HELENA SJÖLUND <3

Mycket är svårt men svårast är farväl, det fyller mig med vanmakt, det värker i min själ.
När vänskap bara ruttnar eller blir till obehag, min högsta önskan är att vi möts igen en dag.
Fasan i mitt hjärta min vän, att det aldrig kommer bli som förr igen.
Jag försöker faktiskt fatta, jag försöker att se! Är detta verkligen allt du och jag kan ge?
Jag är som ett barn, bara frågor och inga svar, men är allt för sent nu, har jag dig kvar?
Världens käns så jävla sne, vad mer än min SAKNAD kan jag nu dig ge?




julskyltingen .

ja nu har kvällen gått..

hämtade mamma och töserna vid halv 5, körde dom ner i stan.. Efter de hämtade jag upp Daniel och sen Linus, körde ner och pakerade vid OJ! och sen gick vi igenom hela stan, Linus helt dum e han. Leker stört och låssas att jag är hans personliga assistent, fast den och andra sidan. Han behöver inte låssas, han e ju lite bakom flötet! .. Haha , kul hade vi ju iallafall! .. Köpte munkar gjorde vi också, och Daniel den tjockisen köpte en hel påse =) , haha ..

Träffade massa folk nere i stan, trevlig ! Efter de släppte jag av Linus sen körde jag och Daniel till MacDonalds och feta i oss, snacka om att vi e tjockisar, munkar och McDonalds. Haha ! , efter de slängde jag av Daniel hemma och körde och hämtade mammsen =) Sen lämnade jag henne hemma och körde till Maxi , och nu äntligen e jag hemma. Ska slänga mig i sängen snart, ska ju till jobb i morgon ! Som vanligt ..

Sov gott allihop så hörs vi imorgon ! ;) .. PUSS

första advent.

idag är det ju första advent, mysigt ! Lite skrämmande ändå hur nära det är till jul, och ännu mer skrämmande att detta året har gått så fort. Men som de säger, ju äldre man blir. Desto snabbare går åren! True ..

Jag och Älsk har precis städat undan lite, så nu är här rent och fint hemma ! , ska snart hoppa in i duschen, ska hämta Daniel klockan 6 och dra ner på julskyltningen! .. Ska trängas me alla folk som vanligt , haha.. Men ändå är man så dum så man gör det! Bara för det ska va liksom !..

Väntar på mina linser gör jag också, hoppas dom kommer i morgon ! =) , vill ha dom nu till Julen .. Ska även ta och införskaffa min julklänning som jag hittat, riktigt fin är den. Inte bestämt mig än om jag ska ha röd eller svart, de känns som svart är lite mer naturellt , så man kan ha den lite när som. Men sen å andra sidan så rött, de är ju julen liksom !

Åh vad jag vill ha glögg, måste starta lite julmusik nu så man kommer i stämning ! , iiih ..


- första advent ! ;)

en händelserik dag!

igårkväll åkte jag ut till min pappa i Bjuv för jag skulle sova där, skulle ju till Småland idag, satt och åt skitgod mat hos pappa, som vanligt och kollade även på Idol, efter det åkte jag hem en sväng till Niklas och sa hej, Malin var också där, och ja.. Vi klarade upp de som varit mellan oss så nog om de ! Hade iallafall skitkul där ! =) När klockan blev sent åkte jag hem till pappa och gick och la mig, ringde såklart och pratade med Hans också, kändes tomt utan honom..

Vaknade vid halv 8 idag, duchade åt fruckost och stack sedan iväg.. Pappa lät mig köra hans automatare, snacka om de kändes konstigt, blev helt förvirrad. Man ville ju koppla och växla hela tiden, men de går ju liksom inte ! Körde heeela vägen gjorde jag också , haha ! Rocky satt och njöt i sin barnstol därbak !

Var framme runt 12 hos faster Ingrid, åt skitgod mat och fika lite sen stack vi till Julmasknaden , Kosta Boda ! Riktigt mysigt var det, inte bara utomhus marknad utan man går ju runder i alla affärer där runtomkring också, och Rocky, jo minsann han var med.. Han åkte i en liten väska som jag har till honom. Så i var affär tog jag en kundvagn och satte han där i, snacka om han mös ! .. Jag har kommit på att i mitt nästa liv ska jag vara hund, eller ja.. Jag ska vara Rocky i mitt nästa liv, han har det fan bra han! .. Iallafall, gick där och mös och sånt .. Skitnajs ! =)
Och vet ni ?! Jag såg fete Bert Karlsson, jag fotade han också minsann, på pappas mobil ! Haha, han e för rolig han !

