Sovit dåligt, ont överallt! Sammandragning...

Sovit dåligt, ont överallt! Sammandragningar till och från , kramp i vaderna och allmänt svullen överallt ! Nu är jag faktiskt trött på detta, låt dessa 37 dagar gå fort! :s ett försök till att komma till ro och kanske få sova en timme .. Gonatt ! Ååh idag är jag bitter, inte rätt att vara det i detta väder !!


Nu räknar jag dagarna, 38 dagar kvar :)

img_0366 (MMS)

Nu räknar jag dagarna, 38 dagar kvar :)


Älskade lilla du! Vem är du som slåss så d...

img_0362 (MMS)

Älskade lilla du! Vem är du som slåss så där inne? Hur ser du ut? Hur luktar du? Vi längtar efter dig <3


40 dagar kvar ...



40 dagar kvar .. hjälp ! Nu går de fort ....
Gick in i v.35 igår ! Nu kan den lille komma när som =)

SMS-inlägg

img_0350 (MMS)


Bakken igår, med älsk och hans mormor och ...

Bakken igår, med älsk och hans mormor och morfar! Lika trevligt som förra året, bara en aning jobbigare me tanke på att gå rundor med denna magen :s men de gick i alla fall :) hade världens mardröm inatt, vaknade och bara grät! Tur älskling finns , han krama och trösta mig :) nu e jag helt slut, lång dag igår och haft en dålig natt ! Nu är de soffan som gäller, och Ja känner de på mig att ja kommer somna snart! Så, godnatt :)


what are words..

Jag kan inget annat än bara stor gråta.. Jag har fastnat så för denna låten, och de som gör mig mest ledsen är nog tårar av glädje. Detta är en saga om en helt fantastisk man.. Som håller sina löften och älskar sin flickvän trots alla omständigheter. Det han menar är vad vore jag för man om jag lämnade henne när hon behöver mig som mest?!

Detta är historian om Chris Medina, en kille som ställde upp i americanska idol. Han bar på en historia som han gjorde till en fantastisk låt. Låten handlar om Chris flickvän som han fiat till men bara en tid efter råkade hon ut för en bilolycka den 2 oktober 2009 och hamnade i koma. När läkarna berättade att hennes liv inte skulle gå att rädda så valde dock Chris att låta henne leva och efter en och en halv månad så vaknade hon, dock med en hjärnskada som förändrade hennes och hennes närmsta bekantas liv.. Och han håller sitt löfte, att älska i nöd och lust!

Sen gör de inte saken bättre att mina graviditetshormoner får mig att gråta som ett litet barn var gång jag hör låten ! ..






Efter att jag och Rocky hade vilat lite to...

img_0338 (MMS)

Efter att jag och Rocky hade vilat lite tog vi oss an att tvätta och städa, men efter ett tag var Rocky inte nära mig längre och jag undrade var han tagit vägen, då hittade jag han såhär i soffan! Snacka om att ta ut på krafterna haha!


Fy fan i hela helvete vad de regnar, dock ...

Fy fan i hela helvete vad de regnar, dock tur att de var lite uppehåll innan så jag kunde gå ut med Rocky ! Verken jag eller Rocky är så glad för regnet! Så nu ligger vi på soffan i stället och myser och tittar på tv.. De är mysigt att ligga inne när de öser ner där ute! Så här ska vi ligga hela dagen, och bara göra exakt ingenting :)


Vad kan man säga, har verken lust eller or...

Vad kan man säga, har verken lust eller ork till att blogga! .. Just nu är inget på topp! Börjar blogga igen när ja känner de e dags! :s


en mamma !

Jag har hittat en fantastiskt fin ring.
En silver ring med texten: "EN MAMMA ÄR EGENTLIGEN BARA EN FLICKA SOM HAR RÅKAT BLI STOR"
tyckte den var så otroligt fin.. Givetvis finns den till pappor också :)
Kolla, visst är dom helt underara !
Finns på www.russinet.se och kostar 1195:-

 

lilla du ..


Tjockis ! :) blöö kan inte somna om, ska t...

img_0314 (MMS)

Tjockis ! :) blöö kan inte somna om, ska testa igen! Sov gott :) haha!..


Till salu! Ring eller skriv vid intresse :)

img_0280 (MMS)

Till salu! Ring eller skriv vid intresse :)


Nu är vi på morgon promenad :) ska gå en l...

img_0276 (MMS)

Nu är vi på morgon promenad :) ska gå en lång runda sen ska jag och Rocky mysa på soffan precis hela dagen. Börjar faktiskt bli lite trött på att gå hemma samtidigt som jag känner hur mycket bättre jag mår utav att min kropp får vila. Så fast de är tråkigt så är de ju bra för mig ! Mindre än två månader kvar nu. Tänkte jag skulle börja tvätta alla bebis kläder nu i veckan så de e gjort, man vet ju aldrig.. Han kanske vill komma ut till oss lite tidigare, vem vet?!


detta är vårt nya tillskott ...



Här har vi den, vårt nya tillskott i familjen.. Haha, alla trodde vi hade gått och skaffat en hund till :P

Testar blogga från telefonen...

Testar blogga från telefonen...


Nytt tillskott i familjen :)

Igår fick vi ett litet ryck och körde fram och tillbaka till Linköping .. Det var ju en bit att köra haha, körde vid 5 och var hemma 3 i natt! Så har inte sovit så mycket och nu har jag precis kört Martin till jobb så nu ligger jag på soffan och ska försöka somna om! Vad gjorde vi då i linköping? Joo, vi hämtade hem vårt nya tillskott i familjen :) nu är ni allt nyfikna va? ;) lägger in en bild senare så under tiden kan ni ju klia er i huvudet och undra vad de är vi skaffat hihi :) nej sova vidare lite! Puss o Hejs

fråg mig inte varför...

.. men jag kan inte blogga från mobilen mer, något konstigt hände sen jag bytade bloggdesign. Har inte tid att skriva just nu heller men ska försöka åtgärda problemet så fort som möjligt igen så ni kan börja läsa igen :)

PUSS o KRAM

En liten trötter i soffan , awe haha :) Ma...

img_0296 (MMS)

En liten trötter i soffan , awe haha :) Martin jobbar idag som vanligt , så han är ledig i morgon i stället :) skönt! Nu ska jag färga mitt hår hade ja tänkt :) hej svejs !


Man skulle kunna tro att Rocky är naken ef...

img_0295 (MMS)

Man skulle kunna tro att Rocky är naken efter allt hår jag borstat bort. Men hur mycke ja än borstar så ser han inte mindre ut, utan de tycks aldrig ta slut! De vill nog inte Rocky heller för han njuter rejält när man borstar honom haha :)


Jävla skit morgon, Bläää! Orkar inte ens f...

img_0280 (MMS)

Jävla skit morgon, Bläää! Orkar inte ens förklara! .. Är de inte de ena så är de fan de andra! Nu ska jag lägga mig på soffan och inte röra mig ur fläcken på hela dagen! ..


RSS 2.0