jag är rädd !

ja jag e rädd, jag e rädd för att jag snart ska gå raka vägen in i väggen. Jag mår så dåligt just nu, även om en del av mig mår så jävla bra ! .. Hur ska jag kunna förklara detta?

Häromdagen när jag var själv hemma fick en panikångest attack och svimmade i duchen, något som jag inte haft på väldig väldigt länge ! Förmodligen för jag mår som jag mår och att allt är som de är just nu..
Jag blev så rädd, och eftersom jag går på sopporna igen så var min första tanke efter jag hade svimmat, MAT ! Jag skakade helöa kvällen och frös som fan, och mådde skit och var ledsen! Tur man har människor runt om kring en som kramar om en när man mår dåligt ! ..
Jag har tagit ledigt från jobb nu i morgon och på fredag, ska bli så skönt att kunna släppa jobbet ett tag och bara tänka på sig själv och att försöka må bra ! För jag vill inte må dåligt mer, jag vill må bra !

Jag är så jävla glad för att Mikaela finns för mig, har så otroligt bra människor runt omkring mig just nu ! Men mikaela är en vän som jag aldrig vill förlora ! Jag vet att hon ställer upp för mig, lika mycket som jag ställer upp för henne. Och jag är så otroligt glad att va har varandra <3


Nu ska jag snart iväg till Rydebäck och träna småungarna med Linn, sen ska jag hitta på något skoj me M så man kommer på andra tankar. Sjukt sugen på att ut och köra 4hjuling haha , får väl se vad som händer !


Ångra aldrig saker du gjort, bara sakerna du aldrig gjorde !
-alla saker man gjort i livet, gör en till den människa man är idag. Ångra aldrig NÅGOT !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0