Var hemma i Bjuv runt halv 9, sen tog jag mina saker och körde hem till Helsingborg, hämtade upp Pontus och Nicke på vägen för dom skulle ju ut me Hans, men när vi kom hit hade Hans somnat, och killarna fick aldrig med han till stan, så jag fick köra dom till stan.. Och nu sitter jag bara här hemma, skönt är det .. Trotts att de har varit en riktigt rolig och mysig dag ! , ska duscha, sen bara lägga min och mysa me mina två pågar, Hans och Rocky !

- borta bra, men hemma bäst !


punkt.

  • Imorgon blir de resa till småland, ska väl bli trevligt =)
  • Tattueringen blev flyttad idag, tillsvidare.. Hade uppstått problem.
  • Hatar att bråka med honom, men vad ska man göra ?!
  • Städa, här hemma är stökigt :/
  • Ska dra mig till Bjuv senare ikväll, sola i källaren kanske ! Känns som jag behöver det.
  • Måste börja banta :S
  • Ge mig pengaaar !
  • eeehm jaha ?!
  • 9 år, tänker på dig ! Poison <3
  • Jaha, Bye for so long !

en förebild !

jag kan inte sluta beundras av Katie Price, hon är en så otroligt vacker tjej. Visst, hon har en del sanna rykten, och ja hon är väl en så kallad skandalmodell, men va tusan. Hon har ändrat på sig mycket de senaste åren, hon såg faktiskt rätt skabbig ut innan, men nu är hon en riktig skönhet ! Hon har verkligen det perfekta utseendet jag skulel vilja ha, hade man sett ut som henne hade jag varit överlycklig !

  

rubriklöst !

inte bloggat på ett tag, nej de har jag ju inte.. Känns som jag inte har så myckt tid över om dagarna, jag har börjat göra en hel del känns det som ! hehe, och när man väl är hemma runt 10 på kvällarna så vill man bara precis duscha och lägga sig. haha ! , Men jag vill ju verkligen inte glömma min blogg, den är en stor del i mitt liv ! =)

Fick hjälpa Helena starta hennes bil idag, ahah ! .. Stackars hennes mamma , Mamma Åsa ska ligga på sjukhus :( Krya på dig !
















Sussie är fan bra och ha, hon är min älskade kusin, hon finns där alltid när man behlver henne. Hon har en stoooor del av mitt hjärta, och det vet hon ! , mycket kärlek till henne !




/ .- i miss those times

take me back !




- take me back, this is where I belong ! <3
Sensation rules the Nation ...

färgade linser !

- jag tror det är dags för mig att införskaffa mig ett par nya färglinser, trivdes riktigt bra idom jag hade sist, önskade bara man kunde behålla färgen förevigt, jag vill ju så gärna ha blåa ögon. Kolla bara här:

 
- med linser                                                      - utan linser

Liksom, visst nu skiljer sig hårfärg och även ett antal kilo, men ögonen gör så sjukt mycket !


För er som undrar var jag köper mina linser så gör jag det på
www.fargadelinser.com, en riktigt bra sida med mycket god service, man får grejerna fort och det är bra saker!
Billigt också ;)

sjuuk !

Jaha, då vakna man i morse, as ont i halsen.. Tror jag börjar få Halsfluss , fyy ! Orkar verkligen inte med det, de gör så jävla ont och jag kan knappt svälja. Vakna ju för fan av att man dräggla inatt, haha !
Drömde värsta konstiga drömmen inatt också , att Helena blev påkörd av en bil när vi va påväg hem från Sensation , så ringde vi ambulans och allt men när dom kom så mådde Helena skitbra, och massa att min mobil och en fjärkontroll va borta, helt jävla CP !

Iallafall, sitter bara här fremför datorn nu, kollade precis ett klipp på YouTube från Elmia förra året, fan va man gör bort sig haha.. Längtar faktiskt till Elmia 09, ska bli najs !






Får väl återgå till sängen då, detta suger ju ! Tur man har lilla Rocky som sällskap ! <3 

sensatin m.m.

Ja just det, sensation var i Lördes och de var fan en upplevelse, började först förfesta här hemma runt halv 12 och sedan när vi stack härifrån runt halv två var man redan snurrig ! Resan var sjukt rolig och de va sensation också, hade ju Deluxe biljetter så fick gratos dricka hela kvällen, fast det man behövde mest var ju bara vatten , haha ! .. Orkar verkligen inte skriva ner allt, för kvällen var helt sjuk ! Och jag hade fått skriva i evigheeter isåfall, var iallafall hemma 06.30 på Söndag morgon , och sov fram till 14.00 helt sjukt att man inte sov längre , men men.. De va sjukt skönt att sova iallafall !


