en bra men slitsam dag !

Idag började jag dagen med att jobba sm vanligt, var faktiskt på Brandrama idag, det stället tycker jag såå mycket om, haha ! .. Alla nakna brandmön som skringer i koridoren efter de tränat.. haha ! Eter det jobbade jag lite till och sen stack jag ner och tränade, var riktigt jävla skönt idag. Stod mycket på vibrationsplattan och den älskar jag verkligen ! Hahaa .. Efter det satt jag i massagestlen en kvart sen efter de fick jag brottom att duscha, skulle ju ner på banken..

Och därav det bästa idag, lånet gick igenom utan några problem.. Så nu kan jag köpa min älskade bil .. Wee ! Ska bli så jävla najs att brumma runder i den , iihihi ! .. Så denna dagen har jag varit sjukt lycklig ! Ska köra upp bilen så jag får M-testa den först. Men hoppas de blir bra !.. Hans hade ju glömt jag skulle på banken idag, så jag ringde han för att be han gå in och klla hur mycket pengar jag hade på kontot.. Han bara .. " Eeehh duu, jaha?!" sen skratta jag bara och fick förklara !.. Hah akul kul..

Hjälpte brossan min att flytta de sista sakerna idag, de gick braa. Men nu är jag helt slut i hela kroppen, knappt jag orkar blogga men det är ju ett måste. Hela familjen käka McDonalds idag, det sög ska jag säga att bara stå och titta på... Ä r det något jag är sugen på och kommer vara hela tiden så är det en Big Mac.. Men skit i det.. hjälpte mamma lite hemma sen och kom hem för en timme sen.. Så nu sitter ja här i sängen, med min älskade lilla dator ( såå fiiin :) hihi ) och bloggar detta inlägg och efter det ska jag bara sluta ögonen och somna, eller ja.. Först titta klart på "a shot of love with Tila Tequila" , riktigt roligt och kul program ! :)  Sov Gott allesammans..


- min älsklings dator.. Ser inte så liten ut på bild men den är en sån pyttepytte dator :)


Xtravaganza, 29/1 Dag 2.

sopporna är riktigt äckliga, jag bara klöks.. Men de måste ju ner.. Faktisk  mår jag hur bra sm hälst, iallafall fysiksk, men psykiskt.. Jaa, den där BigMacen ! Har vatt lite smått kinkig idag också och de har Hans fått sota för.. Sånt som händer, men de går snart över ! De är ju bara nu det är som jobbigast..

Vad händer i kroppen idag då?
Jo, de de första dagarna under en viktminskning använder kroppen de energilager som finns i muskler och lever. Dessa energilager kallas för glykgendepåser och består av socker. Dessa töms innan fettet börjar förbrännas. Hugerkänslorna kommer och går..

Nu ska jag drömma om BigMac, hej svejs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0