimbo. Så kunde lika bra gå upp eftersom Martin skulle köra till jobb klockan 5. Kimbo somnade lika fort igen så då passade jag också på att sova lite till efter Martin hade åkt. Så vi gick upp igen klocka 7 jag och Kimbo :)
Nu sover Kimbo igen, en trött litennkrabat verkar de som idag.. När hajar vaknat så ska vi ut och ta en lång promenad. Har ju börjat på vlcd idag, så nu får man börja röra på sig lite mer :) Nice!
Vi har ju nu även införskaffat våran iPad. Har varit emot de jätte länge för har tyckt det var onödigt.. Men nu har vi den, och ja den är ju bra.. Men hade nog hellre haft en bärbar dator.. Jag vet inte, man vänjer väl sig jahaja :)
Nä nu ska jag passa på att vila in i det sista innan Kimbo vaknar, sen är de full rulle på honom hela dagen :p
Tjaoooooo! ;)

RSS 2.0