Sara, Jag, Helena
Baloo, Victor, Hans, Jocke !




mörk bild, tagen på perongen i Helsingör


tråkigt man inte fick en bra helbild på sig själv, haha,.. Lite väl konstiga kläder, men fan sjukt coola ändå, Tyckte verkligen om det jag hade på mig.. Det är ju halva nöjet i sig att klä sig , najs ! =)


Calabria - I LOVE SENSATIOOOOOON ! =)



var ju och tattuerade mig igår också, det blev sjukt najs .. Den lille ändringen på den i svanken gjorde så himla mycket, ska fortsätta nu nästa fredag (28/11) och hoppas verkligen på ett skitbra resultat ! Vill inte lägga upp bilder på den än förän den är helt fördig , ååh va ja längtar ! Sjukt kul hade ja när ja tattuerade mig också, jag och Jacob satt och lyssna på P3, haha .. Så sjukt kul !
"Vilken är den ända spel-konsoll som är tillåten på vissa caféer i Amsterdam?"
-Nintoendo Weed, haha !
"Vad heter den spel-konsoll som även finns som dildo?"
-Nintendo Wee-Wee !
"Varför fanns en del av nintendot kvar i hustet efter de Sju Dvärgarna seperarat?"
- Det var ett Nintendo 8-bitars , hahahahaha !

Nu ska jag dock slänga mig i sängen, är sjukt trött ! Fast ska dock ligga och invänta 2 1/2 men, världens bästa humorserie ! , kuuul kuuul !

Imorgon ska de tvättas, Natti !

nästa punkt, tattoo !

då har min första punkt av stapeln, sensation white. Oförglömligt, lovar att skriva exat allt sen, men just nu har jag inte tid, för om en och en halv timme ska min andra punkt på listan göras, jag ska och tattuera mig på Evil Twins, 15.00

Ska bli najs som fan ! Måste verkligen in och duscha nu , hej svej !

  • Sensation White 15/5
  • Tattuering 17/11
  • Älsklings födelsedag 24/11
  • Tattuering 28/11
  • Småland 29/11
  • Julafton
  • Nyår
- sen är de nytt år, ny lista ! =)

fatta !

idag är det sensation och klockan är bara 13.06 just nu, och vi förfestar redan hemma hos oss.

Jag, helena, Hans, Jocke, Sara, Baloo och victor, snart kommer nog någon till, vi ska ta bussen till stan nu kvart i 2. Fy fan va kul vi ska ha, och så jävla snygga är vi allihopa. Klädda i vitt =)

söndag . måndag . tisdag . onsdag . torsdag . fredag . LÖRDAG= sensation !

sjuk !

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
och ge mig mod att förändra det jag kan.
Och även förstånd att inse skillnaden.

Jaha, då är det Sensation imorgon då, och vad händer mig idag ? .. Jo jag blir sjuk ! Känns som jag håller på att få halsfluss, fick gå hem från jobb! Så jävla typiskt.. Ska slänga mig i sängen nu och sova till 4 sen ska ja hämta jobb på Hans och med han till frissören, sen ut på Väla direkt efter det.. Ska fan springa in på Apoteket och köpa allt skit mot halsfluss, fy fan.. kan knappt svälja ! men men..

måste verkligen slänga mig i sängen nu, uppdaterar ikväll !


inte i morgon, men nästa dag !

, ja på Lördag är det Sensation , känns faktiskt lite overkligt om jag ska vara helt ärlig .. Måste fan bli klar me att fixa en tröja jag ska ha på mig, ska till Väla imorgon med Hans och Helena, och efter det ska jag fan sova bort heeeela dagen så man är riktigt utvilad till Lördag ! Sticker härifrån runt 1-2 tiden skulle jag tro ..

Idag har jag varit på kalas hos Kevin, han blev hela två år .. Han är så sjukt söt !
Grattis KEVAN ! <3

- mår skit, har ont i magen hela tiden.. Oroar mig för pengar jämnt och ständigt Fy fan ! ;S

söndag . måndag . tisdag . onsdag . torsdag . fredag . LÖRDAG= sensation !

rubrikslöst inlägg =)

jag har ingen rubrik på detta inlägg för jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstanns,
jobbat stort sett hela dagen, fast fick dock en rejäl sovmorgon, skööönt !

Idag ringde en modellargentur till mig, vilel jag skulle komma till Malmö och fotas , men jag vet inte riktigt.. Dom ville ge mig allt gratis utom bilderna som jag själv fick köpa, men tänk så vill man liksom ha många bilder , det är rätt dyrt !
Skulle iallafall höra av mig till dom när ja visste, jag får se ..

Färgade håret idag , fiiint ! , fast ser ut som en turk ! tihii...

Kalas för lille Kevin i morgon som blir hela 2 år gammal , så fort tiden går ! Den lille söte saken !

Nu ska jag sova, Emily ska sova här inatt ! Trööööttt, NATTI !

har funderat ..

jag har funderat på att sluta blogga, de e ju inte allt för många läsare, .. Har drygt 20 läsare per dag, och liksom .. Hur mycket är det jämfört med alla verstingbloggare som har minst 103618964981 klick per dag på deras blogg! .. Och egentligen, vem är intresserad av att läsa vad jag spenderar min tid på.. Har du synpunkter om detta så snälla kommentera , så jag vet om jag ska fortsätta blogga eller ej..

I övrigt så har jag idag jobbat (som vanlig!?) , och solat med Helenis.. Känner verkligen att jag behöver det nu när Lördagen börjar närma sig! .. Sen satt vi hemma hos mig och lagat spagetthi och köttfärssås , MUMS :)

Pengar, jag hatar pengar ! .. Ja de gör ja verkligen, man ska va så jävla beroende av pengar hela jävla tiden. Jag får ont i magen bara jag tänker på det. Och illa mår jag och blir helt gråtfärdig..Jag har haft min tattuering bokad nu i mer än ett halvår, och bokar gärna inte av tiden för de e inte allt för lätt att på tid på Evil twins.. Men jag har egentligen inte råd, men vafan ! De känns som ja måste, har längtat efter detta länge nu, och trodde liksom inte för ett halvår sen att ja skulle ha mindre pengar nu än vad jag hade då. Men så är det, känslan kväver mig.. Jag är skyldig pappa pengar också, och måste verkligen snart betala tillbaka honom. Vill inte han ska tro att jag bara struntar i det, för de gör jag inte.. Men jag vill kunna leva också, inte bara betala skulder, räkningar, försäkringar, mat, bil, bensin och massa annat skit ! ..

SNÄLLA NÅGON, GE MIG EN TUR-LOTT !!




söndag . måndag . tisdag . onsdag . torsdag . fredag . LÖRDAG= sensation !


Nu ska jag lägga mig och mysa me mina två pojkar, Hans och Rocky <3

en dag har åter gått !

idag jobbade ja till klockan 3, sen stack jag hem för älsk hade lagat mat, åt lite gott sen dusche sen stack jag hem till Jocke  .. Bytte däck på min bil , tack Jockaas ! .. Kom hem, åt kvällsmat med lilla familjen , myys ! Nu bloggar jag sen ska jag ut me Rocky och sen sova. Skit trött ! Ska träffa Helenis i morgon, ska sola ! .. Sen får vi se va som händer !

Har inte så mycket att blogga om länge, känns som man inte gör så mycket mer. Vännerna sinar sakta bort känns de som, jobbar mer än vanligt. Och sover sjukt mycket ! ..Men men , .. Skit i de ! I live my own life ! , iih !

söndag . måndag . tisdag . onsdag . torsdag . fredag . LÖRDAG= sensation !
måndagen är inte slut än, nedräkningen har börjat ...


- fuck yoooou !

helgen !

då är helgen slut och massa har hänt..

var hemma hos pappa igår, faktiskt riktigt trevligt ! , åt smörgåstårta.. världens godaste smörgåstårta, som världens bästa pappa hade gjort. Ni anar verkligen inte, den slår allt! :) iallafall, vi hade jätte trevligt med hela (nästan) familjen !

Senare på kvällen drog ja me Sussie på en runda när jag var fylletaxi åt först en väldigt full Henrik och sedan två jaaa, fulla pågar, Glenn och Jocke ! .. Hämtade dom i Landskrona vid 11 och körde dom in till stan, efter det körde jag Sussie hem och sen gick jag och la mig. Skitskönt att faktiskt lägga sig någorlunda i tid på en helg, och vakna utan bakfylla!

Idag åkte jag Hans och Rocky hem till mamma vid två tiden, fira morfar på Fars dag, teeevligt .. Hela tjocka , jaaa TJOCKA släkten, eller ja ..Kramgoa är vi iallafall nästan allihopa ! =)
Efter det åkte vi hem till Hans försäldrar för att fira Leif, trevligt trevligt ..

Hans och jag var hemma runt 6, gjorde världens storstädning, fy fan ! Så här rent har det nog aldrig varit , iihih !
Nu ska jag bara duscha sen slänga mig i bingen ! ,

Sensation på Lördag, ! .. Känns som man inte
ser fram emot det lika mycket längre, eller
är det bara att man inte fattar hur nära det
verkligen är tills Lördag .. hehe ! ,
 hoppas iallafall på en helt fantastisk helg då !






- did you people forget me ?!

börjar tappa ..

ja jag börjar tappa bloggandet lite känns de som, men e fan så sjukt trött om dagarna så har inte ork till att sittahär och skriva en massa. Men nu är de ju Fredag så då får man väl passa på att uppdatera ordentligt..

Träffade Evelina igår, skitkul va de.. Saknat henne så! Och sen ringde Kit och fråga om jag skulle me till Väla, men tyvärr hade jag inte tid me de.. Skulle ju vidare sen, körde in om bjuv på vägen hem som planreat och var hos Tias ett tag och sa hej, sen stack ja hem till Johan, åt middag med han och Michelle. Trevligt trevligt !
Sen på vägen hem blev jag gottesugen, körde in om City Gross och handla godis =)
Stack hem till mamma ngra minuter bara och gav lite godis till henne, sen åkte jag hem och somnade gott ! Vaknade klockan ett inatt av att Rocky skällde som fan, lät verkligen som någon blev typ ihjälslagen här utanför, men va fan så rätt så ja vågade inte ens resa mig från sängen ! , usch.. Men somnade iallafall om ganska fort som tur var..

Idag har jag jobbat som vanligt, sen när ja väl kom hem städade jag lite hemma sen råkade jag somna i sängen när ja busade med Rocky, vaknade av att Hans väckte mig och att vi skulle köra och möta hans mamma på Maxi ;P

Sen stack vi till min mamma, åt mat och mös lite me henne, Emmeli och Sussie, treevligt !
Satt där och kollade Idol, najs..

Nu är ja bara hemma, ska snart sova faktiskt, är sjukt trött ! Ska ju till pappa imorgon, ska fira fars dag me han en dag tidigare för han jobbar ju på Söndag! Sen får jag se va som händer på kvällen ! ..

I live for one day at the time !






.

halloweeen



Happy Halloweeen fuckers , lite sent men :P
Så här såg vi ut på Halloween.
fr.v. Jag, Tobias, Hans och Pontus !

jag lever för jobbet !

, ja de känns de som. Började jobba 9 idag , kom hem klockan 7 .. Segt, och är fett mega trött ! Men men, kul sen när pengarna kommer ! Iallafall, jag och Hans gör pizza nu , den är snart klar. Ska bli mums, lite annorlunda att göra egen pizza i stället för att köpa hem .. haha !

imorgon , jobb som vanligt .. Sen händer en himmla massa , hihi ;)

maaaaten är klaaar , mums ! hejs

jobb, jobb jobb massa jobb ! =)

fy så mycket man har jobbat dessa dagarna, beror nog på att man får köra runder helt själv och ta sin egen tid ! , men jag klagar inte, kul när lönen kommer .. haha! Rätt soft jobb jag har ändå , .. Tycker om min firmabil, där står Sara i rutan, fast utan H :( men får väl rita dit ett själv ..

Fick körkortet idag , fy fan som man ser ut ! Helt blek , blää ! haha ..

Vill få bilderna från Halloween nu, vill lägga upp dem här på Bloggen ju ! =) ,

Nej nu ska ja lägg amig på soffan, har fått feber :( Inte kul .. Hej dååå allihopa


Bunny !

   
Im a Bunny , .. :) Så här såg jag ut på Halloween, dålig bild ..
Men lägger upp bättre bilder sen när ja fått dem ! =)

Halloweeen ! =)

Igår var det alla helgon, och självklart ska de ju firas. Det gjorde jag och Hans i Parken i Billesholm, mycket trevligt. Festen hade ju Tobbe, Pontus och Pillan! , först va där rätt lite folk men framot kvällen blev de mer folk och mycket roligare. Hans blev dyngrak , men inte jag ! .. Lite smått yr , men inte mer än så .. Jag var utklädd till Bunny och Hans till Brandman, riktigt sexigt ju ! .. haha !
Alltid velat ha en riktig man, en brandman. Och de fick jag, för en dag .. haha !

Nu sitter jag på datorn hos pappa i Bjuv, ska vara här över dagen, ska snart äta och så.. Sen bär det tillbaka till Helsingborg, jobb imorgon ju ! .. Tråkigt, men sant !

Lägger upp bilder från Halloween senare ikväll eller imorgon ! Najs najs ..

RSS 2.0